Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Rokababa #46912 üzenetére

    1, Cink.. sajnálom..
    2, "Lehetséges, hogy a sok kérés miatt végül a rendszer nem törli mégsem a telefonról a cuccokat?" -- nem, amiatt, hogy akárhányszor nyomsz is rá nem lehetséges hogy nem lesz törölve. Annyi hogy azt hiszem a Find my device be kellett hogy legyen kapcsolva ehhez de mivel feldobta hogy törölhető így szerintem ez megvolt. Annyi, hogy nyilván ehhez netet kell hogy kapjon hogy a "parancs" átmenjen a készülékre (akár factory reset előtt vagy után - ugyanis FRP az ettől még van). Ha úgy ütné ki hogy csinál egy factory reset-et akkor új startnál (net után) egyből visszakéri azt a Google fiókot ami a tied (amibel utoljára volt bejelentkeztetve) de mivel ekkor már a factory reset-en túl van így már adatod.. az nincs már rajta.
    3, "Adatkàbelen keresztül le tudják lopni az adataim anélkül, hogy csatlakoztatnák a telefont az internethez?" -- ehhez az kell, hogy pl. USB-re kötésnél, mikor rákérdez hogy na akkor mi legyen akkor rányomjon hogy MTP. Akkor hozzáfér(ne) a képekhez, videókhoz, gyak. a belső tár tartalmához. De akkor ez azt jelentené hogy sikerült feloldania. Ugye volt beállítva képernyőzár, pin vagy minta így ez nehézkes lenne.. de pl. banki alkalmazásod adataid nem fogja tudni kiszedni így mert ahhoz kevés még az ADB is plusz a banki alkalmazások azért egy pin-t vagy mintát vagy biometrikus feloldást általában kérnek mielőtt indulnának.
    4, "Hány próbálkozás után tiltja le a képernyőzár feloldási kísérletet? Sajnos csak minta volt..." -- úgy emlékszem letiltani nem fogja csak timer-t indít hogy legközelebb mikor lehet újra próbálkozni, de ilyenbe már rég futottam.

Új hozzászólás Aktív témák