- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
AC Accelero extreme X2-re
-
rétisün
veterán
tesztelgetem a 3850-et, real-time hdr teszttel, 46%-os ventifordulat mellett 90 fokos a gpu. nem sok ez? vagy ne foglalkozzak vele, simán bír ennyit a kártya?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
aya
addikt
Brutális hütő egy brutális karira.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
sutyi^
senior tag
válasz Mákos7észta #13462 üzenetére
Nm.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
aya
addikt
-
-_-Csirke-_-
csendes tag
Szerintetek 2db Hd 3870 512mb black box vagy 1 db 8800 GTX jobb?
-
Kaproska
csendes tag
válasz -_-Csirke-_- #13467 üzenetére
Teljesítményben a 3870-esekre voksolok, de fogyasztásban inkább csak egy kari legyen a gépedben, kevesebb áram, kevesebb hő. Én épp ezért tettem le a SLI/CF-es rendszer elméletéről.
"Ismétlem, csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot. Ön talán ingyen csinálná?"
-
varga911
senior tag
válasz -_-Csirke-_- #13467 üzenetére
GTX-et ne vegyél, akkor már inkább GTS512MB.
-
aya
addikt
Vagy elég egy 3870 is
-
Mozso26
senior tag
Miért ilyen szar az Ati uj karija? Nem hiszem el hogy 2 gpu-val sem megy.Ja és már miota nem is megy neki, a gtx-ota TÖBB MINT EGY ÉVE!!!!!!!!!
Nem akarom bántani az ATI-t ati-sokat(nem is tudom),de ez több kettönél....
Igy nincs konkurenciája az Nv-nek, ezért lett viszolag gyenge a 8800gts 512.Amikor simán Gtx verö lehetett volna ha az Ati nem kurja el a 3870-t, és akkor nem korlátozták volna le a memoriasávszélt.... és akkor most lenne egy 8800gts 512-m....fenébe..Nem akarok senkit megsérteni. Higgyétek el , én örülnék a legjobban ha végre kilábalna az Ati a gödörböl.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz -_-Csirke-_- #13473 üzenetére
1 mire nem elég?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
And01
aktív tag
Érdekes teszt!
Ki az a láma aki egy ekkora teljesítményű karit 1024×1280-ban
használ?
Ennél szinte mindig garantált a cpu limit!
Pláne ha figyelembe vesszük hogy a legújabb játékok is max
2 magot támogatnak /95%-uk/
Szerintem a legkissebb felbontás is 1680×1050 kéne hogy legyen!
Ráadásul az x2 még javul az Ultra már elavul!
Crysist nem mutatták szürőkkel: nem bírta az az Ultra? -
aya
addikt
válasz -_-Csirke-_- #13473 üzenetére
Akkor 2db 3870 mert megválaszoltad a saját kérdésedet.
A gtx csak single kari 2 db meg horror áras悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
És az élsimitást is hagyni kellene a tesztekben, mert abban szar az ati.
-
Oxi
aktív tag
válasz FireKeeper #13474 üzenetére
Aki 24"-s monitoron játszik és nem mond le a látványjavítókról, annak szinte semmire.
Mínusz egy ok a kötekedésre.
-
BalintUG
tag
Sziasztok !!
Kérdésem van mivel én nekem gondolatom nincs a következőről ==>
Öcsémnek a gépe s754 +3000+ Venice + 2x 512/400as Kingmax +6600GT ...
Játék közben elkezdet neki pontozgatni cucc piros pontok vonalak jelentek meg aztán belassult és végül kifagyott a gépe. Majd észrevettem hogy a VGA-ja alapjáraton volt 62 fok ... Ami katasztrófa. Ráküldtem egy terhelő progit ami ki is csinálta a VGA-t. Most vettem neki egy x850XT VGA-t azért annál ami volt neki sokkal sokkal jobb hamár AGP-ről van szó. Na most a problémám per pill az, hogy a gép 1 másodperc erejéig indul be majd kikapcs de lehet nem is nevezném ezt bekepcsolásnak csak egy villansának. Gondolatom nincs mi lehet a gáz. 300W táp van bent neki de nem szar Codegan vagy hasonszőrű hanem Normális ami le is adja ezt a feszt. Szóval a 6600GTn is volt + tápcsatoló meg ezen is van. a GF on az a sima 4 tűs alap tápfej volt ezen ez a 2x 6os fekete amit egy átalakítóval oldott meg a gyártőó szóval kábeltoldalék van a tápcsatin ami van bedugva a gépbe. Ha nem dugpom rá a VGA-ra kiírja még "DOS alatt" hogy kössme rá a + FESZkót viszont ha rátolom csak a villanás !!!
Ötleteket várok bakker ha lehet minnél hamarabb köszönet előre is !
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?
-
bozont
veterán
Az mondjuk most engem is foglalkoztat, hogy egy 3870 vagy 8800Gt mennyire elég az 1920x1200-as felbontáshoz, látványjavítók nélkül és mondjuk az én konfigomat nézve.
mod.: Mondjuk azt nem tudom menynire számít, de lehet bővítek 2giga memóriára is, bár elég dága a ddr a ddr2-höz képest.
[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
Beléptem a klubba, újra ATi (AMD) fronton domborítok az aláírásbom látható csöppséggel, autodrive 710/940-re lőtte be, de silent most pedig jön némi tesztelés ;)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
DeSanto
őstag
Annyira nem vagyok a BIOS buherálásban otthon de a 3850-nek lehet feszt emelni ha egy kicsit "tuningolom" a BIOS-át?
-
-
aya
addikt
válasz Csiborbogár #13488 üzenetére
De! Lehet buherálni a biosát, keressetek már rá a 3850 unlocked biosra....
-
aya
addikt
válasz Csiborbogár #13492 üzenetére
Külföldi forumok alapján igen, müködik a feszemelés.
Csak nem tudom ki meri megcsinálni...悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Kelvin
őstag
válasz Csiborbogár #13494 üzenetére
Igen a te karidra is van moddolt biosz.Esetleg ide a keresőbe beírhatod mert már volt róla szó meg linkek is.Vagy gugli......biztos megtalálod
(amúgy neked is fix 100%on pörög és nem tudod semmivel lejjebb venni?)
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
katt777
félisten
Sziasztok% Hosszú várakozás eredményeképp én is klubtag lettem egy Sapphire 3870-nel!
Kezdetnek megnéztem volna a Crysist Vista alatt, de csak fél centis, színes nényzeteket láttam, miközben a demo gond nélkül ment. Előtte pucoltam drivert, és most frissen telepítettem. Kari/driver hiba, vagy biligécc zseniális fejlesztőcsapatának tudható be?
Mindenesetre visszatöltök egy drivermentes partíciómentést, aztán megnézem, de inkább játszani szerettem volna.
Az nV-nak természetesen semmi köze nincs ahhoz, hogy a 3870-es karit ugyanúgy csupa közepesre lövi be a Crysis, mint az 1950XT-t, ugye?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tothl
addikt
válasz katt777 #13497 üzenetére
Na es neked milyen biosverzioval sikerult venned alapbol, illetve milyen orajeleket bir, valamint hany fokos a gpu alapon...?
Csak mert tegnap probaltam egy kek nyakos 1 slotos megoldasu sapphiret, ott 48 volt az alap fok es tokeletesen huzhatatlan volt a karesz. Ma itt figyel egy reference piros, az 58 fok ALAPON, viszont huzhatonak tunik, a biosa ezereves, meg a 0.71 elotti joval.
Van valakinek valami tapasztalata, melyik lehet a jobb kari ? -
Böcsi
tag
válasz katt777 #13497 üzenetére
Ezt már próbáltad(Crysis Hotfix)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest