- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz katt777 #19900 üzenetére
Akkor szerinted mégis melyik a jobb?
Mert pont most montad el azt hogy az NV nagyobb részben jobb mint az Ati.
Nem mérvadó ezért a 3DMark hiába az ott felmutatott teljesítmény mert nem azzal játszol.
Pont a felépítésében van gond a jelen több játékainál is az ATinak.
És engem csak ez érdekel,mégha a 3DMark a valós teljesítményt is mutatja,az édes kevés sajnos.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
rollins
őstag
munky, lsc:
munkynak nemsokára küldöm a mailt.
Most néztem a mailem, úgy látszik csak a winflash-t kaptam.
bios.sb a bios neve, nevezd át bios.rom -ra. AtiWinflash -t használni pofon egyszerű, én win xp-n használtam.:
Load Image, majd Program -> itt nem fog válaszolni kb 10 mp-ig, addig ne csinálj semmit.
Ha befejzte, kiírja hogy sikerült. Windows legyen stabil és ne legyen áramszünet. Ha valami gigszer van, én nem vállalok felelőséget![ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz Gaboman #19905 üzenetére
Az ATi-nak valójában az a baja, hogy a jövőt képviselő GPU architekturának a mai fogyatékosságait kell a driverekkel kompenzálni, és ez elég felemásan sikerül.
Ha következőben kijövő játékok igazi DX10-es szabványnak felelnek meg, az ATi jelenlegi kártyái megtáltosodnak, az NVIDIA slágerkártyái meg lecsúsznak. Lutri az egész, most az NV van nyeregben. -
munky
őstag
válasz rollins #19907 üzenetére
Megcsináltam. Úgy ahogy leírtad. Tényleg pofon egyszerű volt.
ATI Tool kockás tesztjével próbáltam ki és a kártya gyönyörűen állítja a ventillátor sebességét le és fel is. Nincsenek éles határok nagyon gördülékeny az egész.
Köszi szépen mindent ! Isten vagy rollins!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Gaboman #19905 üzenetére
Az ATI a jobb. Objektíve (technológia, szint. sebesség hasonlók között). Ezt mondtam. Relatíve (viszonylagosan) meg az nV. /pill. Fagy53 is ezt írta lényegében.
Mellesleg teszteltem 1 VGA-val a biztonság kedvéért (Vista):
8.2: 10179 (4345/4852/2469)
8.3: 9623 (4224/4483/2325)Elég komoly visszaesés (OK, hardver, szintiteszt, de látszik a lényeg).
Különös gyanúra ad okot, hogy akár XP-n, akár Vistán próbáltam, a CPU score-ok szignifikánsan kb. 150-et potyognak vissza. Magyarán valaki rohadt nagyot csalt ebben az új driverben.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
fagy53
nagyúr
válasz katt777 #19913 üzenetére
Az ATi nekem szimpatikusabb, mert korrektebb. Igaz, hogy többet kínlódom vele mint a másik gépembe lévő NV karival, de tudom és nap mint nap tapasztalom, hogy nem "sumákol".és ezért döntöttem, hogy a 38xx szériából lesz a következő "áldozat".
Reménykedem, bízom benne, hogy az idén kijövő 10-14 új játéksláger kedvez az ATi VGA-knak, úgy legyen! -
bishopx2
tag
mivel tudom megnézni a vga hőmérsékletét ?
van ilyen..
-
Frenk
aktív tag
A mostani driver ellátottság tekintetében érdemes e a 3870-et beszrezni a 9600Gt ellenében?
A tesztekben nagyon együtt vannak a 9600Gt pedig olcsóbb. Sajnos a külföldi oldalakat nézve a 3870-re 10$-t kell ráfizetni a 9600Gt árához képest. Nem annyira sikerült az árcsökkentés az AMD részéről.
-
kalló
aktív tag
a 3850 szereti a 8.3 drivert?megy már valakinek a lost planet 32bites xp alatt?
előre is köszihttp://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Kelvin
őstag
válasz Gaboman #19922 üzenetére
8.2-vel (900/1250) nem igazán stabil-ezt linkeltem
8.3-al (880/1200) ez már teljesen stabil biosba égetve(12000p felett picivel) használom már ezt az órajelet 1 hónapja a gyári 800/1200-volt.így tuningolva idle 36-38c fok load krízis 55c fok max a szőrös kártyagyilkos fánk max 60c fok
Én soskakkal ellentétben elégedett vagyok a kártyámmal és nem cserélném le has árú nv-re.Sokan itt szerintem elszálltak a 3dmárk eredményekkel meg nagyon belemélyedtek....és túl sokat foglalkoztok vele.Egy eredményes mozgalmas hét után leülök játszok egy jót és élvezem mert tudom![ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
katt777
félisten
Valaki Omegás nem nézte meg, hogy ATT műxik-e 38xx+Omega kombón? Mert Omega direkt arra is fejleszt, csak még régi ATT-t mellékelnek hozzá. Igaz, új Omega driver sincs...
-
Kelvin
őstag
válasz katt777 #19929 üzenetére
Ezt nem igazán értem
00roli00 8.2 vel is már a 880/1200-t használtam teljesen stabilan.
A 8.3 mal még nem húztam 900-ra mert így nekem elég
(Az,h kifagy az azért van mert nem kap elég feszt.A kártyám kicsit többet kap gyárilag mint a ref,kártyák ezért megy ennyin stabilan)[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
fagy53
nagyúr
válasz katt777 #19930 üzenetére
A drivert van szerencsém nekem is ismerni. A 8.3 az XP-n a CCC-t dobja le magáról nálunk. Amikor megírták egypáran, csak mosolyogtam és hibaüzenettel nálam is elköszönt a következő pillanatban. A 8.2 ilyet nem csinált soha, de az is jó, hogy direkt a CF jegyében fogant a 8.3 Catalyst a 3870-re, és már egy napja csak szívtok vele.
Ettől függetlenül ahogy esik az ár, már megyek egy 38xx-ért! -
-
katt777
félisten
válasz Kelvin #19933 üzenetére
Mit nem értesz? Az Omega csomagban benne van az ATT 1.3.6.1042-es verziója. Ez azt sugallja, hogy ha ezt a drivert használod, ATT is működni fog, legalábbis nem olvasni sehol, hogy 38xx karikon ne menne. Lehet, kipróbálom, csak azt hittem, valaki már bekíváncsiskodta ezt a kérdést. Vagy csak az én agyam van kiszállva a normális kerékvágásból ettől a 8.3-as Szaralyst-tól.
-
pempellini
senior tag
hali
na csináltam egy tesztet húzott vga-val(sapphire 3870)
catalist 8.3-al [link]Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
bishopx2
tag
Nah a vga hőmérsékletét nem sikerült megnézem se az atitool se az everest nem irja
sőt még a beépitet driverbe se ir semmit erre mit mondok ?most kb 30 perce k***ára idegesitően hangos a vga hűtű már ki is tisztitottam de semmi
ehhez már full dugó kell mert igy nem lehet gépezni egyszerűen hietetlen hangos de
csak így hirtelen ?.... ez mitől lehet ? valakinek hasonló ?van ilyen..
-
illusiON
őstag
hali
emberek olyan problémám lenne hogy eléggé melegedett a karim (3850) és gondoltam megnézem ezt a rivatuner dolgot, na fel is raktam 2.07et, és odáig jutottam hogy automatizálás beállítása.. (követem 1. hsz-ben linkelt 'manual't ) na most ha ott a monitoring setupnál a Core temperaturera nyomok és setupolok, akkor nálam nincs thresholds settings valamit be kell hozzá állítani, vagy én néztem csak el? heelp köszi( : no woman no cry : )
-
loree69
aktív tag
BIOS verzió 010.067.000.000
BIOS cikkszám 113-B33904-102ez a hol korlátozza a gpu és mem freq határokat?
loree
-
törölt tag
Ennél a Bios-nál már változtatott valamit a gyári hűtőfordulat vezérlésen a gyártó?
-
dokar
addikt
-
Kelvin
őstag
válasz bakosgabor57 #19947 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs