- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aginor
veterán
Az jól hangzik. Gondolom biosban állítottad be az 1.35v-ot, ténylegesen mennyit adott neki a lap? Az F3 egy jó stepping, nem sok ilyen lehetett.
A 8600gts, úgy emlékeztem, hogy ez van az adatlapodon. Most milyen kártyád is van?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Coyot
őstag
Üdv néktek
Nem lehet még kapni sehol konkrétan 3850-re való fet hűtőt? Mostanában lenne időm összedobni egyet, de ha van készen akkor nem szenvedek
Má' nem
-
Pala
veterán
Skacok, az hogy lehet, hogy Vista alatt a 3DM06 cpu score kevesebb, mint xp alatt? (1939 vs. 1867) Én a háttérben futó processekre gyanakszom, mert egy frissen telepített xp-nél ez 16-17, vistánál meg 35 körül van. Lehetséges, hogy ez okozza a kis mértékű csökkenést?
Mert amúgy meg az a furcsaság van, hogy az összes game test gyorsabban fut , mint xp alatt (!!!??), kivéve a léghajósat, mert az meg lassabban (!!??); fene se érti.
Összpontszámban megintcsak többet kapok egy picivel, mint xp alatt (8450 vs. 8540)[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
hi
Asus HD 3850 512 mbyte glaciator tulajok:
mindkét molex tápcsatit (elosztót csatlakoztatni kell?)
az asusos driver lemezen levő drivert használjátok?
ha nem azt, akkor is működik a smartdoctor nevű progi?köszi előre is.
R.
mellesleg ha vki talál tesztet erről a kariról, az belinkelhetné
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz aginor #12552 üzenetére
most jott meg a 465os enermax tap, ezzel +0.02-t kap stabilan.
2600xt-m volt csak karacsony elott nem jott ossze a buisness es egy rendszeresen visszajaro vevomnek oda kellett adnom, nem hagyhattam gep nelkul, tehat most egy ati rage 2-van a gepben**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
aginor
veterán
De látom maradtál az ati-nál. Tényleg crysis hogy fut rajta?
Akkor az 1.37v valós fesz a 3ghz-hez, kellemes, nálam kb hasonló kell(1.375bios, 1.8valós) a 2940mhz-hez a 4000-es brisbane-nek.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Picco
addikt
válasz aginor #12558 üzenetére
3000-nel eleg neki 1.3 is de 1.325-ot adok neki es 3ghz-n hasznalom, ha le tudom cserelni a ramjaimat geilre akkor menni fog ez tobbet is
mod: off[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
ballington
addikt
na végül nem szarakodtam, megrendeltem az asus eah3850 512MB-st.
remélem jól fog teljesíteni tuningban is..csak az bánt, h ez nem 720/900-as...de ha feljön erre, akkor no para
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
tothl
addikt
Szerintetek 3870 vagy 8800gt ?
-
Picco
addikt
válasz leviske #12564 üzenetére
utanaolvastam es megrendeltem, 33k es allitolag az osszes 2900xt orajelere kepes minimum egy normal hutessel...nekem ez meger 1 kis zajt...ma megvettem hozza a tapot is amit igyis ugyis megvettem volna.
aginornak es a tobbieknek koszonom szepen a segitsegetmodothl:en amd parti vok de 8800gt egyertelmuen
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
ttt1
őstag
válasz Rabbitf_24 #12556 üzenetére
?Nekem csak 1 tápcsati van rajta...sztem ...
-
leviske
veterán
Ha később akarsz mellé venni mégegyet (erre is kell gondolni jelenleg) akkor a 70-es, viszont egy kártya ként teljesítményben a 88GT veri a 70-est.
Bár én a jelenlegi helyzetet tekintve inkább tudnék javasolni egy 500-as tápot (ha az van, vagy nagyobb akkor elnézést kérek) és két darab 29PRO-t 33k-ért. Ugyan ott vagy árban, mint a 88GT, de teljesítményben fölötte.Ezzel a megoldással csak az a gond, hogy hangos és sokat zabál.
-
kill_bill1
tag
-
Picco
addikt
válasz kill_bill1 #12573 üzenetére
zsir
ilyet is regen hallhattunk h amd valamit elorehoz, lehet h osszekaptak magukat kicsit a sracok?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
leviske
veterán
válasz kill_bill1 #12573 üzenetére
De még 23. is egy hét!!!! Én 8.-ára készültem!
(#12575) Picco: annyira régen, hogy a HD3850/70 egy jó hónappal indult előbb és még azon belül is előre hozták 3 nappal. (eredeti premierje dec 8.-a lett volna aszem, utána előrehozták nov. 18.-ra utána pedig 15.-re előrehozták)
-
SI
tag
Sziasztok
itt a 8.1 driver
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp[/L] -
Tombi
őstag
válasz varga911 #12571 üzenetére
Hammontól megrendeltem a procit, E8400-es Wolfdale a kicsike 3 GHz !!!
Ehhez milyen lapot tudnál ajánlani? Sima DS3 elég neki?
Viszont ahogy néztem az 533-as ddr2 ramjaim nem lesznek jók, mivel nem támogatja az alaplap. Szóval valami olcsó 2*1 giga fog jönniszerk: régi gépemet hirdetem majd a forumon, hátha valakinek kéne
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz leviske #12580 üzenetére
"Server is too busy"
A sok gyopár mind most akarja letölteni? És a legfelháborítóbb, hogy nem csak driver részre nem lehet bejutni, hanem az egész oldalra....
(#12581) Tombi : ha nem két karit akarsz, akkor DS3 elég. Az "olcsó" egy relatív fogalom, szerintem ezeket is érdemes megnézni, tuningnál jól jöhetnek. (Mondjuk érdemes Ősember összes bazárjában körülnézni )
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
Jo ,hogy 4 napja raktam fel a 7.12-est ..
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Lenne egy cserelehetőségem... nekem egy HIS HD 3850 256mb és ezt tudném 1-1-ben cserélni egy EVGA 8800gts 320mb-re!
Szerintetek megéri a csere vagy nem? Mindenképpen játékteljesítmény most és a jövőben.. a 3850-t azért nem cserélném el mert nagyjából 1 szinten van a 8800gts-el de az nvidia jobb driverben meg támogatottságban és kb mindenhol +10-20 % előnye van de van ahol a 3850 az erősebb ti cserélnétek? -
varga911
senior tag
válasz Tommmmka #12586 üzenetére
Én nem cserélnék. A két kártya kb. ugyanazt tudja, a G80 alapú megoldás hajszálnyival erősebb a mai jatékokban, illetve AA használata esetén. De ezzel szemben a 3850 modernebb(emiatt később jobban eladható), kevesebbet fogyaszt, normális a hűtése, annak ellenére hogy mindenki fikázza itt a topicban.
Üdv.
-
Gabis
őstag
hello skacok
ez király, hogy ennyiért már lehet ilyen klafa karit kapni
el is kapott a hév rendesen (a csajom ki fog nyírni)
szal a kérdésem egy X2 4200-es tuningolva (olyan 2600-ra vagy kicsit föntebb) képes lenne kihajtani egy HD3850-et
valamint a mostani Chieftec 350-es tápom elég lenne ennek a gyönyörűségnek ? (ez többet kajcsizik mint egy X1950Pro ?)
most ezek jutottak eszembe
hohhóóóóó még valami van most egy AC S1 hűtőm az lehűtené a kicsikét vagy ..... -
Alpachino
veterán
Futtattam egy 3DMarks 06-ot a 8.1 catalyst driverrel az eredmény dettó ugyan az, mint a 7.12-vel.
8.1 catalyst 10558pötty
7.12 10531pöttyRemélem játékokban lesz változás.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Gabis
őstag
márkák közül Sapphire vagy Gigabyte (most ezeket tudnám megvenni)
-
leviske
veterán
Sapphire (jóval több kiegészítőt ad a karijához) Ha a procid nem hajtaná ki (meglepődnék), akkor meg később cseréld egy nagyobbra, mondjuk 4800+ x2, vagy 5000+ x2 black edition. De szerintem nem lesz gond a procival, a 1950 nem jut eszembe, hogy mennyit fogyaszt, de a HD3850 elvileg 100W alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs