- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz rothfb #33100 üzenetére
Igen így valahogy, de én abból indulok amit én láttam eddig. Nekem egy 4800H 1660Ti-s TUF-om meg egy 5800H 3080-as ROG-om van. TUF-on nincs manual, ROG-on van. De lehet a 2021-es TUF-ban már lesz, mert elég sok kritika érte érte ASUS-t...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
veterán
válasz DonDragonka #33101 üzenetére
Neked milyen wifi kártyák vannak a gépeidben és hogy szuperálnak?
Olvastam, hogy voltak gondok a wifivel. Bár főleg rog-oknál.
Ez egy i5 11400h-s procis lesz amúgy...[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz rothfb #33102 üzenetére
Őszintén? Meg kellet nézzem, mert LAN-on használom mindkettőt... A TUF a fiamé lett azon meg most éppen játszik nem tudom megnézni mi az egész pontos WiFi adapter típus...
Amúgy általánosságban nem használjuk őket WiFi-n, minden LAN-on van. Párszor jöttem mentem vele a lakásban, meg ügyfélnél, meg használtam autóban a teló WiFi-hotspot-jára csattanva, de soha sehol semmi gondom nem akadt egyikkel sem, sőőőőt a ROG WiFi6-on hasít mint a beretva...Ezek a ROG mérései:
-
őstag
Mi a velemenyetek errol a konfigrol? A regi 8 eves dell notimat fogja valtani, ezt az akciot nem tudtam kihagyni.
Van most egy asus promo az oled modellekre, 15%kedvezmennyel 263.000.Vivobook pro 15 oled
Ryzen 5600H
512gb ssd
16Gb ram
Radeon Integrated Graphics
Full hdBevallom kicsit felek az oled kijelzotol de talan 3 ev alatt kiderulha van beegesre utalo jol.
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
veterán
válasz DonDragonka #33103 üzenetére
Szép eredmények...😉
Azért érdekes lenne a tufban lévő wifi kártya is, majd nézd már meg, ha tudod.
Ez is ax-es wifi 6-os lesz... -
Minstrel
senior tag
[kép] Ez a foltosodás visszaküldős dolog vagy egy ilyen budget laptopnál ezt "el kell viselnem"? Az emagos vivobook-ról van szó. Ha kicsit nyomkodom ott kávát akkor erősödik a folt, gondolom a led nem jól lehet berakva.
-
veterán
válasz DonDragonka #33109 üzenetére
Na megnéztem az Asus oldalán.
A 2020-as modellek közül az "A" szériának (A15, A17) (Ryzen procisok) csak wifi 5-ös szabványa volt (AC). Viszont az "F" szériának (F15, F17) (Intel procis, 10 gen i5, i7, i9) már tavaly is 6-os wifije volt (AX).
Az ideiek közül pedig már minden változat AX-es 6-os wifivel rendelkezik.
Kérdés neked melyik tavalyi, 2020-as van.[ Szerkesztve ]
-
A laptop ventilátor takarítását hogyan csináljátok? Láttam szervízben szétszedik és úgy, de otthon is? Egyébként az én laptopomnak porszűrők vannak a beömlőnyílásai előtt, de ettől még átjut(hat). Mennyi időközönként célszerű?
A PC-t Einhell kompresszorral portalanítottam évek óta.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
válasz DonDragonka #33111 üzenetére
Akkor annak Wifi 5-ös AC-s wifije van. Legalábbis az Asus oldala szerint...😃
-
válasz Mikulásbá #33113 üzenetére
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Bar123
csendes tag
Sziasztok, ha esetleg van valakinek Asus oled notebook kuponja, amit végül mégsem szeretne felhasználni, akkor nagyon szívesen átvenném. Köszi!
-
őstag
válasz predakon #33104 üzenetére
Ugyan választ nem kaptam de ma átvettem az oled vivobook prot, nagyon elégedett vagyok az összeszereléssel a panel pedig beszarás. Remélem jól működnek majd ezek a beégést megelöző funkciók. Windows 11-et raktam a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
JackassJana
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Adott egy Asus Rog Strix GL502VS laptop. A tegnapi nap folyamán játék közben egyik pilllanatról a másikra a 3-as billentyűm kipattant a helyéből. Ahogy néztem a billentyű hátoldalán a kis "fogak" letörtek illetve a kis fehér műanyag sem jól áll a helyén (megnéztem nincs rosszul beletéve) gondolom abból is letört egy kis műanyag darabka, sajnos.Kérdésem az lenne, hogy tudtok weboldalt vagy elérhetőséget ahonnan lehet külön billentyűt rendelni, vagy egész billentyűzet "panelt" kell cserélni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
őstag
válasz bkiky01 #33122 üzenetére
A szokasos itthoni 'akciozas" :) eloszor en is azt neztem de mivel nalam ez abszolut egy hazi laptop a hordozhatosag nem volt szempont. Kuponnal best buyok ezek, kivancsi leszek hany db landol majd a hardverapron.....
-
Ha vennék egy ASUS TUF VG249Q monitort a laptophoz, akkor elvileg ha nem hajtom fel a kijelzőt, akkor megoldható úgy, hogy a kijelző a laptopon nem kapcsol be, de én teljes funkcionalitással használhatom a gépet és a monitort?
-
DonDragonka
őstag
válasz GoodSpeed #33124 üzenetére
Úgy általában, ha van egy külső monitor a notira dugva és nincs engedélyezve semmilyen akció a kijelző lehajtására (sleep, stb...) akkor az kikapcsol magától.
Más kérdés, hogy átszellőzős e a ház típusa mert ha igen akkor nem fog örülni, hogy ha lehajtott kijelzővel használodA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
válasz DonDragonka #33125 üzenetére
-
veterán
Asus Tuf Gaming esetében az Armoury Crate proginál mit jelent az iGpu mode off, on és auto? Sejtem mi az, de guglizva nem teljesen egyértelműek a módok. Valaki elmagyarázná?
Ja és még valami. A.képernyő frissítést lehet manuálisan állítani, hogy ne 144 hz legyen folyamatosan? Vagy amúgy is automatán állítja?
[ Szerkesztve ]
-
Az vajon miért lehet, hogy ASUS ROG STRIX G713QM-HX1139T-ről mint konkrét modellről alig van infó? Még az ASUS honlapján sem találom, csak ezeket:
A kérdésem az lenne, hogy ebben is két NVMe SSD helyezhető el, azaz lenne egy üres hely?
-
válasz Mikulásbá #33137 üzenetére
Igen, csak az ezen cikkből származik. A képen egy ASUS ROG Strix Scar 17 G733QS látható.
-
Edge
veterán
válasz GoodSpeed #33138 üzenetére
Miért nem szeded szét a gépet és nézed meg? Csak pár csavart kell kitekerni és már le is szedheted az alját, csak a led kábelekre vigyázz, szal ne tépd le, csak óvatosan
Egyébként tippre igen van benne mégegy nvme, erre a sorozatra ez jelllemző.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Előbb utóbb muszáj leszek, de emailt is írok az ASUSnak, a kérdéseimet felteszem, mint pl:
Bármilyen márkájú NVMe-tképes e fogadni pl SAMSUNG 980 / PRO, illetve szeretném 16-ról 32 GB növelni a RAM mennyiséget, és ott is az a kérdés, hogy fogad e bármilyen DDR4 3200-as RAM-ot, mert pl PC-nél is megszívtam a GEIL-el anno, pedig benne volt az ASUS M4A785D-M PRO alaplapnak a könyvében a típus
-
DonDragonka
őstag
válasz GoodSpeed #33141 üzenetére
Megy bele második NVMe(csak NVMe jó bele) is, a 980 PRO-t is kezeli de nem futtatja maxon mert csak 3-as az alaplapi csatoló, de a PRO vezérlője lefelé kompatibilis, Kingston SODIM DDR4 32GB CL20as ram tuti jó bele
-
szita.erno
aktív tag
Van egy Asus gépem, mit lehet vele csinálni hogy gyors legyen?Ha induláskor bekapcsolom kell 5-8.perc mire magához tér. Pedig nem sokat volt használva, és nincs tele pakolva semmivel. De nagyon lassú.
Tudtok segíteni, Mivel lehet gyorsabbá tenni?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
DonDragonka
őstag
válasz szita.erno #33144 üzenetére
Memórai nem bővíthető. Az a 4GB ami ebben van, hát sok helyet nem hagy a használatnak, de egy SSD-re ha cseréled a winyót és telepítesz rá egy Windows-t akkor biztosan 5-8 perc lesz a boot idő, hanem olyan 2-3 perc tekintve hogy CPU-ból is elég gyengusz kis magocska van ezekben...
-
szita.erno
aktív tag
válasz DonDragonka #33145 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
A fiamnak veszünk egy ASUS ROG Zephyrus G14-et (R9 5900/RTX3060/32GB/1TB).
A kérdés az lenne, hogy milyen külső Type-C-s port elosztó lenne legjobb hozzá úgy, hogy 2 db külső monitor (1 db HDMI-s és egy db DVI-D-s) lenne rákötve plusz egér, bill és internet ethernet porton keresztül.Fontos lenne, hogy a cucc menjen külső tápcsatlakoztatás nélkül is. A 2020-as R14-nél volt vele gond ugyanis. Ha a laptop és a HUB is kapott tápfeszt, volt, hogy kiégett az alaplap. Ezt a hibalehetőséget ugyan a 2021-es modelleknél kijavították már, de jobb a békesség.
Zoli
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Vettem kb. 3 hete egy Zenbook UX425 laptopot i5-1135-G7 procival és 1W kijelzővel. Nagyon örültem neki, mert két hétig a 12-13 órás munkanapjaimat röhögve végigbírta akkuról. Most ez az elmúlt hétben kb. felére esett vissza. A terhelés/fényerő lényegében minden nap ugyanaz, Windows frissítés/új szoftver nem került rá, a MYASUS beállításai is változatlanok. Valami ötlet?
-
vibeo
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Vagy két honapja vettem egy Asus Zenbook S UX393, amin van egy HDMI csatlakozo, valamint két Thunderbolt 4 USB C. Én is tanácsot szeretnék kérni hogy milyen kijelzöt vegyek hozzá, ahhoz hogy a legjobb képminőséget lehessen kihozni, és persze milyen kábel ajánlott?
Office-ra használnám, a gaming pedig nem érdekel. 27 colosra gondoltam, de nem tudom hogy érdemes lenne 4k-t venni, vagy böven elég a 2560 x 1440 felbontás?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mivel az a monitor is aránylag közel lesz hozzád, szerintem a QHD elég.
Jó HDMI kábellel tudnia kell átvinni ezt a felbontást.(legalább 2.0-ás, de lehet elég a 1.4-es is)
A jövőre nézve vagy a munkád miatt-na és ha megteheted-érdemes lehet a 4K-t venni, sima otthoni általános használatra nem-szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest