Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

válasz PiciPeti #41158 üzenetére

valami ilyesmitől tartottam én is, hogy okés hogy találok egy "bika" erősítőt, de a mélyek lehúzhatják.... akkor beigazolódott az ügy

hát van itt hardveraprón egy udim 2x150w rms-sel, rákérdeztem, hogy hidalható-e, max ha úgy alakul akkor azt megveszem és slussz

tetszenek az udim cuccok :B :D valahogy húz feléjük a szívem, de más alternatívát is meghallgatok, ha pl van egy finomabb erősítő 10k környékén, ami szépen és rendesen meghajtja akkor az is frankó :) ezeket a ram sorozatokat nézegettem, de ezek is 20fölött vannak de ha zeneiek akkor azok sem esnek ki a kalapból

azért fontos a zeneiség, mert a lupoban 1 erősítővel belőttem úgy a rendszert, hogy a mélyet nem hallottad a csomiból -és asszem ez a lényege, hogy ne halljam külön, hanem épüljön a hangképbe- és picit félek, ha külön erősítő lesz, és nem lesz olyan zenei, akkor ezzel gondok lesznek

[ Szerkesztve ]

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák