- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz FeRRaR1 #23899 üzenetére
érthető hogy a gyártó visszafogja a kártyát furmarknál
itt is nem egy ment tönkre mialatt tesztelték
kívánom h a techpowerupos srácoknak is füstöljön el
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
addikt
válasz Bluegene #23901 üzenetére
Csak az a baj hogy itt (is) azt látja, ha bejön egy noob, hogy 50oldalnyi OFF van a furmarkról, azt hiszi ez is 3dmark, futattja boldog boldogtalan.
Mennyivel jobb lenne ez a topik ha lenne egy külön furmark topik és akit ez érdekel azok ott irogatnák hogy kinek hány 100fokra "sikerült" felvinni a kártyáját értelmetlenül, dehát ez is csak egy szép álom.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Tubai90
tag
válasz Beowulf_78 #23874 üzenetére
42 ezer forint, hónap elején, iponból rendelve. most tudnék venni 37-ért 70-est de hülye voltam istenem...
http://www.alpenkorpsklan.extra.hu/ Codozz velünk!
-
addikt
Most már x napja csináltam meg az ATT-vel a ventiszabályzást meg a 2D/3D órajel váltást (még a 1260as buildel) és nagyon tetszik így a dolog. Az ATT meg béta ide vagy oda nem fagyott eddig egyszer se, és más hiba se jött elő vele.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
BandiHUN
veterán
megint feldobom,hátha...
-most akkor tulajdonképpen lehet kapni az iceq4-es 4850-et? irva látok webshopokban,külföldön,de én még nem találtam egy tesztet sem róla,itt se láttam senkinek,hogy vett,és ajánlgatná/szidná,hogy is van ez??? ilyenre fenném a fogam én is,de csak ha hozza a formáját...most is iceq3-as karim van,1950pro turbo,1 éves lesz,nagyon bevált a cucc,nem adnám alább...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ffodi
veterán
Ma én is beléptem a klubba, egy Sapphire 4870-el......jó kis kari, egy kis ventiszabályzás után a tuning is nagyon jól megy.......790/4400-on megvan a 10k Vantageban.... Csak az a baj, hogy a CCC nem enged nagyobb órajeleket......
Tubai90: Jó lesz az 47-nek is Zolikám........
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Brumi˘
addikt
Nah befejeztem mára a játékot a karimmal. 725/2200@1,3V lett a vége ami atom stabil. Ehhez kellett az att, benne a feszt 1,158-ra állítva, és egy kis grafitos vmod.
-
-
fdisk
őstag
Mitől gyorsul többet egy vga.Ha a mag sebességét emelem,v ha a memók sebbességét?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
ffodi
veterán
válasz FeRRaR1 #23914 üzenetére
Hát ez igaz......de én nem komálom a biosmodot.......ati CCC-ben csináltam 3 profilt, tálcáról tudom vezérelni, mindhárom profilnak más venti fordulat + más órajel, tökéletes......
Alapon 500/2800 60fok venti 25%-on
Tuning 765/4000 venti 50%
extreme 790/4400 venti 75% idle 51fok load 65-75fok
Az a baj hogy nagyobb frekit nem enged a ccc, az atitolhoz meg kell nekem valami hülye progi a low level driverhoz, ami sztem szar, mert vista 64-em van......szal jók ezek a ccc profilok"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
TTomax
félisten
Látom nagyon kened a vistát... "valami hülye progi a low level driverhoz,ami sztem szar"
No comment... ez se az...csak ez a hülye klavi az xp-hez,ami sztem szar ...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
BandiHUN
veterán
"sajnos a keresés nem hozott eredményt.." hát ez nem semmi,köszi a semmit.de egyébként fura,hogy elvileg van,elvileg szerezhető itt-ott,de akkor miért nincs egy nyamvadt teszt sem róla?pedig a nagyobb tesztelők/fanatikusok hamar hozzájutnak mindenhez...olyan kamuszagú az egész egyelőre.vagy valami nincs rendben a kari körül...Mo még más tészta is,de hogy külföldön is csak előzetesek legyenek egy elvileg kiadott cuccról,ez fura.vagy a webshopok igérnek már megint nem létező,de rendelhetőnek tűnő holmit,itt a ph-n is láttam pár napja bazárosnál is.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kop8
őstag
Helló, hogy van az hogy a HD 4850 játékokban felveszi a versenyt 2db 3870-el is, viszont 3DMarkban csak annyit tud mint egy 3870-es kb????
Megmagyarázná valaki?GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
BandiHUN
veterán
ez úgy lehet,hogy nem 3dmarknak kell hinni,hanem játszani... egyébként a mark egy fix feladatot nyom a vidkarikra,ami nem ugyanúgy terhel,játék meg van sokféle,sokféle beállitással.ráadásul a markok évente jönnek,játékok meg sokkal gyakrabban,és azokkal azért igyekeznek a vidkarik fejlődését követni/megjósolni...
-
addikt
válasz Csiborbogár #23933 üzenetére
Ha lehetne egy kívánságom...
Hát franc tudja, asszem én akkor inkább Cathrine Bell-t kívánnám,
de te tudod[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
GeryGS
csendes tag
Sziasztok ismét!
Tegnap leadtam a videokarit, ma letesztelték... és természetesen semmilyen hibát nem találtak. Kipróbálták a kártyához adott játékkal is, és gyönyörűen muzsikált...
Hazahoztam, bezúztam, feldrivereztem (azzal, amit ők használtak)... és persze, hogy megint 2 perc után reboot...Gondoltam egyet és feltettem a DIRT-t (amit a kártyához adtak, amivel ők is játszottak bent)... és lássatok csodát... azzal nem rebootolt... De három másik, egymástól tök független játékkal mindig... Nah erre varrjon gombot valaki. Mert én feladtam...
ASUS TUF Z270 Mark 2, Intel Core i5-7600K, 16 GB Corsair Vengeance 3200 MHz, EVGA GeForce GTX 1080 8 GB, 120 GB OCZ Vertex 3 SSD, 256 GB Samsung 850 EVO SSD
-
Bikerider
aktív tag
Helló!
Volt egy 9600Gt 512Mb MSI kártyám, hosszútávra terveznék, amin gondolkodtam kis HisCube4-es 4850-es 1gb rammal vagy GTX 260OC. Tudom hogy vannnak tesztek, de olyanra vagyo kíváncsi aki 9600gt-ről váltott akármlyik kártyára a felsoroltak közül, de persze mindenkinek segítségét, tanácsát szívesen fogadom.
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
addikt
Bocs ez tök OFF vigye be a gépet természetesen, nem erre reagálok, csak erről az jutott eszembe mikor anyám bevitt egy kulcsot a másolóhoz, az meg tök szarul másolta le nem volt jó semmire.
Mikor visszavitte a másoló aszongya: hát akkor hozza be a zárat
Anyám: persze addig meg zár nélkül lobog a bejárati ajtó nem? Ne hozzam be az egész ajtót? Hülye!Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
TTomax
félisten
válasz GeryGS #23936 üzenetére
Az alaplapodon kezdj el matatni...bios csere ,aztán nézd meg nem-e nagyon meleg a szuper hűtése...pl amin a gigabyte felirat van..én ilyesmikért cseréltem le DFI-re a Giga lapomat... és a tápod milyen?Lehet azt is megérné leellenőrizni...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
GeryGS
csendes tag
Nem valószínű... eleve meleg a kártya, de állítólag a 80 fok az átlagos nála...
A DIRT-t a tőle telhető legmagasabb beállításokkal játszottam és minden szép volt...AITD - max graf-nál rendszeres reboot
Flat Out - max graf-nál rendszeres reboot
Bionic Commando ReArmed - rendszeres rebootNem hiszem,h melegedés, vagy beállítás függő a dolog... Pláne, hogy legutóbb csak lefagytam, nem rebootolt, ellenben fagyás után iszonyat hangosan kezdett pörögni a venti, amit csak egy resettel lehetett orvosolni... innentől tényleg nincs több ötletem.
Visszatettem a régi 6600gt-met és azzal semmi ilyen probléma nem volt... Uhogy, a gép hnap robog be a boltba és meglátjuk, mit lehet vele kezdeni
ASUS TUF Z270 Mark 2, Intel Core i5-7600K, 16 GB Corsair Vengeance 3200 MHz, EVGA GeForce GTX 1080 8 GB, 120 GB OCZ Vertex 3 SSD, 256 GB Samsung 850 EVO SSD
-
tzsolesz
nagyúr
-
GeryGS
csendes tag
válasz poli27 #23947 üzenetére
650W-os Chieftech...
A boltban egy ratyi 450W-os Mercury táppal tesztelték... mondjuk, ha az enyém rossz lenne, akkor tök mind1...
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
Ez az új ATI tools kezeli a powerplay-t ? Azért kérdem mert furcsa mód a fogyasztás kevesebb lett annélkül hogy bármit tettem volna . A fogyit a szünetmentesen látom .
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs