Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    Sziasztok!
    Honda 2007 -es honda citymben szertenek egy picit a zenei elmenyen javitani. Elotte egy mk1 skoda fabiam volt, gyari hangszorokkal egy kenwood kmm-122 fejegyseggel. Tokeletesen megvoltam vele elegedve. Magasabb hangeron torzitott, de amugy szamomra jol szol.

    A cityben egy JVC KW-X830BT fejegyseg van (ez jonak szamit? draga, de jo is?). Hatul impac car audio EF series van. Ezeknek nincs szamomra szep hangja (vagy csak lehet azert, mert hatul vannak), de a hangerot egesz jol birjak. Ha jol latom a gyarto honlapjan, ehhez tartozna [link] csipogo is, de nekem se elol se hatul nincs. Lehet ezert nem tetszik a hangja, mert ugy lett hangolva, hogy lesz mellette csipogo?

    Elol az ajtokat meg nem bontottam le, de tudtommal ott sem gyariak vannak. Ezeknek a hangja jobban tetszik, de eleg hamar elkezdenek torzitani (olyan, mint mikor valaki egy ventillator elott beszel).

    Szivem szerint elol es hatul is cserelnem, de penztarcam miatt inkabb csak elol, hatsot meg lehuznam.
    Maxium 20ezerert, de ha lehet inkabb alatta, van ajanlott hangszoro? Az ajtot nem szeretnem furni, csipogo nelkulit szeretnek. Ha jol lattom vannak ilyen egybe epitett, 2in1 hangszorok, pl: [link]
    Valami ilyesmit keresnek.

    Valaszokat elore is koszonom!

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák