- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
munky
őstag
válasz prime77 #23293 üzenetére
Nem az volt a baj, hogy ide írtad hanem a stílusoddal nem volt minden rendben és most még enyhén fogalmaztam. Ha nem vagy tisztában az "alapvető fórumozási szabályokkal" legalább olvasd el az [alapelveket ] mielőtt írogatsz.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz juhi07 #23282 üzenetére
Ez nem ide tartozik, de én intelt javasolnék, hogy milyent az a pénzmagtól függ... Mondjuk sztem ez miatt ne cserélj, amúgy is egy vicc az RSV2, semmi nem garantálja hogy intelen jobb, mivel ott is sok gond van vele, haveromnak ugyan ilyen procival mint nekem csak Vistán nem szaggat pl. inkább próbálkozz patchekkel, új winnel driverrel stb. ha annyira játszani akarsz vele. Amennyire néztem nem rossz a procid, hogy cserélni kelljen.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
T-unit
őstag
Megeshet többször is leírták már,meg biztos téma volt, csak én nem találom,de aki tényleg képbe van vele, írja már a vga-k mellé h hány ghz-en van kihajtva egy e8400 mellett Pontosan a 3 ati vga(hd4850,hd4870,hd4870x2).Azt azért sejtem h úgy 3-4ghz között valahol,de pontosan,mégis, hány mhz-en(csak ne mondjak má hülyeséget)?
üdv.
-
prime77
aktív tag
Hát Munky!!!Én nem tudom milyen neked vagy az ittenieknek a megfelelő stílus...És ezt komolyan mondom.Nem beszéltem csúnyán nem bíráltam semmit és senkit nah meg nem is követelőztem...Mindegy...Amúgy sem sokat kértem itt talán ennyit sem fogok.Ne haragudj én nem vagyok az a kötöszködés de ami itt van az sokk..Nem tudom mi baj volt a stílussal...Komolyan...Csak simán kérdeztem...Hogy mi a vélemény...És hogy én nem láttam még itt X2 tesztet...Lehet hogy akinek van ideje minden órában itt ülni az látott de én nem...AZért írtam azt is hogy azért nem lehet teszt mert gondolom az ára miatt nem sok embernek van...Hát ha ez stílustalan akkor ám legyen...Nagyon kérlek ne írj erre semmit mert biztosan belekötnél valamelyik mondatomba!!!!!!!!!!!Régóta figyelem már a fórumot ismerem ..Itt egyesek bolhából elefántot csinálnak és egy szimpla kérdésből is volt már itt olyan fikázás és harakiri...Örüljetek annak ,hogy ti mindig stílusosan fogalmaztok és okos ,ügyes emberek vagytok...Nem kell figyelembe venni amit írtam....Egyébként csak páran vannak itt ilyenek a többiekkel semmi baj...Ha nem tetszik amit írok nem kell válaszolni rá...De könnyebb valakit megbántani és porig alázni hogy nem komplett ....stb....
-
-Solt-
veterán
Urak!
Az miért van, hogy magas FPS mellet is be-be szaggatnak játékok? (nem megy semmi a háttérben, 4GB ramom van és kivan kapcsolva a lapozófájl)
E8400 + HD4870 + 8.8 catalyst...
www.smart-bus.hu
-
NKing
tag
válasz -Solt- #23317 üzenetére
Milyen Windows? Mert ha XP, akkor nézz utána, hogy jól van e beállítva Dualcore-hoz, fent van e a microsoft fix
Ezt lesd meg: [link]
Nekem ugyanez volt, ugyanilyen konfiggal, és ez volt a gáz.
Persze nem tudom, lehet nálad azért van mert multiban tolod és szar a ping vagy a net sávszélt lefogja valami más is...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz prime77 #23315 üzenetére
Ne haragudj,elgondolkodtál a kéréseden???
4870CF teszt van a PH-n is...ugye azt elhiszed,hogy kb így mehet az X2 is...és azon elgondolkodtál,hogy 2DB 4870 ára hova legyen 60-70ezer forint?Nem mi bántunk meg és alázunk a földig,hanem te csinálsz magadból udvari bolondot...
Nézd meg a 3870X2-t...mennyi is most???
Ja és még annyit,hogy néha nem ártana a lázadozásod off-ba rakni.....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cizoe
őstag
Magas fps.ek mellett, azt írja. Szerintem vmi spyware, a lényeg hogy ha nem oldódik meg, egy laza windows reinstall és egy ésszerű driverkörnyezet megoldja.
oFF: Jó8, én elköszönök kicsit hosszabb időre a ph-tól, nettől, topiktól, költözés, ismét egyetem, stb. miatt. Mindenkinek jó kockulást és derűs perceket a gépével... Na de azért kimozdulni tessék, buli-nőzés stb-hez fel nem ér egy szaros VGA. Ajánlom szerdától a SZIN-t Szegeden.
[ Szerkesztve ]
-
prime77
aktív tag
CIZOE!!!!:köszönöm szépen a teszteket...Mindenki más pedig aki reagált annak is köszönöm...Nos én persze itteni tesztelre gondoltam.Hülye voltam hogy nem írtam ki.Személyes tapasztalatra....Tehát hogy itt van valakinek a fórumon és teszteli.A másik pedig hogy én azt kérdeztem hogy mikorra várható hogy 70 körüli legyen az ára....Nem azt hogy most legyen annyi.Én mondjuk ugyhittem hogy január februárra mérséklődhet az ára 70 ezerre.De persze ahhoz az Nvidiának is ki kellene jönni valami ütőssel...Lehet hogy hülyét csináltam magamból és nagyon kevés volt az a 70 ezer forint...Elnézést!!!!
-
Racecam
nagyúr
Takarítottam.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
veterán
Ugyan még se híre, se hamva, de nV-t ismerve ki is dobják majd a GTX 260+ -t, ami szintén a nyers erőre épít majd. És hogy miért ide írom? Itt egy összevetés a nyers számok terén:
Nyilván többmagossal nem lenne értelme összehasonlítani, de azért lesznek itt egymásnak feszülések. Igazából a szokásos nV vonal: magas textúra és pixel Fill rate és ami érdekes, hogy 64x7 (448 bit) memóriavezérlő. Úgy tűnik, nem szabadulnak a DDR3-tól. A shader processzorok számát is érdemes megnézni, hogy alakul... ha egyszer erre állnak át a programozók, ATI nagyot tarol... de erre még várni kell. Viszont nV nem fogja sokáig bírni az emeléseket, ki kell dobniuk valami újat is hamarosan.
-
elfelejtette
veterán
válasz prime77 #23329 üzenetére
Fél év alatt elég nagyot eshet az ára. Havernek december 13-án vettük meg a G92 8800GTS-t 83k-ért, júliusban pedig már 45k-ért megkaptad ugyanazt, esetleg 9800GTX néven.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Gabás
addikt
aki eddig várt accelero twin turbora, kezdhet örülni, lehet rendelni péntekre:
íme -
sNORh
addikt
Hali
Vkinek tapasztalata Gigabyte 4870-esről? vkinek van ilyene? CS:S-ra mennyire érné meg? ha 10-20fps a kül, akkor inkább Giga 4850-est vennék.
Üdv.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
rup1u5
nagyúr
navégre!
azért ez a hűtő sem lett teljesen problémamentes :
Unfortunately there is a conflict between the lowest memory-cooler and the heatpipe of Accelero Twin Turbo. The best solution is to cover as much of the memory-chip's surface as possible.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
sNORh
addikt
Azt csak hiszed, foylton jönnek az updatek, steamen keresztül, de már ott tartunk hogy:
E8500/4GBRAM/X1900XT 150-200fps
elbasszák az updatek..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
slett27
addikt
Az a baj hogy a 4870-en GDDR5-ös RAM-ok vannak és arra nem elég a süni, sem a VRM-re, ez a baj. Miért nem tudnak kiadni egy hűtőt úgy, hogy ne kelljen fabrikálni. GPU-ra elég a hűtő, bőven, de van ott még más is.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
HSM
félisten
válasz rup1u5 #23339 üzenetére
Nagy cucc... Kell hozzá egy vacak fogó, és minimális kreativitás....[link]
(#23341) slett27: A4870-re ne akarjál olyan hűtőt, ami a házadba befelé szellőzik, mert lehet, a VGA-d 15 fokkal hidegebb, de a CPU-d és minden más legalább 15 fokkal melegebb lesz....
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz Eagle16 #23344 üzenetére
de ha viszont az S1-hez hasonlitjuk, nem nagyobb annál a Twin Turbo?
S1-nél is kellett az 1ik ram bordáját reszelni mert beleért a cső...
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
HSM
félisten
válasz DroneZ^ #23347 üzenetére
Gondolkozz, ember.... Ugyanaz a 2 hűtő konstrukciója, csak az S1 nagyobb hőleadó felülettel rendelkezik. Rásufnizol 2db 9,2cm-s ventit, és máris jobb a hűt az S1....
Nem ártana, ha ostoba kérdezgetés helyett néha megnézne az ember specifikációkat, esetleg gondolkodna is....
-
Eagle16
addikt
-
DroneZ^
őstag
Mifele specifikaciokat te.. állat? Honnan tudjam hogy melyik hűt jobban? Attol még hogy szélesebb, koránt sem biztos hogy jobban is hűt, te zseni. Ez nem állatkert, bocsi
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest