- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HP nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #85551 üzenetére
Mintha úgy rémlene, hogy a Go Launcher Ex tudna ilyet de már rég használtam szal nem biztos.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Nunder
őstag
válasz jonnyjoker01 #85549 üzenetére
Nova nem tudja, de a Google Now Launcher pakol felülre gyakori appokat. Nova tud sávot felülre, de oda egyedi cimkéket lehet pakolni, Play-t meg hasonlók.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
ZBO
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem:
Nem tudom a programok frissítéseit letölteni, mert azt mondja nincs elég hely. Pedig az SD kártya félig van 500 MB szabad kb, a rendszermemórián 114MB szabad hely van.
Egy óra keresés után sem találtam azt a HSZ-t, ahol kb. 1 hete ezt már valakinek megválaszolták (egy másik topikban), de akkor elsiklottam felette.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
ZBO
tag
válasz aprokaroka87 #85558 üzenetére
Az a baj nem tudom mi az ami eredetileg rajta volt, mit lehetne áttenni, mi az ami az oprendszerhez tartozik, nincs egy commander csak Astro file manager...ettől orbáncot kapok. A köv telefonom Win10-es lesz. Talán azzal könnyebb lesz.
-
stefi68
addikt
válasz jonnyjoker01 #85551 üzenetére
Apex az tudja.
Én mondjuk sosem használtam ezt a tulajdonságát.A betűrend és az időrend szerinti megjelenítés közt szoktam csak váltogatni.
A rendezés a szokványos módon változtatható: Alkalmazásfiókban -> Menü gomb -> Rendezés
Van az Apexnek egy sokkal jobb megoldása is, amit szerintem kevesen tudnak/használnak.
Az alkalmazásfiókban füleket lehet létrehozni. Pl. olyat, hogy összes alkalmazás időrendbe rendezve
A fülek közt pedig oldalra húzással lehet váltani. Így az alkalmazások nézete egy húzással módosítható.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
törölt tag
válasz stefi68 #85560 üzenetére
Tényleg nem használtam, mert az alkalmazásmenüben ritkán járok. A főképernyőn a tálca gördíthető. Nálam egyszerre 6 ikoncsoport látható, ezekben vannak témák szerint az alkalmazások parancsikonjai. Ha kevés a 6 csoport, akkor oldalra húzással a következő 6 jelenik meg. Nekem kényelmesebb főképernyőről indítani az alialmazásokat.
-
mrrr74
aktív tag
Pont most csináltam végig, de root kell hozzá.
Két partíciót kell csinálni a külső SD kártyára (FAT32 és ext2/ext4), majd az app2SD: link app2SD ingyenes progival átlinkelgetni őket (vagy csak egy részüket) az újonnan létrehozott partícióra.
1 gigánál nem kell nagyobb terület.https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
HaloMC
csendes tag
Sziasztok!
Adware eltávolításban szeretnék segítséget kérni, most húztam hozzá újra a telefonomat, és nincs kedvem ezt gyakran csinálni. Nemigazán találtam erre topikot, egyáltalán szabad ilyesmiről itt beszélni? Egy jobb leírás, vagy topik linkje is jó, csak nem tudom miben bízhatok. Root se gond, bár alapból nem akartam rootolt telefont, de ezek a felugró hirdetések már
Köszönöm előre is. -
HaloMC
csendes tag
válasz aprokaroka87 #85565 üzenetére
Köszönöm a választ!
HD wallpaper nevű appot nem használok. CM Locker nevű alkalmazást viszont igen, nekem még ez gyanús.
Köszi a tippeket, majd kipróbálom.
A prohardver reklámjait sose blokkolom, mindig direkt kikapcsolom a uBlockot is, mikor ide jövök. -
galaxys80
veterán
Van egy tabletem aminek nagyon halk a külső hangszorója. Feltettem a viper4androidot. Anno évekkel ezelőtt használtam, de már nem emlékszem rá, hogy mit és hol kell állitanom, hogy hangosabb legyen. Más igazából nem érdekelne. Tudna valaki segíteni?
-
SharpSA
veterán
válasz ZeratulX #85534 üzenetére
Ezt használom én is, ajánlom. Így PC-n és a telefonon is ugyanaz van, tud köztük (is) szinkronizálni.
(#85538) S e t h
Köszönöm. Ez nekem is megvan, most újra ránézek mit tud.(#85551) jonnyjoker01
Én eleve bemappázom a programokat, így könnyebb mindent megtalálni és a gyakran használtak meg az alsó sávban vannak szintén mappázva.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a bekapcsoló gomb megnyomása nélkül felébreszteni az elsötétült képernyőt 5.1 rendszeren?
Van a telefonban Smart gestures + Wake Gesture + 3 finger fast screenshot ,de még ezeknek a használatára sem sikerült rájönnöm hogyan tudom életre kelteni őket.doogee Y100 Pro-ról van szó és itt nincs már fizikális home gomb sem ezért pl. a dupla koppintás vagy valami hasonló megoldás jól jönne a bekapcsoló gomb kímélésére.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
jonnyjoker01
veterán
Mindenkinek köszönöm a tanácsát, ajánlását!
Szerintem apex lesz, aztán valahogy egy visszatérítést majd kérek a nova primera,hátha visszakapom a pénztÜdv. Johnny
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Az Anysoftot kerestem. Telefont váltottam Samsung S3 LTE-ről Huawei P8 Lite-re. Felraktam és most van egy kis gondom. Sokszor az egész kijelzőt eltakarja ha megnyitom. Tehát be kell írnom egyjelszót és a billentyűzeten kívül mást nem látok. Lehet valamit állítani?
-
Dolphine
addikt
válasz SharpSA #85568 üzenetére
Én adok neki egy esélyt.
Nem kell szinkronizálnia nálam a gép és a teló között, csak néhány jelszót jó, hogyha megjegyez!
Jó lenne, hogyha ki tudná tölteni a böngészőben automatikusan, (mint a LastPass) de ha nem, hát nem!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
törölt tag
válasz ignisz #85571 üzenetére
Anysoft -ban külön elrendezést használhatsz álló és fekvő nézetre és a gombok magassága is állítható.
Dolphine:
Dolphin -hoz és Firefox -hoz van LastPass plugin. Én azt használom. Volt, amikor nem vettem meg a prémiumot. Csak a szinkron és a módosítás lehetősége szűnt meg. De helyi adatbázisból ugyanúgy működött a kitöltés és beléptetés. Ha nem változtattak, akkor a próbaidőszak alatt leszinkronizálod az adatokat és aztán a beépülőben használhatod tovább (amíg vmelyik jelszó nem változik). De, nekem símán éri az árát a prémium kényelme.[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
válasz Sas madár #85569 üzenetére
Ezek szerint csak a kérdést kellett feltennem és tovább böngészni a készüléket,és meg is lettek.
Viszont ha dupla koppintásra ébred a kijelző érdemes tovább keresgélnem,ha hasonló gyors lezárást is szeretnék?(elsötétítést)
Valaki tudna segíteni a jelen gyári rendszer biztonsági mentésében?
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
törölt tag
válasz darvinya #85414 üzenetére
Nem veséztem ki, de amit próbáltam, az nagyon flottul működött. Egy HP2545 -öt vettem. Telepítettem a telóra a két HP alkalmazást. Az e-print kért egy e-mail címet, amire kaptam egy aktiváló kódot. Nyomtató kicsomagol, bekapcsol és egyből AP módban indult, tehát a telón nem kellett hotspot, mert a teló Wifije rögtön felismerte a nyomtatót, mintha az router lenne és rögtön rácsatlakozott. Telón levő PDF -et nyomtattam. Telón megosztás a fájlra, HPalkalmazás kiválaszt és már nyomtatott is. Szkennelés is működött. Volt előnézet méretállítással. jpg -ben, vagy pdf -ben ment. A remote alkalmazás szkennelés után felajánlotta a letöltést és hálón belül átküldte. Visszaellenőriztem, a telóra került a fájl. Szvsz. elég jól ki van találva az Androidos együttműködés.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Olyan appot keresek amivel a maradek fajlokat el tudom tavolitani a telorol. Tudna valaki ilyet ajanlani ami jol is teszi a dolgát?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #85530 üzenetére
A SafeInCloud-ban is van automatikus kitöltés Lollipop-tól felfelé.
(#85495) Danny365: Használj csak sokáig MP3-at. Egyébként linkelve lett egy táblázat, a 192 kbps-es AAC szerintem simán hozza azt a minőséget (telefonon meg főleg), amit az általad istenített v0 MP3 és még a mérete is jóval kisebb.
-
törölt tag
Lollipop....Lollipop...nem ugrik be. Az mi?
Az az igazság, hogy az a LastPass nagyon jó és ha hozzászokik az ember a kényelemhez, akkor nehéz lemondani róla. Nem csak egyszerű jelszókezelésről van szó. Ettől sokkal többet tud. Ha úgy állítod be, akkor csak rányomsz a könyvjelzőre és már be is léptet. Vagy, megkérdezi, hogy melyik regisztrációddal léptessen be. Lehet egyszeri jelszót generálni. A LastPasson keresztül azzal vki be tud lépni a fiókodba, de csak egy alkalommal.Sas madár:
Apex -ben van duplakoppra parancsikon indítás. Nálam egy screen off E-Robot parancsot indít, de ha van vmi screen off alkalmazás, azt is el lehet így indítani. -
BC 80
csendes tag
Sziasztok!
Az új Honor 7 szuperül működik,egy hét után tényleg jó pajtik lettünk!
Apróbb hibák vannak csak bár lehet,hogy ez az én tudatlanságom!
A Viber többször nem szinkronizálja a telefomkönyvet,ami a progi kényszerített leállítása és újraindítása után helyreáll! Megbízhatóság kipipálva! Mivel ez az egyik "köldökzsinór", amivel napi szinten tartom a kapcsolatot a family-vel,kicsit bosszantó!
A másik,hogy minden határátlépés után hosszadalmas a menüben megkeresni a mobilhálózat beállításai menüpontot,hogy pl.visszatérve kis hazánkba a lehető leggyorsabban álljon át magyar hálózatra és ne kelljen megvárni,amíg a külföldi jel teljesen elfogy és a teló autómatikusan megkeresse,hisz a határhoz közel már lehetne fogni magyar jelet! Ki lehet ezt a menüpontot tenni vakahová,vagy a leugró ablakba,vagy az okosgombra?Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz csipuka #85588 üzenetére
Az nem megoldás, mert nem jelent hálózatváltást. Parancsikont lehet csinálni a manuális hálózatkereséshez. Én is szívok hasonló miatt. Roamingban bármelyik hálóra rá tudok állni, de ha automatán hagyom, akkor állandóan egy kutyaütő hálóra csatlakozik. Ahányszor átmegyek egy másik országba (ez nálam gyakori), mindíg manuálisan kell kerestetnem és csatlakoztatnom. Nem tudok megoldást szűrésre (fekete listára).
-
-
-
MODERÁTOR
-
datomi
tag
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de majd mindjárt kiderül
Olyan app-ra lenne szükségem, amiben hangerő profilokat lehet beállítani.
Pl. munkahelyen legyen a legkisebb hangerőn minden (csengőhang, értesítések, stb.), otthon hangosabb, színházban pedig néma, stb.
Létezik ilyen alkalmazás?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hardcore café
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest