Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pepeSTAAR19

    csendes tag

    Sziasztok!

    Asus tulajdonos lettem én is! Lehet megköveztek a típus széria miatt, de épp ezért írok, hogy kifejtsek egy kis véleményt. A következő modellt vettem: ASUS X550JX-XX097D Vásárlás előtt olvastam a fórumot és láttam, hogy nagyon sokan leszólják az X szériát gyenge anyagminősége miatt. Alátámasztom tény nem a legjobb minőségű, hisz a 4 éves Packard Bell gépem is ilyen volt, de sose lehet olyat venni, hogy mindenben tökéletesen megfeleljen, kivéve ha van pénzed dögivel :))

    A melegedés nálam teljesen korrekt, több óra játék után se ment 75 fok felé, igaz van alatta egy Cooler Master hűtő. (Core Temp-el mérve nem tudom mennyire adja a valóságot, de a kifújt levegő egyáltalán nem volt égetően meleg)

    Win 8.1 64bit van rajta a gép pik-pak gyors ramot se zabálja. Ami nagyon idegesítő, hogy a wifi nagyon gyenge hiába a 120-as net max 50-nek érzékeli, szóval muszáj vagyok kábellel használni ha azt akarom, hogy még dobok egy sárgát a film lent legyen. Az egybe épített jack valami kibebaszott baromság volt, most, hogy a F@szba használjam egy gamer fülessel ? :((( Természetesen a gyári mikrofonja olyan halk, hogy anyám hamarabb megtudja a konyhában a csapat felállást, mint a haverok.

    Összességében amúgy nem egy rossz gép, mai világban 210-ért egy ilyen hardveres laptopot egyik konkurens márka se tud szerintem felmutatni. Ezeket az apró bakikat leszámítva elégedett vagyok. Kinek ajánlom ?
    Aki nem akarja hordozni hazaviszi és csak buzerálja egy jó hűtő felett.

    Mate 20 Pro

Új hozzászólás Aktív témák