- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Srácok!! Mit/hol kell átállítanom, hogy SMS írás közben ne kezdjek másodikat üzenetet ~90 karakter után? GO SMS Pro is meg a gyári SMS progi is ezt csinálja.
Nem találom mit kéne átállítani.
Volt róla szó, de nem találom.
(#12698) vss Köszi, lejegyzem! Mások is írhatnak mással.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
canniball
nagyúr
válasz kaller1 #12700 üzenetére
Nem használok app drawer ikont, nálam a home gombra jön be az AD, e helyett szeretném azt elérni hogy a gombot lenyomva egy kategorizált AD jöjjön elő. Tehát két lehetőség van:
1. vagy magát az AD-t kéne kategorizálttá tenni
2. vagy egy olyan app kéne amivel személyre szabhatóak a gombok (és ezzel rá tudom tenni az organizert a gombra).Kvázi harmadik lehetőség amire ha jól értem te gondolsz, hogy a dockon legyen az organizer ikon. De egyrészt az előző megoldás jobban kézre állna, másrészt akkor megint kéne egy olyan app amit a 2.-ben említettem (hogy ne maradjon kihasználatlan a home, illetve akkor már a kereső gombot is megpiszkálnám). Tudom: nem vagyok könnyű eset...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RootRulez
félisten
Hmmm, érdekes... -> Tehát az SMS befejezésekor volt 51 karakterem még hátra, erre elköszöntem "Csűűű!!"-vel és az 51/1 lement 23/2-re. Tehát a 3 hosszú ű betű több, mint egy SMS-nyi karaktert ér. A többinek (á, é, ö, stb...) csak egyet számolt ahogy figyeltem.
Módosítanám a tapasztalatot, a hosszú ő is kaki, de csak egyszer von le ertük sokat,
Tehát Ő-vel vagy Ű-vel kezdek egy SMS-t és 160 karakter helyett 69-ről indulok.
Sőt ha 32 sms-nyi szöveget küldenék, a 2. rész már 63-ról indul.Lehet jön vissza a Handcent. Nem is emlékszem mi volt vele a galiba, ami miatt áttértem emerre, minnyá visszakeresem...
Polllen jaja tudom,de ezt már egy opcióval anno a 3310-esbe is meg tudtam oldani...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #12704 üzenetére
Közbe megvan, ezért jöttem GO-ra. Nem jelzett, ha SMS-em jött, onnan láttam, hogy kiírt az ikonjára egy "1"-est... Ami érdekes volt, hogy ez éppen ki volt kapcsolva handcentben...
RazorGTR1 Igen, utána javítottam is magam...
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz RootRulez #12704 üzenetére
Tehát a 3 hosszú ű betű több, mint egy SMS-nyi karaktert ér.
Nem, nem így van. Egyszerűen amit addig írtál szöveget 160 karakteres kódolással, mindet átrakta a kevesebb karaktert engedő formázásra. Ezért az ugrás. Számold ki, ha nem hiszed. A többit át tudja konvertálni, mert a kettős pontos ékezet az szabvány (a'la németek), a sima ékezeteknek meg van balra dőlő párja.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
|AP|
veterán
Arra van megoldás, hogy ha egy appot nem akarok upgrade-elni, akkor azt ne dobja fel mindig a market?
Arról van konkrétan szó, hogy az Advanced Clock Widget nekem nem tetszik az upgrade után. Szerencsére volt róla Titanium Backuppal mentésem, így visszaállítottam.
Viszont így a market állandóan jelzi, hogy van upgrade lehetőség, ami nem is lenne baj, viszont ha egyszerre több app is frissülne akkor nem bökhetek az "update all" -ra, hanem egyesével kell frissíteni. -
canniball
nagyúr
válasz kaller1 #12706 üzenetére
Akkor ezek szerint az ADW EX is tudja, a GO Launcher EX is, csak pont az általam használt Launcher Pro nem... De ezt meg már szépen belőttem magamnak, nem szívesen kezdeném előröl...
Akkor nézzük másik oldalról: keresek olyan app-ot, amivel a gombok átprogramozhatók.
pollai!
Ha a Marketen kikeresed az app-ot van olyan lehetőség hogy Allow automatic updating, szerintem ezt ha nem jelölöd ki lehet még mindig jelezni fog, de nem frissíti.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
_Gábor
csendes tag
Azt hol lehet beállítani, hogy szövegbevitelkor a szó végére ne tegyen pontot?
-
St3ven
addikt
Akit érdekel, a Zeam Launcher frissült, és még gyorsabb lett, mint eddig. Már a 3-as verzió fölött járunk.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Luissimo
veterán
válasz #40993792 #12714 üzenetére
vazze, aki ebbe lát logikát, az festimagát. :-)
ha ékezetesen van a beállítás, akkor vannak külön ékezetes billek.
de ugyanakkor két gyors e-re is é-t ír a lüke program.
pedig annak nincs értelme, inkább az ékezetmentesben lenne, merthogy itt az ékezetesben ottvan erre a külön dedikált billentyű.
bezzeg az ékezetmentesben nincs ilyetén lehetőség . -
RootRulez
félisten
-
St3ven
addikt
válasz RootRulez #12721 üzenetére
Köszönet érte, bár most már marad fent az angol változat, úgysem nézegetem olyan gyakran a beállításokat.
Kezdőknek természetesen nagyon hasznos lesz, hiszen nem éppen az alapszókincsbe tartozó kifejezéseket tartalmaz a menüje.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nexu
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek: tud valaki egy rendes programot nexus s-re, ami (mint minden samsungon) kiteszi az ikonokat a status barra? (Piros téglalappal jelöltem. (Vagy valahol be lehet állítani? ...kétlem)
Nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Urak!
Ilyen téma szerkesztő oldalak csak HTC Desire-hez vannak?Esetleg Nexus S-hez nem tud valaki?Aki jártas a témába segíttene?Ha esetleg nem jó helyen érdeklődök elnézést. Ilyenre gondolok.[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Miért nem csak ahhoz?
Ja értem!Most nézem a How to-ba,hogy fel kell töltenem bizonyos fájlokat,és azokat lehet hackelni.Jó értelmezem?Eléggé hiányos az angolom.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
naksys
senior tag
Tudtok ajánlani olyan aksi indikátor pogit ami kiül a státusz bárra, tehát nem widget, és ha lehet százalékosan mutatja a töltöttségi szintet?
-
TRob1
veterán
válasz DonMedve #12733 üzenetére
Nem kell semmit feltöltened (ha nem akarsz), végigmész az összes fülön, beállítod ami tetszik/kell, és a végén a Summary fülön nyomsz egy Submit Work To Kitchen gombot. Kapsz egy kódot, és kezdődik a "főzés", majd ha kész, akkor a listában a te kódod alapján megtalálod a saját "főzeted"
¤ R'n'R ¤
-
cyberfly
csendes tag
Hali!
Nem tudja valaki hogyan lehet visszaállítani Galaxy S-en az eredeti háttér képet (milyen mappában tárolja a telefon)?
Az volt amikor balra egy kávézó van, és jobbra folyó...
Próbálkoztam egy háttérképpel de nem tetszett, ezért vissza akartam tenni az eredetit (már úgy megszoktam) de a háttérképeknél nincs ilyen.... Nem értem...
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
DonMedve
addikt
Akko' mondegy!
A kérdésem egyrészt az lett volna,hogy azt írja GingerB. esetén két fájlt fel kell tölteni.Te azt írod,hogy nem kell.Most akkor kell vagy nem?
Gingerbread rom: framework-res.apk and SystemUI.apk ->Azt írja ezeket kell feltölteni.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz DonMedve #12744 üzenetére
Vagy választasz a listából (nálam ott volt a cm7-es Blade), vagy feltöltöd a romodból a 2 (ill. 3) fájlt.
szerk: Jah, gondolom gyári rom van rajta neked Egy fájlkezelővel kimásolod ezt a 2-3 (3 fájl a gb with sense-hez) fájlt, és simán betallózod őket.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
petipetya
nagyúr
-
St3ven
addikt
válasz kaller1 #12725 üzenetére
Aztamindenségit, megfogtál... az lehet, hogy a 2.8.x-ben még benne volt, ebben meg nem?
Asszem a GO Launcher Ex-szel kevertem, felváltva használom őket, mikor milyen kedvem van. Bár mintha több proginál is olvastam volna, h a Zeam-en lehet a widgetjét scrollozni, de ezek után már inkább nem mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest