-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
vettem egy ilyen rendszámtáblatartóba épített tolatókamerát, de a látószöge nagyon kicsi, tuti nincs 170°. Szeretném csak a kameraegységet cserélni. Erre van lehetőség? Van megbízható, valóban széleslátószögű egység amit fogad a tartó? Ha éjjellátós is, az még jobb lenne, mert hiába van rajta 4 LED, semmit nem látni a sötétben.Ha nem cserélhető, akkor ajánljatok olyan rendszámtáblatartóba építettet, ami valós 170° látószögű. A kábelezése a linkelt oldalon látható módon van meg, RCA-n a videó és dugós csatlakozón az áram. Ugyanilyen csatis lenne a legjobb hogy ne kelljen újrakábelezni az egész kocsit, csak kihúzom-bedugom a rendszámot.
-
Caterpillar
csendes újonc
Sziasztok!
Két kamera közül nem tudok választani és a segítségeteket kérném.
A Navitel R200 és az NR200 NV.
Elsődlegesen az lenne a fontos, hogy a "mozgásérzékelés" miként működik ezeknél a kameráknál?
Sokat kutattam az interneten és arra jutottam (de cáfoljatok meg, ha nem így van), hogy az R200, ha folyamatosan áram alatt van a szivargyujtó és be van kapcsolva a mozgásérzékelés akkor, ha mozgást észlel elindítja a felvételt, ha a mozgás megszűnik 20 másodperc múlva leáll. Az NR200 NV-nél ez a beállítási lehetőség nincs csak a parkoló módban van. Parkoló módot pedig mindkettőnél azzal lehet aktiválni, hogy a szivargyújtó a motor leállításával megszünteti az áramellátást.
Nekem van egy utólagosan beépített szivargyújtó csatlakozásom is amely állandó áramot ad.
Fontos lenne, hogy ne merüljön le a kamera akksija, mert akkor nem ér az egész semmit.
Ebben kérném a segítségeteket, hátha valakinek van erről infója. -
Sziasztok, autós kamerát keresek, az eddig G1W-CB-t szeretném lecserélni.
Milyen ajánlott van mostanság?
Előny , ha esetleg Pic-To-Pic-et ( nem jut eszembe a rendes neve) is tud, mert akkor a beltérbe elhelyezném a második kamerát.
Tanulóautóba lenne, az oktatási óra rögzítéséhez.
.MOV-ba rögzítés nekem teljesen jó.
-
Doky1988
senior tag
válasz
alexw801 #17043 üzenetére
Nekem 70mai Proval ilyen bajom volt, 1.0.4na -t visszatettem, azota jo.Volt aki azt mondta kartya hiba, de ezzel a szoftverrel meg megy.. 1.0.7na volt rajta, gyari.Tehat nem kartya hiba...
A kartya Kingston 64gb U1 Class10
Illetve amit tapasztaltam, hogy 1.0.7-nel mar ajto csukasra is utkozest eszlel a g szenzor.
Tele van buggal a kamera szoftvere.
-
majestic
őstag
Van itt valakinek Thinkware U1000-es kamerája? Valami tapasztalat?
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv! 70mai 1s mekkora kártyát tud kezelni?
-
zsiz
őstag
válasz
Csápájev #17031 üzenetére
Köszi a tippet. A következőt sikerült kinéznem..
- Ali, A119v3+GPS 114usd (ha megfogják + ÁFA + kezelési, ezzel már kb 156usd),
- BG, kuponnal, áfamentesen a GPS-es 138usd
- BG-n kuponnal áfamentesen a GPS nélküli 102usd + Aliról GPS modul 15usd, ami összesen 117usd lenne. Mindenképp akarok GPS-t. Így rendeben is lenne, igaz? Vagy az alapból GPS-es mivel több, hogy annyival drágább? (BG-n 40 dollár a különbség, egy gps modul meg csak 15 dollár az ali official store-ból. De még alin is 20 dollár van a sima meg a gps verzió között.)
Mondjuk Kínában most pont ünnep lesz egy hétig, úgyhogy úgyis max utána rendelem csak.. Addig kitalálom honnan -
cscope
csendes tag
Uraim! Van e itt aki használ Navitel R200, Navitel R200 NV vagy Navitel NR200 NV készüléket? Pár kérdést szeretnék megvitatni vele.
-
shteer
titán
Ma végre megérkezett a 70mai Pro GPS - 13$-os feltüntetett árral csusszant át a vámon
a megrendelés után tűnt fel, hogy mellékattintottam a warehouse-t
-
zsiz
őstag
VIOFO kamerákra szokott lenni akció? Vagy ne nagyon várjak rá?
A119 v3 a kiszemelt.
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
70mai 1S kamerát használók közé tartozom, rajta a legfrisebb 1.4-es firmwarrel. Sajnos visszanéztem volna egy autónak a rendszámát, de nem adta vissza a kamera. Milyen lehetőségem van azon, hogy ezen állítani lehessen? A kép értelemszerűen max felbontáson van, wdr kikapcsolva (bekapcsoltam egyszer de nem lett jobb), illetve 50Hz helyett most 60Hz-en kísérletezek. Íme a kép, amit "kifogásolok", tudom nem a legjobbak a körülmények, de hátha..: [link] -
A_ScHuLcZ
addikt
VIOFO kamerához érdemes custom firmware-ket feltenni, vagy inkább maradjak a gyári megoldásnál? (A129 Duo)
-
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #16985 üzenetére
A keletkezett video fájlok 4-es csomagokban (GPX, KML, MP4, SRT) vannak, mindet ki kell másolni és a VLC Player legújabb verziója (tobias40 szerint is) lejátszások során mutatja a koordinátákat és sebességet. Ha csak a legnagyobb méretű MP4 fájlt másoljuk ki, akkor nem lesznek adatok kijelezve.
-
bl4ze
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #17010 üzenetére
A Dashcam Viewer 3.3.2 nem ingyenes fizetős szoftver azért kéri a fizetést vagy a licenc kódot. Nekem litle kamerám van és ott más az fw.
Nekem a GPS navi mindent rögzít és mutat és az állandóan be van kapcsolva mivel az figyelmeztett ha túl léptem a megengedett sebesség határt 10%-kal. Nem kel a sebességmérőt állandóan figyelnem. -
bl4ze
veterán
Urak, segítséget kérek.
Mi most a legjobb ár-érték "best buy" autós dashcam?
Jelenleg egy ThiEYE T5 Edge 4K-t használok, de brutál hamar merül, nem vagyok vele elégedett.
Nekem elég a 1080p felvétel, de szeretném ha az akku 1 töltéssel legalább 60 perc felvételt bírna 1080p felbontásban.
Van ilyen ajánlott dashcam?
Ki, mit ajánl? EU, kínai beszerzés egyaránt játszik.
Köszönöm -
tobias40
veterán
Dashcam Viewer 3.3.2 másnak is úgy indul hogy vásárolja meg mert csak 5 videót engedélyez?
Vagy rosszat töltöttem le?Beni2360: Dashcam Viewer -el látod a térképet is ha az 1.07-et teszed fel a kamerára,én is itt olvastam korábban,keress vissza mert én is kezdő vagyok...
-
tobias40
veterán
válasz
Beni2360 #17007 üzenetére
Win 10 van itt is és mint írtam az 1.07 van fent amivel már korábban is volt gps adat.
Visszanéztem a felvételt a Dashcam-ban és szépen mutatta a térképen merre jártam és írta a sebességet meg mindent.
Most vmiért nem csinálja..Dashcam nálatok is mindig írja hogy próba verzió és vegyem meg?
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #16998 üzenetére
1: Milyen rendszeren akarod megnézni, hogy L-lite kodecet-t kiván. Win7? Hiába töltötted le az be is kell állítani konfigurálni anélkül nem fog működni.
Nálam win 10-nél nem kért semmit.
2: GPS adatokat meg sebességet az alap fw csak menet közben amikor a telcsivel rácsatlakoztál fog látszani és menteni. Nálam itthon a szobában kipróbáltam. -
tobias40
veterán
Erre vkinek van ötlete?
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Úgy néz ki beadta a kulcsot az MI70-ben a kártya
Kingston canvas selekt, vagy Sandisk ultra? Most utóbbiból 16GB-os van benne, bő másfél óra megy rá. Kb elég is.
Kingston 2 lenne, ultra 4 az edigiben a 16-os.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest