-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz sambenez #26049 üzenetére
Pontosan
Az 1.0.9 parkolómód meghülyül. Még annyit lehet tenni, hogy az 1.0.9-ben kikapcsolni a parkolásfigyelést, de akkor meg egy fontos funkció kiesik.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
nihill
őstag
A 70mai "sima/régi" pro-ba belemegy a 128-as kártya? (adatlapon csak 16-64-ig írja)
-
Dolphine
addikt
válasz herdsman12 #26046 üzenetére
Van valamennyi. Ment privi!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
libus
őstag
Miért nem adja hozzá a MiVue 818 kamerámt a MiVuePro app?
Frissítésnél is ezt írja, holott csatlakoztatva van.
A kamera hozzáadásánal a 8 szériát kijelölöm amegfelelő kép szerinti kamerát, és csatlakozik is de nem adja hozzá. mert ugye a frissítésnél írja hogy nincs hozzá adva kamera. Meg le sem tudom tölteni róla az eddigi felvételeket.
Ezt állandóan írja a telefonom ha lehúzom az értesítéseknél
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy fura kérdésem.
A800s-nek milyen kamer felvételeket kellene készíteni?
Mert nálam teljesen elmosódottak.
Na jó azért annyira nem de pl a rendszámok felismerhetetlenek.
Valahogyan többet vártam ettől a készüléktől.
Már próbáltam töbfajta beállítással is, de az eredmény ugyan az.
A memory kártya ami benne van egy SanDisk 128GB V30 micro sdxc
Már ha ez számít.
Legfrissebb firmvare
Milyen beállítást nézzek még esetleg?
Gyakorlatilag a hátsó kamáranak majdnem jobb a minősége.Igen, tudom van olyan mappa is amibe "butított" felvételek vannak.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
EQMontoya
veterán
Ket gyors kerdes:
-van-e esetleg itthoni forgalmazo, akinel van 70 mai a800, lehetoleg hw kittel?
-van-e olyan autovillamossagi vagy hasonlo szaki, aki ezt bekoti ugy, hogy szepen elvezeti a kabeleket, nem log sehol semmi?Same rules apply!
-
htc07
addikt
válasz EQMontoya #26060 üzenetére
nekem egy autoriaszto szerelo kototte be, husz perc alatt megcsinalta kabelezessel (a hardware kitet csak, a hatso kamera kabelt mar elvezettem en).
igaz, a kamera a500s, es ujraindul mindig, amikor megallok a piros lampanal, ugyhogy vagy a kit rossz, vagy nem ad eleg aramot a kocsi ha allo helyzetben jar a motor. (szivargyujtorol jol ment pedig). lehet rossz helyre van bekotve a sarga kabel, passz.
vasarolni itthon meg arukereso, vagy mi-store, ilyen helyeken erdemes keresgelni.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Koszi szepen (sambenez, Neked is)!
Hatso kamera nem jatszik, mert a ponyvateton nehezen all meg Bar a masik verdaban szobajohet majd.
Viszont a hardware kitre nem talalok itthoni forgalmazot.
Nevermind, mi-store-ban van, csak a kereso nem dobja ki.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Laslow
senior tag
válasz EQMontoya #26069 üzenetére
Az én hardware kites A500S-em nem áll le piros lámpánál, pedig hibrid autóról van szó, ami aztán kifejezetten sokszor lekapcsolja a benzinmotort, menetközben is.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
dethroner
veterán
-
libus
őstag
Akinek van itt MiVue 818 kamerája, az kérem segítsen a MiVue app kamerához való csatlakozásában, mert így se FW-t nem tudok rajta frissíteni, se a telefonra nem tudok beállításokat módosítani, de legfőképp a felvett eseményeket se tudom a telefonra lementeni és megnézni.
A telefonom Poco X4 Pro.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
BBéci
legenda
A500S fél évig az autó USB aljzatáról kapott áramot, motor leállítása után, a beállításnak megfelelően, 5 percig készítette a felvételeket. Amióta hardwire kitről üzemel, a motor leállításakor kikapcsol. Ez normális?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
-
dethroner
veterán
válasz dethroner #26078 üzenetére
Miért akarsz a leállás után még 5 percig felvenni? Nálam mindkét kamera pár mp múlva kikapcsol és 5 perc tétlenség után jön a parkolómód. És igen, normális, hiszen erre való a hw kit, parkolódra készül, nem a felesleges álló felvételre.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
libus
őstag
Tegnap újra telepítettem az alkalmazást, és most kérte, hogy a telefonon adjam meg a mentési útvonalat. Eddig ez nem volt... de hiába nyomok utána a plusz jelre és választom ki a kamerát, nem társítja az app-hoz, mert ha az FW frissítésre nyomok, azt írja, hogy nincs hozzáadva kamera.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
Udv
70mai 1s kamerat hasznalok mar regota,de egy ideje nem kapcsol be ha indulok hanem kezzel kell bekapcsolnom,gombbal,vagy kihuzom-bedugom a szivargyujtoba...miert csinalhatja ezt?elvileg csinaltam rajta egy visszaallitast,de nagy valtozast nem eszleltem.
Koszi...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #26079 üzenetére
Szivargyújtóról és USB-ről táplálva úgy működött, ahogy beállítottam, megvolt a plusz 5 perc. Feltehetően van rá igény különben nem lenne benne a menüjében.
Azért választottam ezt, mert sokszor indítom újra az autót, vagy csak ráadom a gyújtást 5 percen belül, például amikor esőben egyet akarok töröltetni a lapátokkal, vagy le/fel akarom mozgatni valamelyik ablakot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dethroner
veterán
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #26083 üzenetére
Azért nem tartom hasznosnak a parkoló módot, mert 15-20 mp alatt éled fel és kezd kártyára rögzíteni. Addigra régen letiplizett a károkozó.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
rodeo74
csendes tag
Sziasztok,
70mai 1S -re hét elején jött nekem egy frissítés 1.0.11.ww
Azóta nem indul el néha, csak ha megnyomom a gombot.
Ma pl zöld volt, de nem rögzített semmit...
Plusz nem kapcsol ki automatán.Tapasztalt valaki ilyet?
Amúgy ezt a FW verziót sehol nem találom...
Hogy lehet visszarakni egy régebbi FW-t ?Köszi előre is.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz rodeo74 #26085 üzenetére
na kb nekem is ezt csinálja,és egy update ota...honapokig,vagy 8-10 honapig tökéletesen müködött,és egy update gallyra vágta
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? : VIOFO A129-G GPS DUAL
Dual kamerát keresek jó képminőséggel. 128 gb-os V90-es kártyám már van, gondolom az elég hozzá.
-
B.i.L
senior tag
válasz thomasvold #26087 üzenetére
Igen,van tapasztalat!
Hardwire kittel van parkoló mód,azaz amikor leveszed a gyújtást,mozgásérzékelésre/ütésre/stb elkezdi venni,értelemszerűen elöl-hátul. Felvételek rendben vannak. Más nincs is benne,stabilan működik,sd kártya “endurance”,vagy hasonló legyen,mert nyáron masszív hőmérsékleten képesek kiherélni.Horgászni mentem...B.i.L
-
PeterPH
senior tag
válasz thomasvold #26087 üzenetére
Több mint 4 éve használom elégedetten, Sandisk Endurance 64GB kártyával. Mondjuk akkor még 270-es USD árfolyamon vettem.
-
simonjoe
őstag
Azt nézem, h talán még az RC06 kamera csatlakozója is jó bel, pusztán egy átalakító kell mert az A800s-nek micro USB-s csatija van, ennek meg mini, de megoldható. Sőt még a HW-kit is komolyabb, mert a feszültségküszöbök több lépcsőben állíthatók. Ez nagyon szimpatikus!
Joe
-
thomasvold
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
TheProb
veterán
válasz simonjoe #26092 üzenetére
Viofo app-ot nagyon köpködik a neten. Ez számomra elég kardinális dolog, szóval kihullott a rostán sajnos.
Eléggé dilemmázok, hogy milyen cam-ot vegyek. A800S-nél ha jól értelmezem, akkor nem tudja az app a timeline feature-t, mint az m500 esetében. Utóbbihoz meg nem lehet hátsó kamerát kötni.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Viofo A129 Duo kamerát (eredeti, nem Plus és nem a 4K-s verzió) használ-e valaki, érdemes felmenni a legújabb (V2.3_20200328) firmware verzióra? Sajnos csak a legutóbbi changelog látható az oldalon, tehát a 2.2 és 2.3 verzió közötti különbségek.
Jelenleg 1.8-al használom, alapvetően nem tapasztalok problémát. Amennyiben az új verzió is megfelelően működik, akkor frissíteném, de ha vannak vele gondok, akkor inkább kihagyom.
Köszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
at11
aktív tag
válasz simonjoe #26090 üzenetére
3 parkoló módot tud a VIOFO, timelapse választható fps-sel, modion detection, azaz a kép változását figyeli (állítható érzékenység) mozgást keresve) és low bitrate. A timelaps teljes felbontással készít képeket hang nélkül, a low bitrate pedig hanggal, jobban tömörítve. Szerintem a timelaps a legjobb opció, de kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest