Aktív témák
-
No-kia
addikt
uhh egés nap eddig fűztem a pályákat lsf-be, kezdek fáradnixd
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
Jó reggelt!
[link]
Azt hiszem a következő lépcső egy i3 lesz. Nagyon durván szalad szinte az összes. -
No-kia
addikt
asszem havertókl megveszem a vadi új Surface 1030-as egérpadját, a ph! tesztben jó véleménynel voltak róla, és árgépen nézve 4700ft, én meg kapom 2K-ért és még felsincs bontva
-
törölt tag
-
törölt tag
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #22056 üzenetére
pckownz: Én viszont nem mennék át amd-hez ilyen téren, intellel tökéletesen meg vagyok elégedve, viszont ismeretségi körömben volt már jócskán probléma amd-vel, óckodom a dologtól, inkább spórolok, melózok egy kicsit többet, és akkor mindig azt veszem meg ami nekem tetszik.
Egy darabig ajánlottam a phenom II-t, sőt most is így teszek ha a büdzsé azt kívánja, de magamnak már nem vennék az i3-és i5 miatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #22060 üzenetére
Az is faja egér!
Pííít: Meg ahogy látom az Intel a Core 2 / Core ix procikkal nagyon betalált, az első Core 2 procik már lassan 4 évesek és még mindig jó teljesítményt nyújtanak (tuninggal még inkább), megállják a helyüket. Elég időtállóak. mod: A linkelt eredményt a legolcsóbb Biostar H55 lapban érte el.
Ja és ezek a lapok tömegszemét szarok. by: elit távcsöves.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #22061 üzenetére
Így van élő példa a gépem.
MÉg anno az első core2-m, e4300 40 ezer volt, de szép ütemesen áltam át, hála asrocknak, mert volt egy faja kis 1650XT-m (agp-s), nem volt kedvem megszabadulni tőle, +ddr1 ramból is jó álltam, így vettem hozzá talán 17 ezerért egy 4core dual vsta lapot agp+pci-e 4X, ddr1-2 support). Aztán mikor váltottam pci-e-re akkor volt egy asrock conroe 1333lapom, de abban megint nem lehetett normálisan tuningolni, akkor került hozzám az e4500, magasabb szorzó végett kicsit tovább tudtam menni, aztán jött az asus lap, és lám, most 3.5ghz-en megy ez a nem mai gyerek.
És egy 5850 alatt még mindig simán meg állná a helyét szerintem. Legalábbis az tény, hogy bőven tökéletesen futna minden még vele.
Ennyi pénzért vehettem volna anno egy 6400+-t egy jó lappal, na de kérem én, hol vannak ma már azok a procik? Jó vétel volt amit akkor csináltam, igaz egy egész nyarat rohadtam érte a dinnyeföldön, de megérte. Ezért nem kívánok átmenni amd-hez, mert szerintem azt a gond nélküli, beton stabil működést nem tudná biztosítani, amit az évek alatt megszoktam. Bár nekem aktuálisabb lépés lesz egy vga csere, de sajnos ilyenre nem tudok most költeni, majd ha beszalad valami jó kis fusi pénz gép építésből, akkor elgondolkozok rajta. De 5830 alá nem nagyon adnám, az meg gyanús hogy 45 körül lesz.[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
mit látnak szemeim, Laraxior is itt van
na ezért érdemes lesz visszaolvasni
ZK Angliában pakol, őt nem látom
viszont nagy szívfájdalom ért; el kellett adnom a 2X2GB Geil Ultra 1066 Csitti-Fitti Ramjaimat, 2X512 kingmax-ért cserébe(kellett lové), kis kárpótlás h XP alatt elfut jól a mass effect 2 1(!) giga rammal, ami a program kiválóságát dicséri
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
Mondjuk ha most Core 2 Quadra váltanánk, megint le lenne tudva jóidőre a proci, szvsz. Igaz, hogy "régi", meg vagy van gari, vagy nincs, meg fűt, de jóval olcsóbb, mint Core i3 + jó lap + 4GB DDR3 RAM. Ezért nézegetem az aprót, pl egy Q6600 nem lenne rossz, jó áron, E5200-at beszámítattva. Csak előbb a gép csendesítése, illetve kis minimal modding.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz killer1203 #22066 üzenetére
Hát 2 giga ram nem sok, talán kicsit kevés, de lehet bővíteni később. Ha van vevő a cuccokra, és lesz pénzed, próbáld meg, utána még lehet + ramot újítani.
-
Bluegene
addikt
válasz killer1203 #22066 üzenetére
énnekem volt 2 giga ramom utána 4, most 1
sztem 2 giga az esetek 90%-ában elég, egyedül a cod6-nál jött jól a 4 giga
most 1 gigám van, de CS-hez és mass effect 2(XP alatt)-höz elegendőnek bizonyul
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
killer1203
senior tag
válasz #19617792 #22067 üzenetére
Még nem adtam fel hirdetést, de lehet megpróbálom, hátha elviszik.
Bluegene: Win7-et használok, ott lehet kevéslenne már a 2gb ram.
WesTM: Erről az EKL AG ről pársort tudnál irni hogy mennyire hűt jól? TX2 leakarom cserélni valami hatékonyabbra ami nem 10k felett van, nyáron azthiszem már kevés lessz, meg a lapomsem szabályozza és fullon pörög.
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
No-kia
addikt
válasz killer1203 #22072 üzenetére
én is anynival használtam fél évig. semmi baj nem volt vele
omg, 3 óra folyamatos drift, ez adta
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz #19617792 #22070 üzenetére
már évek óta ezt mondják...
bőven kihúzod 2010-ben a kétmagosoddal, tudom a PC nemcsak játékból áll, mégis ősrobbanást szimulálsz? minek a négy mag?
jó a viedokonvertálásnál jól jöhet, de arra már van ati stream ami sztem odaüt a négymagosoknak(VGA végzi a videokonvertálást)
-
Bluegene
addikt
Bluegene: Win7-et használok, ott lehet kevéslenne már a 2gb ram tapasztalatból mondom h elég a 2 giga, még játékhoz is
-
WesTM
őstag
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, 1.4V on járó, alacsony vid-es, kibaszott módon melegedős procimat is emberi hőfokon tartja. Mások véleménye alapján kényelmesen veri a tx2-t, összehasonlítási alapom nincs, de 1 dolog biztos, ennyi pénzért magasan ez a legjobb cpu hűtő amit kapni lehet.
Mugen 2-vel hozták 1 szintre, amit én mondjuk nem akarok elhinni, de tény, hogy nagyon jó hűtőről van szó.
Ha kell brutálisat tud forogni a venti rajta (2400), akkor rendesen huztatot csinál, bár én 2 ventivel használom, egyik oldalon a gyári narancssárga fúj, másik oldalon 1 8 centis szív.
Ebben az árkategóriában egyértelműen ez a legjobb.
Bluegene #22075: Légyszíves indíts egy crysis warheadet. Mindjárt megváltozik a véleményed! 2gigával gyakorlatilag játszhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
na ébren vok.....csö9ppnyi másnaposság sincs
csodálkozva nézek mivel tudom h nagyontré kommersz páleszt ittamAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz Bluegene #22074 üzenetére
Kiúhzni kihúzom nem arról van szó, de már most érzem, hogy biza procilimitem van, pedig 3500-on jár. Nincs semmi fölös process, ami zabálhatná a gépet. ATI Stream majd ha lesz ATI 5000-em.
Játékok kis részében nyújt plusz fpst, de már Windows használata is közben lehet érezni, hogy valami combosabb vasat használsz, folyamatok jobb eloszlása, stb. Én eddig nem láttam ATI Streamre épülő, jó minőségben konvertáló progit. Én DVD5-ből DVD9-ből készítek 1400-2100MB-s XviD rippeket (720px, XviD 1.2.2, origi AC3/MP3 hang, no felirat, csak HunDub) és egy kétmagossal ez kb 1 óra, ami sok.
Most is nyomtam Burnout Paradise-sal, nézem proci 100%-on, VGA meg henyél, jó rossz példa a Burnout, mert az fix 60fps.
2GB nem elég. Uncsitesómnak annyi van, Windows 7-tel, és szörnyű. Alaphasználat oké, de játékok, swappel, sokat.
Az, hogy neked nem kell Quad proci még nem jelenti azt, hogy másnak nem kell, vagy ne kelljen. Lehet, hogy én sem használnám ki 100%-ig, de jó ha van.
Sokan csak a min/avg/max fpst nézik, de a folyamatosság, ingadozás? Tesztek nem mutatják ki, mert amíg a rendszer áll (pl swap miatt), addig a mérő is áll, kiesik az érték.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Én win7-et használtam 2gigával egy jó ideig. Egyedül a Crysis dx10 High volt az ami teleírta. Pedig aztán Wolfensteintől elkezdve az XMENrigins-ig mindent nyomtam vele ami új.
Érdekes hirdetés...
Vajon helyszínen kipróbálható? Garancia?[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
Énis láttam egy hsz ba hogy kb 10fokkal jobban hűt mint a TX2, de 3000FT ot akkoris megér, egyet beszerzek és kiderül hogy mennyivel is hűt jobban. Meg legalább nemfog fullon pörögni a TX2 Nekem elégrá az alapventi, mögötte egy 120as ugyis szív.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
pckownz
őstag
Van egy ismerős, 4890 vapor x-et rendelt a gépéhez, azonban az nem volt raktáron, és így későbbre maradt. Persze egybe lett fizetve, mondván pár nap és lesz. Most pedig rá akarnak sózni egy 260-as akármit, mert hogy egy árba vannak. Természetesen az ismerősömnek azt mondtam, felejtse el 4890 vapor x helyett azt a fost. Jól tettem, ugye? Valahogy kicsit teljesítménybe alulmaradtnak érzem a zöldet.
Nokia:
Warhead-et is toltam 2 gigával, azonban azt még csak dx10 mediumon, mert nem volt húzott procim. Nekem arra bőven elég volt a 2 giga ram.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #22085 üzenetére
Ajjaj az még 4 gigával is besokallt néha.
No-kia:Áhh akkor valószínűleg nálam volt a gebasz, de arra határozottan emlékszem, hogy szinte játszhatatlan volt 2 gigával, akkor toltam végig, mikor 4 gigára váltottam.
pckownz: Azért a 4890 vapor már elég csúnyán püföli a 260-at.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Kedvenc PH!órumunk mikor akar átöltözni?
-
WesTM
őstag
válasz killer1203 #22092 üzenetére
Lényegében csak az lesz!
Teljesen új design.
-
Bluegene
addikt
válasz #19617792 #22080 üzenetére
nem olvastad végig a logout-os cikket, a konklúzió: És igazság szerint, ha csak leülök a pc elé, nem lehet megmondani, hogy kétmagos vagy négymagos processzor van-e a gépben…
ennyit erről
-
törölt tag
válasz Bluegene #22096 üzenetére
Végigolvastam és ez egy szubjektív vélemény. Leülök, akkor nem tudom megmondani, de ha használni kezdem... Szerintem ne akarj senkit rábeszélni arra, hogy neki márpedig fölösleges a Quad, és egyáltalán minek is az... Ha nekem lesz pénzem rá, veszek vagy Quadot, vagy i3-at. Megpróbálsz meggyőzni, hogy nekem nem kell Quad.
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz nixx-21 #22098 üzenetére
jah
énszerintem ahhoz nagyon sok feladattal kell ellátni egy kétmagos cor2-t h gondja legyen, átlagos használatnál ritkán fordul elő, játéknál pedig soha, talán az Arma2 ill a GTA4 ilyen, de azok is jól futnak kétmagossal, gta4-nél sincs kétszeres gyorsulás inkább 30-40%, annyit nem ér
szal csak akkor érdemes ilyet venni ha már hasznosabb dologra nem tudsz költeni
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
na pripjaty kipörgetve megint..
ilyen gyorsan egy játékot sem sikerült kijátszanom mint ezt..
tegnap fél 10-kore kezdtem, éjfélig toltam, ma elkezdtem 11:10 kor, du 2-ig, aztán 4-fél 5 től mostanáig...
Jóéjt mindenkinek, elfáradtam...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest