- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
pckownz
őstag
Látom a post-box is megújult
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #22499 üzenetére
azta rohadt
(#22501) pckownz
én egy olyan monitorral megelégednék -
No-kia
addikt
omg olyan house/progressive válogatást találtam, kiráz a hideg olyan jók a zenék csak kéne már olyan füles ahol mind a 2 oldal szól
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #22499 üzenetére
uffff...
de mi vagy hogy használtad a telódat?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #22505 üzenetére
Fizetek azért mert más hálozatot használok. Enyi
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #22506 üzenetére
Basszameg, nehogy minden jól menjen! Hát akurvaéletbe.
Srácok feltettem újra a far cry 2-t, régen majdnem végig vittem, de most úgy döntöttem újrakezdem, mert már emmire nem emlékszem, mint ahogy arra sem emlékeztem, milyen átkozottul jól néz ki. 1280ban kimaxolva gyönyörűen hsít. Jót tett a vga-nak még ez a +100mhz.
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
Szép estét!
Komolyan a fasz ki van már. Elmentem haverhoz gépet berhelni, telepíteni meg minden. Vissza felé jövet (most olyan fél kilenc körül, tehát sötét volt) megbüntetett a rendőr. Hogy rohadt volna meg. Nem világított a lámpám, mert a sár és a dinamó összhangba álltak majd közösen lefagytak. Azt mondja csináljam meg, hogy jó legyen. Hát, de bazd meg, jó volt.
Mondjuk mindegy, mert mellényem se volt.
Erre van eszük, de amikor tesómékhoz betörtek akkor csak meresztették a seggüket.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
srááácok ez az AvP atomzsíír játék...Steamen fentvan a demoja leszedtem és multiba lehet tolni...most eláztam meg egy marine-t 11/2-be vertem meg
2-t az elején gyikolta mert nem vágtma h kell..
aztán mikromegnzétme az irányítást meg mindent.
10es killstreak után kiírt vaami ownedhez hasonló szöveget.... xD
ja igen persze....alien votlamlenne ha a gépen rádobmán a teljeset is na majd márc 13 hazajön bátyus feldobom lapira
abban ugyis ugyanolyan DX10.1-ás VGA van mitn nekem igaz az nvidia[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
étkezés után 2,3 as a vércukorszintem, 3.0 alatt kritikus az állapot éhgyomorra, én meg cukros pizza, meg puding után mértem
-
törölt tag
válasz westcoastog #22514 üzenetére
Ezen már meg sem lepődök, mióta egy haverom mondta: bundáskenyér + tejföl. Azt mondta, hogy finom, de én néztem egyet. Vagy a másik, ált a túróstésztát szalonnával eszik, én tejföllel, cukorral.
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #22515 üzenetére
vanilyen
na kíváncsi leszek az új avp-re dx11-ben mit fog alakítani.
most látom nem is fogom tudni felrakni, a d-n már sehol nincs neki hely, biztos rak föl vagy 18-20gigát.. dobjatok meg egy terás vinyóval lécccia c-n 58,4 gigából van még 23,6 giga, ehhez hozzájön hogy "kerülődik" rá az avp ami 15gb, rajta van a mass effect 2 ami szintén zenész 14 giga, meg ugye a rendszer stb
d-n vannak a gamek, fel van téve a mass 2 a css, és a letöltésekben 35 giga játék, így lett 58,5 ből 8,89gb, az e-n pedig 66gigából van 1,31, kb 37 giga zene, 24 giga letöltés, és még pár apróság. Üres lemezre nem futja de terás vinyót akarok már venni. Csak előbb lennék már túl a procin...
(NEM warez téma, nem is buzdítok, csak leírtam mi foglal ennyit.) Ha erre járna egy modi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #22516 üzenetére
Nekem 320-as vinyóm van és alig 30%-a foglalt. Szal kis vinyón is el lehet férni.
Ha vennék vinyót magamnak, akkor csakis 500GB-s Samsung F3-at (HD502HJ). Mérete elég nekem, 1 tányéros, gyors, halk, hűvös. Ezt a jelenlegi 320-asat meg vagy eltenném, hogy később egy NAS-ba jó lesz, vagy USB racket vennék hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #22514 üzenetére
jah nem, plaacsinta, kész voltam már reggel xdxdxd
-
No-kia
addikt
én meg egy hete nem tok enni, mindig eg kicsit, de pár falat után már tele vagyok, aztán pár perc múlva megéhezek, de megitn csak pár falatotot bírok megenni
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #22521 üzenetére
huuu geci ne is mondogasd....
Nokia: megoldás autómatikus falat adagoló... 2 percenként egy falat... ennyi
kicsit zúzós a zene[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #22517 üzenetére
Nekem jelenleg 200as HDD-m van. Sose volt nagy vinyóm. Én évekig 2,5gigával szenvedtem. Aztán jött egy belépő szintű pc, abba volt 40giga. San andreas még új játék volt akkor, szóval az átlag játékok ilyen 2-4giga helyet foglaltak. Majd jött a laptop 80gigával, és most ez a gép 200 gigával.
Ha lenne egy normális dvd írom, még el is férnék rajta. Tele vagyok képfájlokkal. Alapból nem sokat foglalnak mert átlagba olyan 30giga, de van hogy 50+. Egyszer már kiírtam 20dvd-nyi képfájlt
Viszont játékokat nem szeretem letörölni, bármikor rámjöhet, hogy nyomatok egyet. Jelenleg a Games mappám ~100giga.(#22524) EarL 007
Én ha intenzív sport mellett akár napi 2x eszek, akkor már sokat ettem
Általába suliba nem eszek, és itthon eszek 1x. Senki se érti meg, hogy valamiért nem érzem szükségét. Alultáplált meg nem vagyok
Ja és 170centi vagyok, 80+ kilóval. Szóval azért az én méretemmel sportolás mellett nem keveset kéne ennem papíron[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
válasz pckownz #22525 üzenetére
Nekem kb 84 GB a játékok telepítői, de ott van még egy-két Windows, meg progi telepítő is. Eredeti Windows Server 2008 R2 (Standard, Enterprise, Datacenter, csak 64bites van belőle és mindhez eredeti kulcs), Visual Studio Team System 2008 Team Suite, Windows 7 Professional 32bit, 64bit.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Nálam csak a zene mappa 100 gigán felül van, 17.000 file-al. És mi lenne ha másfél éve nem szállt volna el az akkori 50 gigás gyűjteményem.
Egész nap Tiesto elements of life albumát hallgattam a suliban. Brutális, tökéletes, nincs rá más szó.
Most meg itt virít előttem egy msi cr 600 laptop, és a win7-et húzom rá.
MAI ZENE: Stílszerűen a elementsről
Tiesto Feat. Charlotte Martin - Sweet Things -
nixx-21
őstag
válasz pckownz #22525 üzenetére
én 160 on vagyok nagyon nehezen férek el ígyis 4-450 giga ki vna írva a fióükban DVD-ra szal ja amugy 150K-ból oan rendszert összeratkam iponban faszomba már
5770+ X4 620 + VX450 + Msi lap + CM RC690K(plexis oldalt) + Samsung F3 1TBezt meg köne venni x)
nállam zene mappa:
46,7 giga
2367 fájl de ezek között oan mixeim vannak amiket már neten seho lsem találsz...maximum DC++-al le tudod szedni atom lassanszal itt is komoly gyűjtemény van
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
srááácok néztem tube-on mgint táncos vidiket áááh táncolni akarok....de kempo mellet sztem nem tudnám bevállalni...=/
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #22533 üzenetére
és ezt te kihozod 150K-ból papi?
mert ugye
X4 925 +8K (csak az L3ért....)
ház +9Khát ha nem lenne benne a HDD a csomagban akkor ja emgoldható lenne de akkoris marad a problem 160 giga... xD
-
nixx-21
őstag
iTunes-al rámentem iPhonera belődtem az ID3 tag-eket kitöröltem a reklámokat...
nem is tutam h dalszöveget is be lehet írni és akkor megjeleníti a telefon és pöröghet a karaokeAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #22538 üzenetére
plexi mentes CM RC690 19 K iponban
jójó monmdjuk felesleges a beszéd mert nicns cashem csak fantáziálok megint...
ezt tessék figyelni...ezért szimpatikus az a VX 450
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
biatch
-
nixx-21
őstag
és mivel a HX és a VX csak abban különböznek h az egyik moduláris a másik nem így a HX 450 a befutó moduláris atomhalk táp....kell ennél több?
srácok ez a HD5570 baszott jól sikerült...
igazi tuningos kis budget kari.....nagyobb tuningal beéri a HD5670-et[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #22523 üzenetére
Megtetszett ez a zene.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz nixx-21 #22541 üzenetére
5570 gyak egy 5670 kiherélve. Mé' nem 5650 lett a neve, érthetőbb lenne.
Csak akkor halk a táp, ha nem a gép tetejében van és szívja a meleget a gépből, illetve nem a ház aljában van és alig pár cm helyen szellőzik... Amúgy egyesek szerint a Zalman 360B-APS táp halkabb (FSP belső), illetve az SPCR szerint a Nexus Value 430 (valószínáleg FSP ez is, mert a legtöbb Nexus táp FSP belsős) a leghalkabb, amit valaha teszteltek. Az SPCR élen jár a halk PC kérdéskörében. De a HX450 is egy brutál komoly táp.
"rácok ez a HD5570 baszott jól sikerült...
igazi tuningos kis budget kari.....nagyobb tuningal beéri a HD5670-et"És a 5670-et nem lehet tuningolni? Karikat vagy alapon, vagy mindkettőt tuningolva (lehetőleg azonos órajel) hasonlítsuk össze.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #19617792 #22544 üzenetére
De több Seasonic beles táp halkabb, mint FSP beles, mert FSP belsős tápokban ált Yate Loon venti van, ami nem szereti, ha vízszintesen van. Illetve a SS belsős tápokban akkor megy magasabb fordulatszámra a venti, ha már nagyon meleg a helyzet. FSP ilyen szempontból agresszívabb hűtésvezérlést alkalmaz. A nagyobb asszem HX620-akkal történt párszor, hogy túlmelegedtek, mert alacsony rpm-en ment a venti.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #22547 üzenetére
kattints a linkre mert nem szeretik h cska ugyképként kirakom.....amugy ennél több kari már nem lesz csak a HD5830...csak poénból modntam...ígyis túl vna teitődve az alsó-közép kat
amugy nem csak tuningban hasonlítjuk mert egy átlagfelhasználó nem tudja h kell tuningolni és viszont tudom így betudom érni
-
törölt tag
válasz nixx-21 #22548 üzenetére
Képpel akármit csinálok, semmi nem jön be.
"amugy nem csak tuningban hasonlítjuk mert egy átlagfelhasználó nem tudja h kell tuningolni és viszont tudom így betudom érni "
De legtöbb esetben összehasonlítás alapja mi? Tuningolt kari vs. alapon járó kari, sok értelme nincs. Alap, vagy azonos órajel. Szvsz 4670-ről 5570-re váltani hülyeség lenne. 5670-re már lenne valami értelme. De min. 5750 az, ami már igazán értelmes választás a 4670 után. Nekem 4830 után 5770 is jó lenne, de amíg a 4830 kb semmit nem ér, addig 5770 aranyárban van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
AvP és a tesszeláció, ez egy nudli. DX11 kari még bőven ráér, amíg nagy választék lesz DX11 játékokból...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest