- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
leviske
veterán
Valószinűnek tartom, hogy kaptak 70-est is... ezért 23.-ára saccolom. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a PH! teszt után rohadt nehéz lesz eladni a 88GT-t normális áron.
30-35k alatt meg nem éri meg eladni.
(#5646) VaniliásRönk: nem hiszem, hogy tartják... már van náluk a kari(k)ból.
(#5648) Neoteric : erre csak annyit tudok írni, hogy élsimítás
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz Alvin_ti4200 #5650 üzenetére
http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894
idézem:
The information in this article applies to the following configuration(s):* Radeon™ HD 4870 series
* Radeon™ HD 4850 seriesThis Hotfix improves overall performance and stability. The Hotfix includes the Display Driver and Catalyst Control Center.
-
laci666
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #5633 üzenetére
Szép eredmény ,de azért látszik hogy kevés a proci.
off:nyertek az oroszok
[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Skizz
addikt
válasz leviske #5651 üzenetére
Az a baj, hogy ahány külföldi teszt, annyiféle eredmény... a péhá teszt az én szememben, legtöbbször a leghitelesebb, viszont ha megvárom, akkor valóban nem nagyon tudnám eladni már a GT-t. Márpedig a hangok azt mondják a fejemben, hogy nekem bizony 4850-et kell vennem.
-
eisento
addikt
válasz Neoteric #5655 üzenetére
én 25k-ért adtam el az msi 320-as gts-emet még időben gyorsan vettem egy 3470-es sapphire-t hogy addig legalább tudjak netezni meg informálódni szoval az atira átállást már megkezdtem. egy ati vga-m volt eddig egy x800xl max megvoltam vele elégedve
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
AtiGef
senior tag
Mivel egy Ati tulajnak kötelező véleményt formálni az új jövevényről, ezért bőven és tömören klassz
Csak apró bibi, hogy én a büdös életbe nem tudom majd eladni a HD3850-esemet (bár idáig meg vagyok vele elégedve)
Szerintem már nagyon rá fér az AMD-re egy kis sikerélmény, szóval vegyük meg. -
Neoteric
addikt
lehet akkora megmár kijön az 5xxx
hát végülis más helyen is hirdetheted, nem csak phn..
pl ha jó áron sikerül eladni (35-40 körül), akkor ígyis úgyis jól jársz.. mégha nemis veri el annyira a 4850, mert akor majd te szemezgethecc később a phs 25k-s GT-kből..
ha igen, akkor meg megveszed a 4850-tmod: na én léptem, jóéjt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
-
Vasinger!
nagyúr
Helósztok!
Terveimben van egy 4850-s de az egyetlen problem a CPU-m :s. Dual Core 1.6-->3.0GHZ-re húzva. Azt mondtál nem viszi el, igaz ez?
-
Skizz
addikt
válasz Vasinger! #5665 üzenetére
Mi az, hogy nem viszi el? Tán' CPU limites lesz enyhén. De 3Ghz akkor is 3Ghz, ha Pentium E-ről van szó. Tehát nem lesz kevés.
Ha megvan a VGA akkor írj a tapasztalataidról, hogy mire volt elég a Pentium és mire nem. Kíváncsi vagyok, mert én meg egy 3Ghz-re nyúzott E4300-zal fogok belevágni, ha minden összejön.
[ Szerkesztve ]
-
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 350W-os FSP táp elfog-e vinni egy 4850-est? A konfigba egy darab vinyó,dvdíró van és egy E6300-as proci.Vélemény? -
kispéé
senior tag
Köszi a gyors válaszokat!
Fölszoktam húzni,de csak alapfeszen.Akkor szerintem se lesz probléma. -
Vasinger!
nagyúr
Igazából, én nem Dirtre, Gridre használnám főképp hanem Counter Strike: Source.
Ott max grafkón 8x élsimi mellet 200 fps körüli értéket szeretnék. Mgfelenek az elvárásaim -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Vasinger! #5676 üzenetére
200 fps? Mi a halálnak?
#5678 mave13: Lassan a 2600XT-men nem tudom úgy feltolni a beállításokat, hogy 75 alá essen az fps... (kis túlzás)
#5679 Vasinger!: Hogy ebben van-e valami azt nem tudom, de azt hiszem ezt minden CS-s nevében mondom:
Hogy bannolnák az összes ilyen csaló tetvet örökre, ahogy a Blizzardnál szokás!
(sajnos a VAC csak ijesztegetésre jó )[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5677 üzenetére
Mert nagyon kicsi lesz a hitboxom.
Nemtom hallotátok e hogy ezeknél az FPS játékoknál a több fps előny. COD2-be, nagyobbat ugrasz, ha nagy az fps-ed. És mondom nem csak source-ra, hanem főleg.MAx részletességre gondoltam és 1280x1024 be
[ Szerkesztve ]
-
-
alien_
őstag
válasz VaniliásRönk #5682 üzenetére
Egyes elméletek szerint többről van szó, de én csak 125fps -re korlátozott (strafelni legideálisabb érték) Q3-al próbálkoztam Clan Arena-ban, és annál pörgősebb fps élményt elképzelni is nehéz, nem értem, minek 125 fölé menni
Elvileg CS-ben is 1.4-ig lehetett frankón strafe jumpolni, csak picit nehezebb volt, mind Quake-benSwarm is coming.
-
Vasinger!
nagyúr
Egyik osztársam mesélte h 500 fps-e volt a cod-ba :S 8800-asa van, azon belül nemtom milyen, de kiváncsi lettem volna rá
-
janos666
nagyúr
Hmm. Jó jel ha Hong Kongban már árulják a 4870-et. Akkor igencsak megkezdték már a készletszállítást külföldre is, lehet nem lesz reménytelen 24.-e után az első párnapban magyarországon megcsípni egyet.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
IreN!CuS
őstag
válasz Vasinger! #5685 üzenetére
hajajjj cod-s téma meséljek az fps titkairól? pl:cod2ben a 333+ fpsed volt nem lehett hallani csak minden 2. 3. lépésed..."átmentek" rajtad a golyok ilyenek szal(aztán jött az fps limit)....végülis jogos a "kérdés" az ilyen játékokban csakis az fps számit!
szerintem a 4850-el gond nélkül meglenne a 200+ fpsed!nekem van a 88gts(92) cod4ben 250 fixen!szal...
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
L!NK->Q3
senior tag
125 a min q3ban de észrevehető az is ha több -->250 stabil fpssel kifejezetten jobban megy a CA vagyis CA promode, ez méggyorsabb
cod2ben annyira nem para ha kevesebb az fps 30-90 közt mozog nekem, és nem gáz mert tok "railgunozni"
szal számít sokat az fps, de inkább a gyors játékoknál, nah a cod az nem az- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
PPSH
őstag
gyerekek ne menjunk mar at jatek topicba mindennek megvan a sajat helye
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
losi73
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #5511 üzenetére
üdv crysis 20fps veryhigh ben szürök minden maxon vagy miért?most akarom lecserélni a 8800gt-ém de az magában megy 20fps 1920x1080ban ultra beállitásokal ja persze szürök nélkül
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Bluegene
addikt
válasz Alvin_ti4200 #5693 üzenetére
simán megy annyit XP alatt, vista alatt kábé fele annyi fps-t dob, xp-n nálam is fut a very high 1024-ben egész jól(30FPS körül), vista alatt 15FPS sincs
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
losi73
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #5693 üzenetére
csak nem gondolod hogy kamuzok igaz nem vista hanem xp [link]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #5696 üzenetére
részemröl nem vita volt ez csak keveslem a cf 4850 eredményt az meg hogy dx9 vagy dx10 tökmindegy a crysisnél söt xp még szebb is talán márcsak azért sem vitáznék mert holnap talán lesz 1db 4850-em
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #5698 üzenetére
igy mindjárt jobban hangzik de ez sajnos csak az nv-re vonatkozik az ati jobbat megy vista alatt legalábbis a 3870-es az tuti
-
losi73
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #5698 üzenetére
amugy menyire hangos a kicsike?ventit lehet már vezérelni szoftversen?
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest