- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz Alpachino #67598 üzenetére
Ha,a karpit alla megy a hangvalto es feszules mentes a karpit visszarakasnal...nem erdemes toldani foldani...tőben forrasztani amugyis veszelyes mutatvany...a rainbow slc 6.2-nek talan ha 0.5mm a kanoca ...megsincs semmi gondja azzon az 50 cm-en..merhogy az ajtoban van nekem is a valto meg a tweeter is....
[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
-
V8engines
tag
Ezt sajnos tudom.
De mivel a számítógépes világban nem vagyok szeren (ehhez meg már kéne), így megkértem olya(noka)t, aki igen, segítsen már.
Mindketten úgy vélték, hibás a fej.
Már kezdésnek a frissítést sem fogadta el. Képeket, videókat nem vitte. Csak mp3, DVD. Így kicsit drágának véltem.Mivel a hazai garit meg nem fogadták el Szegeden, ment vissza a webshop (azaz, ők küldték tova beszállító) irányába.
Most várakozás van, hétfő óta. -
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Kèrdèsel fordulnèk hozzátok
Akadt egy olyan gondom h villog a nagy mèlynèl a világításom
Vadi új aksim van
70amh 640A indítóval
Az erőm egy spectron 1500D láda egy DLD dl12
Negatívom patent
Generátorom 90A
Vèlemèny mi lehet a gond?iphone 14
-
troll81
addikt
válasz sanyika987 #67606 üzenetére
Szia be kellene tenni egy Pot akut Mert keves AZ egy.ez Nagy Aram felvetelu Erosito erositokkel elofordulo jelenseg.egy ohmon hajtva Ker Aram mennyiseg et Minden Erősítő.
Egy 20 40 ah agm Akku megoldja a bajaod.es El is tudod tenni Pl a Pot kerek be.egy rele Melle es kesz. -
sanyika987
aktív tag
válasz troll81 #67607 üzenetére
Köszi[ez az aksim van]
Roszul írtam mert 2 erőm van
MunezXBK: rendesen letesteltem az erőket[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
MunezXBK
nagyúr
válasz sanyika987 #67609 üzenetére
Az akksi testelését nézd meg, ami a kasztnira megy.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz sanyika987 #67611 üzenetére
Csiszold fel az érintkezési pontnál, esetleg új kábel. Utána próbáld ki.
-
Wolfskin
őstag
heló,
Két erősítőt egy tápkábelről szabad hajtani?
Alpine 3554 és mrv-1000 (de nincs hajtva, tehát csak kellemes, szobai hangerőn megy, ha az számít)
A tápkábel újnyi vastag, benne 60A biztosíték (gyárilag, szetben volt)[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
sanyika987
aktív tag
válasz Wolfskin #67614 üzenetére
Igen de csak táp elosztóval
Nekem is úgy van kötve
35 kábel a fő
A mèlyhez leosztottam egy 20
A szettekhez egy 10
Ès hibátlan
Az h a kábel milyen vastag ès maga a benne lèvő "drót" nem ugyan az
Az kb 10 lehet szerintem
Ehez a 2 erőhöz elvileg ha nincs csutkán akkor elèg a 60A bizti[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
Wolfskin
őstag
válasz sanyika987 #67615 üzenetére
Hogy éred, hogy táp elosztó? ha csak egyikről átviszem ugyanolyan vastag kábellel, az nem jó?
-
hundai
aktív tag
válasz sanyika987 #67617 üzenetére
Én is ilyen elosztóval oldottam meg a pozitív elosztását, sokkal jobb mintha egyikről a másikra vinnéd.
-Wake up Neo!
-
Lusu
aktív tag
válasz sanyika987 #67617 üzenetére
Ezzel annyi lehet a baj, hogy nincs biztosítva, mert ez test vagyis negatív osztó. A pozitív táposztókban, ahol átmérő csökkenés történik, ott az új átmérőnek megfelelő biztosíték van közbe iktatva.
Rövid vezetékhossz esetén kevés az esélye, hogy épp úgy legyen sérülés, hogy tüzet okoz, de ahogy mondani szokás az ördög nem alszik. Szóval ebben az esetben javasolt az autóban poroltót (bár az mindig javasolt) és egy tízes kulcsot tartani az akksisaru levételhez De a legjobb ha biztosított tápelosztót használtok. -
sanyika987
aktív tag
Nekem ezek után is van biztim meg a fő kábelen is
A mèlynek 80A
A szetteknek 50A
A fő kábelen meg 150A
Szerintem totál agyon van biztosítva
Igazad van ez test elosztó
Azèrt köszi az èszrevètelt
A negatívot viszont meg tisztítottam ès sajna kevès a kakaó azèrt villogok nem a negatív miatt[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
Wolfskin
őstag
ezt nem értem. a képen ez csak egy darab vas, nem?
az első erősítő előtt van biztosíték, az nem elég? a kettő közé is tegyek egyet? vagy inkább húzzak be még egy kábelt? nem szeretném, ha leégne...a testet betekertem az üléstartó vas keretébe, de a biztonság kedvéért az akku negatívról elhoztam egy kábelen is ugyanoda, egy 1mm réz kábel, (amivel a boylerhez vitte a földet a villanyszerelő) az elég?
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
válasz Speeedfire #67622 üzenetére
ööööö... melyik az?
nekem két megoldás látszik kivitelezhetőnek:
a/ beteszek egy biztit a2 erősítő közé, vagy inkább
b/ veszek még egy tápkábelt.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
kk831228
addikt
válasz Speeedfire #67622 üzenetére
megjött már a fast ring copy?
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
gramofon89
tag
Rock illetve metál zenén ki milyen beállítást javasol/használ? Hogy legyen annak a gitárnak húrja és a dobnak ütése ne egy hangos katyvasz legyen belőle kis túlzással. Mélyláda nélkül, hogy izgalmas legyen.
-
válasz gramofon89 #67625 üzenetére
Az nem az eq beállításoktól függ. A forrás legyen jó minőségű, tömörítetlen. Plusz a lánc többi eleme ...
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
válasz gramofon89 #67625 üzenetére
Hogy a rock hallgathato legyen,oda eleg jo rendszer kell,jo ajtoval,es jo beállitásokkal ja es sok erővel..
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Egy Audi A4 B5 kombiba szeretnék egy rendszert építeni.
Legtöbbször elektronikus zenét hallgatok, kiegészítve a mai kor slágereivel.
Van egy Középkategóriás Blaupunkt fejegységem, de ennek cseréjére később kerül majd sor.
Elől és hátul is vannak hangszórók az oldalpanelekbe, de ezek hangzása nem a legjobb.
Szerintem elég lenne egy kompnens szett előre és egy mélyláda a csomiba, meg persze egy, az ezeket kiszolgáló erősítő.
A keret 70-maximum 80k lenne minderre.
Milyen komponens szettet, mélyládát és erősítőt ajánlanátok ezért az árért?
Válaszaitokat köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
gramofon89
tag
válasz gramofon89 #67630 üzenetére
Ja ajtón silent coat kívül belül kárpiton mindenhol. Annyi, hogy nincs panel csak kiemelő.
-
Wolfskin
őstag
válasz Wolfskin #67623 üzenetére
Sziasztok,
valaki elmagyarázná az elméletét, hogy hogyan kell táppal ellátni az erősítő(ke)t.
hogy kell kalkulálni a kábelt, a biztosítékot, több erősítő esetén a feszültségosztót, vagy anélkül hogy lehet?
mire kell figyelni, hogy ne égjen le az autó?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
törölt tag
válasz Wolfskin #67633 üzenetére
A kabeleket a felveteli maximumhoz meretezzük. A nagyobb nem baj,ill jobb. Az erőkben levő biztik(ha nincs,akkor az altaluk felvehető maximum utan kiszamitva) ezek ertekével egyenlő,vagy hozza legkózelebb eső bizti előre főbiztinek. Hátul en nem tennek,max ha nagyon rossz helyen lesz fűzve,hiszen elől mar biztositva van. A több kötési pont,a több keresztmetszetcsökkentes csak hibaforras,ill ejted vele feszt. Max ha nagyon biztosra akarsz menni,akkor kigyóbőrt a tápra..
-
törölt tag
válasz gramofon89 #67631 üzenetére
Akkor sajna innen ember legyen a talpan,aki megmondja mit hova állíts,hogy jo legyen.. ezt hallani kell. ha passziv szett,akkor még kevesebb lehetőseged van..
-
-
törölt tag
válasz gramofon89 #67636 üzenetére
A magasat elforditottad mar a kickhez kepest? Passzivnal ez az első amit erdemes
-
bombibmw
veterán
válasz MunezXBK #67629 üzenetére
Teljesen igazad van, Avant.
Ha jól tudom, az ajtókba csak 13-as hangszóró fér el.
Nem szeretnék vágni, fúrni, faragni, tehát csak bepattintanám a régi helyére és kész.
Az erősítő nem olcsó kategória, ahogy láttam.
Nem vagyok audiofil, tehát nem kell brutál minőség, inkább az ár/érték bajnokot keresem mindenhol.
A Kicx szett jó egynek, de ha lehet, kérnék pontos nevet egy ládának és egy 4 csatornás erősítőnek! -
MunezXBK
nagyúr
-
törölt tag
válasz gramofon89 #67642 üzenetére
A polaritast fordítsd meg erre értettem.
-
törölt tag
válasz gramofon89 #67644 üzenetére
Nem tudom,de jol hangzik forditasz 180 fokot a fazison. Ez nagyon sokszor jelentős javulast hoz a szinpadodnal passziv rendszerben.en alapból mindet igy kötöm.. aktivnal mas,ott több lehetőseged van. A bal oldalt ha eddig nem tetted,vedd vissza kb 2-3 dB-t.. ha a valton tudod a magasat allitani,akkor külön a magasat azonnal
-
törölt tag
válasz gramofon89 #67646 üzenetére
Lehet hogy nem mindig kötöttem be igy,es talan azert mondom hogy csinald.. de nekem mindegy mit csinalsz,ha neked jo az ami van,akkor minek kerded?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz gramofon89 #67646 üzenetére
1x próbáld ki legalább és megtudod.
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ajtó hangszóró ügyben. Egy Rover 75 gyári hangzásán szeretnék javítani. Alapból 0 a minősége a beépített hangszóróknak. Bontóból szereztem hozzá egy Harman Kardon erősítőt, HK mélynyomót hátra és előre HK "csipogót". Már így is ég és föld a különbség, de a középtartomány még mindig gyenge. Az első és hátsó ajtókba tudtok ajánlani 16,5 centis hangszórókat? Nem kell profi stúdió hangzás, de szeretnék javítani az élményen. Egy 2dines PX3 Android 7.1.2 fejegység van a kocsiban. Az erősítő típusa: XQK100310.
Ezek a hangszórók lettek beépítve:[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs