- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
depzoo
tag
sztem kizárt hogy ne menjen az x2 fölé az új radeonok bármelyike, egyébként is fake az egész, már csak ázsiai mivolta miatt is
szívesen elnézegetem ezeket az ábrákat, de ugyanúgy kezelem őket mint bárki másnak az itteni véleményét, merthogy ezek a fake táblázatok nem mások mint valakinek a véleménye/elvárása képekben.
a retail kártyák hiteles tesztje azért már máshogy fest majdRyzen + Vega (?)
-
luw2win
őstag
Ez mind szép és jó ,de mi a különbség a képek között?! ( sry csak konyhanyelven tudok angolul) mert se a proci orajelén nem emeltek és még a 3dmark felbontását se látom és az AA-t meg az AF-t sem
(De sztem azért a proci az rengeteget dog a teljesitményen) bár itt nem ez a lényeg
Grat AMDMOD: mit jelentenek a pontok előtt a betük? P , H , X
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Kwisatz
tag
Ati ftw once again!
ATI+AMD 4ever![ Szerkesztve ]
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Nos,a HD 4850 megérkezett hozzánk,az Asus féle verziót meg is tekintettem,sajnos tesztelésre nem volt lehetőségem,csak fizikai kontaktra.
Viszont az árról még nem tudok pontos infót...
Mivel csak ma kezdtem olvasni eme topicot,így nem tudom,mikor lesz a hivatalos megjelenés?Üdv:
S -
-
Bluegene
addikt
miért biztonsági őrők őrzik? fogod beviszel a raktárba egy gépet aszt kicseréled benne a VGA-t, a biztonsági őrnek meg ígérsz 3 sport szeletet, ha meg tudod csinálni és közzéteszed másnap világszerte milliók fogják olvasni
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
luw2win
őstag
Ne erről szóljon már a topic h hülyeségeket benyögve, hazudunk, majd ezt kinevetjük!
sanya: haggyuk
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
syckaloz
aktív tag
Ez az, nem lesz az ati anyira dúrva mint ahogyan azt beharagozták egypár fék - hírrel (sajnos )
-
-
dr.radon
csendes tag
Egy kis csemege, kínai termés.
-
Bluegene
addikt
válasz dr.radon #3129 üzenetére
akkor 480 sp lesz?
mondjuk nekem tökmind1 h 800 v 480 a teljesítménye számít, ez az it168 oldal mennyire megbízható? hasonlót én is tudok csinálni, ha veszem a fáradtságotSiemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
válasz luw2win #3131 üzenetére
arra gondoltam h ha finomhangoltak 480 sp-t vagy simán csak 800 sp-t raktak bele szal nekem mind1, lényeg h gyors legyen
vazz tényleg képtelenség eldönteni hány sp lesz benne ezt jól csinálják, az egyik hír ezt támasztja alá a másik aztSiemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
robyeger
addikt
válasz dr.radon #3129 üzenetére
Ezer, kösz Szerintem ez várható valós erőviszonyoknak, látható, hogy NV-nek kedvező játékokban jól megközelíti vagy befogja a 4870 a 9800GTX-et. Ahol meg eddig is az ATI volt jó paszban, mint pl. a COJ játék, ott a 4870 még a 9800GX2 is elkapja. (Az pedig köztudott, hogy a NV karik nagy felbontás, AA és AF mellett jobban lassulnak, mint az ATI-k.)
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
cizoe
őstag
PowerColor HD4850 sold in Hong Kong
$210, scores 15k in 3Dmark 06An OCworkbench reader has managed to score an HD4850 from PowerColor in Hong Kong and he's even got a receipt to prove it.
It was sold for 1699 HK$, which is roughly $210, and the happy buyer was eager to put it through its paces. The card scored 15194 in 3Dmark06 on a Core 2 Extreme X9650 clocked at 4.0GHz. The GPU was clocked at 670MHz and memory at 1100MHz.[ Szerkesztve ]
-
robyeger
addikt
igazad van a 4850 lesz a best buy, mert alig van lemaradva a nagy tesótól, hasonlóan a 3ezres szériánál. Mondjuk én speciál hi-tech mániás vagyok ezért inlogikus módon inkább a drágább 4870 GDDR5-el fogom megvenni , plusz 64bites oprendszeren jól fog kamatozódni az 1GB videó ram, persze kellő mennyiségű alaplapi memó mellett.
[ Szerkesztve ]
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
luw2win
őstag
végre vmi
Erős késztetést érzez az iránt h 4850-em leszrobyeger Én is az vok még annak idején mindent a megjelenéskor vettem meg és még azóta is el lehet vele játszogatni med grafon...de már ideje ujitani. Engem viszont most nem vet fel a pénz és inkább a logikámat használva 4850et veszek
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Én például a arra vok kíváncsi h milyen kártyák fognak kijönni a HIS műhelyéből.
szvsz én egy HIS IceQ 4850 Turbo-t fogok venni.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
cizoe
őstag
Radeon HD 4870 to sell for $329 Miközben a GTX260 $399..
[ Szerkesztve ]
-
syckaloz
aktív tag
Erősebb mint gondoltam , nembaj
-
PPSH
őstag
es ha a 4870-esben lesz 800SP?screenshotot errol meg nemigen lattunk nagyon rejtegetik a **70-est
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
CabalX
aktív tag
Ugyanaz a GPU van mind a két kártyán csak az órajelben térnek el !
Költséges lenne kétfajta GPU-t gyártani egy új szériából az elején, ki meg nem hiszem hogy kapcsolhatnák az SP-ket - inkább leválogatják a chipeket - a jobbakból lesz a 4870-es, a gyengébbekből pedig a 4850-es.[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
Nvidia sells 8800GT at a US suggested etail etail price of $179 and we believe that ATI will match this price with RV770PRO or eventually sell it for $10 less.
Performance wise RV770pro aka Radeon HD 4850 should completely win against 8800GT and we also heard that it should win against non overclocked 9800GT cards but we still don’t know the overclocking limits of 9800GT cards, as there might end up faster than ATI’s offering.
8800GTX/9800GTX will win against Radeon 4850 but they are the other price category that is much closer or level with the price of Radeon 4870 (XT).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iOS alkalmazások
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest