Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ununqatrium

    aktív tag

    Nos, bár a kérdésemre választ nem kaptam, gondoltam, megosztok itt némi tapasztalatot, hátha valakinek jól jön, aki nem szeretne sokat áldozni hangszórókra és a 20 ezer alatti árszegmensben keresgél.

    Cca egy hónapja vettem egy pár JVC CS-J620 féle "csodát" netes értékelések alapján, gondolván, a gyári fingtól csak jobb lesz. Ez a cucc kritikán aluli. Halk, visszafogott magas hangok, minimális tolerancia minden téren, pofátlanul erőlteti a középhangot, valamiért azt is egy bizonyos frekvencia-tartományon belül - pont a legkellemetlenebb részét. Hangszigetelt ajtókban is egy hulladék, a gyári papír membrános műanyag kosaras hangszórópár köröket ver rá, nem kitömött ajtókban is.

    A helyére raktam egy pár Ground Zero GZIF 65X cuccost, amihez alig 37 euróért jutottam hozzá újonnan, tudniillik kifutó széria. Másodlagos autóba nem akartam sokat zenére költeni, és bár a hobbiautómban elég pofás hangélményt sikerült kreálni, ez a termék az áráért számomra ennek fényében is egy főnyeremény. Nem túl hivalkodó, ércesnek egyáltalán nem mondható magas hangok, abszolút színezett közép (nem túl drága JBL termékektől megszokott hang), de leginkább hivalkodó a mélytartomány. Hasonló szintet se vártam ennyi pénzért, pont az ízlésemnek megfelelő, ami valószínűleg sok fület bántana... és sokat nem.

    Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

Új hozzászólás Aktív témák