- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Olyan appot keresek amivel ki tudom számolni, hogy kb mennyi kalóriát égetek el egy kondizással pl. Nem gps-es progit.
-
€uro
őstag
Olyat be lehet állítani a telefonon, hogy ha töltőn vagyok, akkor ne kapcsolja ki a mobilt?
Mármint a képernyőzárat ne tegye rá. Elvégre folyamatosan kapja az energiát. Ne kelljen már nekem folyton taperásznom, hogy ne kapcsolja le a kijelzőt.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
-
Cholard
tag
Üdv!
Fontolgatom egy új ROM felrakását, csk az érdekelne, hogy van e olyan biztonsági mentés készítő progi, ami beállításokkal együtt menti el a progikat. Ne adj' Isten mindet egyszerre...
Én az AppMonster-t használom, de az csk magát a programot menti le, a beállításokat nem (ugyanígy a file explorer)"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
@ndroid88
csendes tag
Hali tud valaki olyan progit amivel a YouTube-ról mp3ba lehet letölteni a videó nélkül csak a zenét...? mint pl.: pc re az any video converter
thxgigabyte radeon hd5750;Lg42LH5700;HTCdesirehd;Toshiba camileox100
-
Szeky91
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég tértem át androidra és ezzel együtt okostelefonokra. Eddig semmilyen különsöebb gondot nem okozott a rendszer használata, de egy alapvető funkció kifog rajtam: az ébresztés. Hiába állítom be este vagy előző nap folyamán bármikor reggel nem csörög a telefonom, pedig ha mondjuk csak az elkövetkező 5 őercre állítom be, hogy megnézzem működik e egyáltalán akkor a kezemben elkezd jelezni. Esetleg arra gondoltam, hogy az Advanced Task Killer vagy a Memory Booster programokkal, amikor leállítom a felesleges dolgokat ezt is kilőnék? Akkor hogyan tudom újraindítani. Egyébként Motorola Defym van és próbáltam új ébresztő letöltését is, amivel ugyanúgy jártam mint a gyárival. -
petipetya
nagyúr
válasz Szeky91 #11622 üzenetére
"Esetleg arra gondoltam, hogy az Advanced Task Killer vagy a Memory Booster programokkal, amikor leállítom a felesleges dolgokat ezt is kilőnék? Akkor hogyan tudom újraindítani."
Igen. Tedd be a kivételek közé, de úgy sem garantált a siker.
A task killer téma pedig olyan, mintha a vallási fanatikus beszélgetne az ateistával, mindenki mást vall. Itt egy cikk róla:
http://appdroid.blog.hu/2010/12/20/tippek_trukkok_tevhitek_a_taskkiller"nincs rá lezsóidő"
-
Szeky91
csendes tag
köszi a gyors válaszokat, kipróbálom
-
TRob1
veterán
válasz Szeky91 #11626 üzenetére
Még a GoSMSPro leírásában is írják a készítői (én hiszek nekik, sztem elég jó programozók, úgy tűnik, otthon vannak android témában ), hogy nem jók a Killerek Stefi fordításában:
"NE használj a folyamatok autom. bezárására semilyen programot. Ezeknek nincs értelme, továbbá a GOSMSPro használat közbeni bezárásához vezethetnek és üzik tűnhetnek el"
ill. egy másik idézet:
"Jobb lesz, ha nem használsz feladatkezelő (és hasonló jellegű) progikat az alkalmazások bezárásához, mert nincs értelme és nem vezet eredményre a telefon használatánál"De ezeket már ezerszer ezer helyen kitárgyalták....
(szerintem érdemes lehet fontolóra venni mindenkinek)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz #40993792 #11628 üzenetére
nem is 1.6, 1.5 miatt volt gyorsulás, hanem a max 200mb ram miatt...
kilőttél akár egy contact appot, máris felszabadult 5-10mb, és szárnyalt a teló az volt a fííling, nem 2.2ről 2.3ra frissíteni, hanem 1.5ről 2.1reés igazad van, task killer NEM KELL, vagyis inkább ész nélkül nem kell használni...
néha jól jöhet, ha beragad egy progi (jellemzően játékok) és azt ki akarjuk lőni, h ne eméssze a rendszer magát amiatt -
brendoncsopi
tag
Dokumentumokkal kapcsolatos kérdésem lenne!
Hogy lehet,ha egyáltalán lehet emailből dokot kimenteni memókártyára,hogy PCre tudjam rakni??? Iszonyat felidegel h.kapok egy csatolt mailt és így is örülök h egy 10megás officesuittal egyáltalán meg tudom nézni! Másik h.létezik e kis méretű dok olvasó prog mert nekünk 2.1eseknek a hellyel is spórolni kell,nem esik jól egy 10megás cucc.
köszi -
St3ven
addikt
válasz brendoncsopi #11630 üzenetére
GSaver. Nekem tokeletesen bevalt.
A masik kerdessel kapcsolatban nem sok biztatot tudok mondani,sztem ezek a progik mind ilyen sok helyet foglalnak,de talan a tobbiek tudnak valamit.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
gabor907
tag
hello
a dolphin web browser hd-ban belehet állítani hogy a facebook ne mobilos nézetben jelenjen meg hanem sima nézetben? ha igen akkor hogyan..?
és word power point dokumentumokat mivel tudok megnézni milyen ingyenes programmal ami jó is és nem csak nézni hanem szerkeszteni is lehet vele??? tudtok ajánlani vmijót köszi
előre is köszöönöm a segítőkész válaszokat
[ Szerkesztve ]
core
-
kutkut
addikt
Hi!
Picsel Smart Office-t ki lehet valahogy tenni egész képernyőre?
Thx.
Meizu MX3 32GB
-
St3ven
addikt
válasz brendoncsopi #11637 üzenetére
Nincs mit.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Akik szeretnek twitterezni,azoknak mindenképp ajánlom a tweetcaster nevezetű androidos twitter klienst,nekem legalábbis nagyon bejön
best regards, egy fórumozó blogger
-
llaszlo
veterán
Ilyen fitness programot keresek.
Minden napra be lehet állítani, hogy milyen testedzést és mennyi ideig csinál az ember ebből kiszámolja a kb elégetett kalóriát és a súlyvesztést. Ez így nagyon jó, csak az a gond, hogy egy napra nem lehet több féle tevékenységet beállítani.
Olyat keresnék ahol beállíthatom egy napra, hogy pl 30 perc lépcsőzés majd 40 perc kondi/súlyemelés majd 20 perc torna. -
-B-
senior tag
válasz KonzolKartel #11641 üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz CoolBoy323 #11646 üzenetére
Az ugyanazt tudja meg pluszba le lehet hozzá tölteni a noom-ot.
Igaz nem a pro verziót próbáltam. -
engine88
aktív tag
Melyik torrent klienst ajánlanátok Galaxy S-re?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest