-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
válasz XFreedy #57400 üzenetére
Bocsi az kimaradt nekem, hogy már a 2011 is vintage.
Összefoglalom:
Javíttatni drága és fölösleges mert újra előjön a hiba. Hivatalosan volt már alaplap cserélve benne és 1 év után újra hibás. De mivel már Vintage ezért nem játszik az újabb csere.
Ha olcsón találsz ebay vagy hasonlókon alaplapot hozzá max akkor éri meg. (és utána lehető leggyorsabban megszabadulni a géptől csak, hogy ne bukj rajta)
Vagy egyszerűen kuka az alaplap és a burkolatot kijelzőt és egyéb működő alkatrészeket bontva eladni, és veszel egy új vagy újabb gépet.
Más lehetőség nem nagyon van.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz hszilard666 #57399 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy 750M-től lehet ezt 3 monitort normálisan megcsinálni. Úgy, hogy munkára is bevethető legyen.
Ozora <3
-
TigerCat
nagyúr
Srcácok, a telefonos témát vigyétek át az iPhone topikba. Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
n000rbi
senior tag
A Safari 11 óta vettem észre, hogy kb. 1 órányi twitch után beindul a hűtés, ami eddig nem volt jellemző nyáron sem 30 fokban. (2017 13" MBP) Ha nyomok egy smc resetet, akkor utána nem csinálja, de egy gép ki-, bekapcs után megint. Ti tapasztaltatok ilyet? Okozhatja a a Safari update?
-
TBMC
addikt
Mi a fenéért csinálja azt az rmbpro, hogy gondol egyet és bekapcsolja a BT-t mondjuk az 5. bekapcsolás után? vagy épp a 3. restart után?
(full random módon, bekapcskor aktiválja a BT-t...)
-
-
-
majestic
őstag
Nem ma kellene megjelennie a High Sierrának?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Diokhan
addikt
válasz TigerCat #57417 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, hogy feltegyem-e. Az 5S-t sem kínzom az iOS11-el, de eddig még nem tudtam eldönteni, hogy a macbookom-al mit csináljak. Legyen új MacOS vagy ne legyen...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bmwk1200s
őstag
-
-
Matada2.3
veterán
Én is várom már a High Sierrát. Minden elő van készítve egy clean installhoz, remélem felpörög utána kicsit a gépem.
Finn the human
-
válasz bmwk1200s #57423 üzenetére
Hát persze.
Ha csak simán összecsukod a laptopot és nem nézed a logot, soha nem tudod meg, hogy rendszeresen felébred a gép.
De nálam külső monitor van kötve a laposra és nagyon feltűnő, ha egyszercsak beindul a monitor és 10-20 másodpercig ott virít a jelszóbekérő, majd kikapcsol. És ezt fél-egyóránként eljátssza...[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #57426 üzenetére
Pont az lenne a Powernap lényege, hogy a háttérben ébressze fel a gépet, ne pedig úgy, hogy a kijelző is felébredjen. Ráadásul emlékeim szerint írta a kolléga már, hogy a Powernap nincs bekapcsolva nála.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
atirag
őstag
Van egy régi air-em amire felraktam a snow leopardot. De a mail alkalmazásban nem tudtam beállítani a gmail fiokot mert hibát írt. Mivel nem nálam van a gép így távsegítséggel tudok csak segíteni. Most frissítettem ,de a jelszót elfelejtettük. Meg tudom valahol változtatni a jelszót vagy csak ujratelepítéssel menne?
-
-
Black Dragon
addikt
Tölthető a High Sierra.
-
vasi89
addikt
válasz Black Dragon #57435 üzenetére
Bárki aki felrakta majd egy rövid tapasztalatot írjon légyszi. LEginkább az érdekel h megy e normálisan a paragon ntfs. A többi csak működik de az úfilerendszer miatt kicsit aggódom az ntfs miatt.
-
r3dsnake
nagyúr
GM-nél nem dobja, hogy lenne frissítés. Hogyan tudok megszabadulni a "beta" felirattól?
-
Nescafé
őstag
Csinálok mentést, utánna felrakom én is
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
bmwk1200s
őstag
Build is 17A365
Aki nem találja a storeba, próbálja a linkkel:
[link]Semmit sem írok alá!
-
Matada2.3
veterán
Már szedem is!
Finn the human
-
madle
őstag
Azért megelehetősen szép mérete van(4,8GB). Remélem a Photos.app memóriaduzzasztását és CPU használatát kezelték....nekem azzal volt igazán csak bajom a Sierra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest