- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Te kis ribi! (tényleg az vagy? A nicknév választás nem az erős oldalad. ) Jó lenne ha nem személyeskednél. Nem fikáztam senkit, pusztán a létjogosultságát kérdőjeleztem meg a 4GPU-nak persze a 3d markokon kívül.
Látom te viszont olvasol teszteket, és be is magolod őket...én nem csk az fps-eket nézem, hanem hogy mennyire problémamentesen játszható egy adott játék. Mivel még a CF és SLI is sok esetben problémás, nem hinném hogy a CFX jobb lenne. Több tesztben is, ha egy mód van rá óvaintenek még a CF, SLI használatától, és az 1 GPU-t preferálják, nem véletlenül. Persze tapasztalatból is tudom ezt ellentétben veled.
Úgy gondolom nincs okom irígykedni. De ez legyen a magánügyem. Egyébként se vagyok az az irígy fajta. Az pedig hogy milyen témát hanyagoljak és milyet nem....ribi ide, ribi oda, szintén az én dolgom.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
P00By
nagyúr
válasz sniper elite #23404 üzenetére
Gratulálok az új szerzeményekhez! Majd némi benc eredményt mutassál kérlek
-
$p@rr0w
őstag
válasz sniper elite #23404 üzenetére
Mikor nem vagy otthon?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
AmperMan
csendes tag
Szerintetek egy EPU-s alaplap tudná szabályozni a asus 4870-et? Megéri várnom rá plusz egy hetet?
Beowulf_78 szerintem benned is van egy kis irigység de kibe ne lenne? Bár szerintem Te tuti nem adnál ki pénzt rá ahogy sokan mások sem akik kicsit "okosak". de ha ingyen lenne vinném mint a cukrot de pénzt nem adnék rá még ha megtehetném se... Benchmark eredmények meg jöhetnek
-
SzlobiG
félisten
válasz Beowulf_78 #23420 üzenetére
Ha az a QX nem fog legalább 4gigán járni, akkor semmi értelme azoknak a kariknak kb. Még a 4870 Cf sincs teljesen kihajtva. Amúgy meg az ő dolga, hogy neki mire kell, mindenesetre kipróbálni kipróbálnám én is, de van már eredmény ilyen cuccal 06/vantage topik.
-
joshua7
veterán
4850-em mellé tennék 7k-t és ajánlottak annyiért egy 3870X2-t. Felejtős? Gondolom ahol nem megy a CF, ott nagyon az, kérdés ez mennyire jellemző.
Semper Fi
-
sniper elite
senior tag
válasz Beowulf_78 #23420 üzenetére
Érdekes szövegeid vannak látom, nem tudom miért fáj az neked ha valaki szeret fullon játszani mondjuk egy Crysis féle fps-el,de amúgy is ha nem hajtom ki teljesen a karikat, akkor se fogok rosszul járni,mivel 1-2 évig biztosan tuning nélkül is maxon fogok gamelni! Akinek van pénze és tisztában van vele hogy a pénz magában szart se ér,az megfogja venni amihez kedve van!Persze tudom hogy rengetegen vannak akik nem tehetik,és várják az árzuhanást, de nekem nem volt kedvem pár ezres miatt fél évet várni!
[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
válasz sniper elite #23461 üzenetére
Így van! Nehogy már szégyen legyen csilliárdosnak lenni!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Ribi
nagyúr
válasz AmperMan #23455 üzenetére
"pénzt nem adnék rá még ha megtehetném se" mivel nem tudod milyen az, hogy meg se karcol 2db x2, ezert gozod sincs, hogy kiadnal-e ra penzt tenyleg. A megtehetem nem azt jelenti, hogy lenne ra penzem, de masra jobban kell, hanem azt, hogy semmire masra sem kell. Mivel nemtudja az emberek 99.99%-a, hogy ez milyen, ezert nehez a nevukben beszelni.
-
syC
addikt
Még 2 off és megint lockolva lesz a totyik
•
-
juhi07
senior tag
Hy
tudom hogy nem ide tartozik de egy haverom nem rég az én gépem hez hasonlorol váltott xbox360-ra iletve egy HP notira.Szerintettek megérte vagy nem ?
Amugy az xbox360 ban is igadozik az fps "Ez az én kis kérdésem..)"
[ Szerkesztve ]
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
Dashes
őstag
Sok az OFF, 3 oldalon belül egymás után linkelitek ugyanazt nem egyszer.
Ott a kereső mielőtt "bocsi, ha volt már".
Személyeskedés mehet privátba.
#23465 Ha nem ide tartozik akkor miért itt kérdezed?.. XBOX 360 topik, szvsz többet tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
-
VinoRosso
veterán
válasz Bluegene #23469 üzenetére
hát a válogatott chipesben nem vagyok bizti, inkább fesz emelt lehet. Jah graphics azt jelenti, mivel a coolinknek vannak cpu hűtői is asszem, de valami atomgyökerek.
(#23464) syC : De mégis ki az aki ilyennel játszik otthon ? Az eszkimók biztos evvel fűtenek az igluban.
-
DerStauner
senior tag
nem káros az a hd 4850-nek, ha állandóan 50-60%-on megy a ventilátorja??
mert terhelve csak így marad 70 fok alatt.
-
veterán
válasz DerStauner #23472 üzenetére
NEm, de nem lérdezted ezt már egyszer? Akkor is írtam, hogy ha folyamatosan 100%-on hajtod, akkor lehet, így nem lesz baja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz VinoRosso #23474 üzenetére
Azért mert Crossbar nem kezeli olyan hatékonyan a memóriapartíciókat, mint az AMD Ring Bus, vagy a Hub controll. A Crossbar-nál egy vezérlő egy partíciót kezel, így bőven előfordulhat, hogy ugyanaz az adat több memóriapartícióban is benne lesz ... a Ring és a Hub megoldásoknál globális a vezérlés, így az előbbi probléma nem fordulhat elő.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
csordas11
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek egy 3,0 gigára felhúzott c2d6300 proci kihajt-e rendesen egy hd4870-est 1680x1050-es felbontáson és elég-e nekik egy 450 wattos chieftec smart táp?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Teljesen nem idevág,de azért leírom...1kártyával 4,3GHz-et simán megy a wolfim...2-el nem...4100 felett instabillá válik... na mi gyenge láncszem?Persze hogy a HX520...Még jó hogy nem vettem meg a quadot...Mehetnék rögtön tápért megint...Szoval 2 HD4870-et nem hinném hogy elvisz egy HX520,illetve lehet elindul...de nagyon necces....fejlesztés elhalasztva...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
VinoRosso
veterán
-
_Toka_
senior tag
válasz Visormail #23481 üzenetére
Egészen konkrétan 9600GT-ről váltottam HD4850-re, az adatlapomon látható konfiggal. A Mark-okon kívül minden gyorsult 1280x1024-ben. Nem tudom, mit mondhatnék még. Nem méricskéltem, érzésre. De gyorsult. Nekem, még akkor sikerült váltanom, mikor még 6000 volt a váltás. Így biztos megérte. Ma is maximálisan meg vagyok elégedve az új konfiggal.
Kihajtja, nem hajtja ki ... érzésre ma lefolyik a pékernyőről minden, ami anno ment szépen...
A tápod is elég kell, legyen! -
addikt
Most felteszek egy nagyon láma kérdést, mert nem értek hozzá
Nekem a 4850emhez gyenge procim van, és a monitorom is 19" WD tehát 1440x900 a max amit bír. Ezen a felbontáson gyenge procival ha egy játék szarul menne (eddig újat nem próbáltam mióta megvan a kari csak CSS, BF2142, R6V2, COD4 ilyesmi ezekkel nem volt semmi gond) akkor az AA ill AF bekapcsolása az tovább rontana a helyzeten, vagy pont akkor kicsit tolódna a terhelés a cpu felől a vga irányába és jobban menne?Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Hunter2
addikt
-
Tomate
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség egy ujdonsült klubtagnak!
Driver kéne. Valami jóféle, mert ez a mostani (gyári) csinál ám érdekes dolgokat...
VGA: Gainward 4870X2
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Cagm^c
tag
[link] Hát erre nem sokan számítottak volna. Én sem. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az nV hátráltató munkája kezd összeroskadni a HD4-es sorozat alatt.
-
Tomate
veterán
válasz TESCO-Zsömle #23492 üzenetére
Csataliszt 8.8
-
MarioAna
senior tag
válasz Hunter2 #23490 üzenetére
Nekem E2180@3GHz-en Crysis minden max (nem veryhigh, hanem csak high /XP/) 25-40 FPS, amikor a hajóban kell úszkálni ha néztem a falat, akkor volt 70+is . A végén a havas pályán 20-25 FPS, az uccsó pályán amikor bent vagy a hajóban ott néha bement 20 alá, ott néha akadt. DE bőven játszató volt egész. (1280*960)
[ Szerkesztve ]
-
alfa007
tag
Hali,
Volna eggy kis dilemám:
Melyik gyártótol vegyem a 4850-esemet???Szerintetek csak a Sappire jöhet szóba?
by AGP....
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest