Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • topi66

    aktív tag

    Srácok!
    Szerintem nem kellene ezen rugózni, bizalmat szavazott a szakinak és ezért minőséget vár el,mind anyagban,mind minőségben. Régebben sok (2010 előtt) autóhifit építettem,és voltak nagyon jól sikerült rendszerek amiből felhasználó csimm-bumm cirkuszt csinált a szakértő haverokkal. Mindig fotókkal illusztráltam a munkafázisokat,nehogy az a vád érjen,hogy nem az került bele amit leszámláztam.Nem voltam és nem vagyok profi,de.... és ez gyakorlati tapasztalat mert hideg időben mindig így tettem:
    -Autó már előző este beáll a meleg műhelybe hogy a kasztni és a műanyag elemek ne legyenen hideg és törékeny.
    -Bontás után ahogy írva volt.. zsírtalanítás, tisztítás,ragasztás vagy szórás csillapítóanyagtól függően, és amíg stabilizálódik addig az egyéb munkák, küszübök felszedése,vezetékek behúzása, stb stb.Amennyiben a munka korrekt akkor az erősítö az első szettet normális vezetékkel hajtja meg,úgy az ajtóba azokat bevezetékezni sem pár perc tisztességes munkával,de aki ebből él az rutinból megcsinálja aránylag gyorsan,nem mint a laikus aki akkor lát először ilyet. Az hogy az adott mlyközép hangszórót mivel emeli ki a szaki,az függ a pénztárcától,és az igényektől,továbbá a szakitól aki teszem azt már felkészült kellően és csak leemeli a polcról a már előre legyártott kiemelőgyűrűt ami nem papumdekli 1mm-es műanyag,de jó az árrése.
    Nem ragozom sok a munka és kell hozzá idő,de összehozható, persze nem tutira belőve mert az valóban utánkorrigálást igényel a pár 10-100 óra járatás után. Soha nem adtam át úgy autó"hifi".t hogy az nem ment volna előtte minimum pár órát bejárató (fehér/rózsa)zajjal. És zenével (pl Yello)
    Soha nem dohányoztam,de aki a szakira panaszkodik,hogy bagószaga van,az nézzen körül a saját kocsijában is. Volt akivel az autó átvételénél közöltem: vagy kitakarítja a kocsiját a munka előtt vagy én takaríttatom ki az ő költségére de nem fogok szemétben/dohány csikkekben és hamuban dolgozni. Ha a kocsit koszosan adja vissza vagy bagószagúan akkor lehet panaszt tenni. Nem védem,hisz nem ismerem, de várjuk ki meg azt a véleményt,hogy mennyire elégedett az eredménnyel. Vagy egzakt módon magát felvállalva ossza meg a rossz tapasztalatát adott szerelőről az aki szerint ellenjavallt.
    Szerintem a fórum egymás segítéséröl kell hogy szóljon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák