- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HP nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Én "A hét mesterlövésze" adásait szoktam leszedni telefonra, mielőtt rosszul lennének itt páran, hogy a büdös úristenit hát milyen igénytelenség a youtuberól letölteni.
Nem, nem csak zenét lehet onnan lekapni, hanem kabarékat, online rádiók feltöltött műsorait is és igen, erre egy ilyen alkalmazás kiváló.Számomra inkább az kérdés, hogy miben különbözik az app a hasonló alkalmazásoktól, miben jobb, avagy rosszabb?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zozyk
addikt
Ha már témánál vagyunk,van a YT-n egy saját listám(kb 180 dal),egyben le tudja szedni valami program?
-
tivcike
tag
Sziasztok, szerintetek ki lehet valahogy szedni a cm lockerben lévő időjárás progit valahogy?
-
ZeratulX
tag
Ez nem Android téma. PC-n: Freemake Video Downloader
- telepítés után az automatikusan induló CaptureLibService.exe letilt
- program beállít (minőség, hova mentsen, milyen formátumban)
- youtube playlist link kimásol
- link programba illesztése, örül[ Szerkesztve ]
:: Eladó kishibás HD 7870 2G :: hardverapro.hu/apro/_185
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Másnál nem szórakozik 1-2 napja a facebook? Eddig tök jól működött, hogyha gépen elolvastam egy üzenetet, akkor azt szinkronizálta olvasottként a telón is, és nem jelzett tovább az értesítő led. Most viszont hiába olvasom el gépen, telón továbbra is olvasatlan, villog a led is. Tudom, vannak ennél nagyobb katasztrófák is a világon, de engem spec rohadtul idegesít, hogy állandóan villog a teló olyankor, mikor már nem kellene...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zho-lee
addikt
Ráadásul nálam néha azt csinálja, hogy amikor jól belelapoztam a hírfolyamba, fehér kép, és vissza áll az elejére egy jó fél perc után.
Ez is idegesítő.
Ami jobban idegesít, hogy nem frissítettem egy ideje a play áruházban, tehát még a jófajta régebbi build.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek ami az adott helyen a légnyomás adatainak változását mutatja visszamenőleg tehát az elmult napokhoz képest viszonyitva emelkedik vagy csökken ilyesmi
-
Danny365
őstag
Az Airdroidos után lenne még egy kérdésem: van arra lehetőség, hogy átmenetileg "letiltsunk" (értsd: mintha nem lenne bent) egy SIM kártyát - nyilván nem a kártyát akarom letiltani, hanem annak érzékelését? Vannak bizonyos dolgok, amik adott régióban nem elérhetőek, és csak a VPN beizzítása nem elég, a SIM-et is ki kell venni, ha meg akarom kerülni a korlátot. Airplane mód nem segít sajna.
Valahogy le lehet csatlakozni a hálózatról, vagy vajon mi módon is érzékeli, hogy én bizony nem az USA-ban vagyok? -
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
A legjobb (ingyenes) naptár / feladat & lista (< projekt) kezelő kombót keresem!
OK, alap hogy egy Google Calendar / Keep (esetleg Tasks) elég jó páros,
de nekem jobb feladat (akár project) kezelő kell,
ami egy naptárban is megjelenik.Eddigi próbálkozások:
Naptár: Sunrise - nem találtam nála jobbat!
Rengeteg plusz funkción kívül nagyjából kezeli az alábbi feladat (akár project) kezelőket:
Asana
Evenote
Google Task
Producteev
Wunderlist
- a listából adódik hogy ezeket próbáltam ki,
de mindegyikkel volt vmi gond, főleg az értesítés, figyelmeztetés szintjén.
Sajnos a legjobbnak tűnő any.do nem integrálódik a Sunrise-ba.A szintén profi Evernote pedig nem igazán erre van kitalálva... (Pl. projekt kezelés...)
Vázlat szinten van tesztem, de nem akarok egyelőre jobban belemenni:
de kíváncsi vagyok (az egyéb) tapasztalatokra, véleményekre!
Köszi![ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
ZeratulX
tag
válasz SimonJanos #85516 üzenetére
Projectkezelőnek egyértelműen a legjobb a Trello. Itt az app. Viszont ez meg nem naptár. Cserébe multiplatform, weben a legkényelmesebb. Sok szó esett már róla, olvass kicsit vissza a keresésben!
Naptárnak / határidős cuccnak nekem az UpTo jött be, főképp az átlátszó widgetje miatt. Nem túlkomplikált, mint a Business Calendar. Sokan utóbbit szeretik - szerintem hányás.
Kombót nem tudok. A Trello viszont nem pótolható, ha bármi komolyabbat művelsz, ráadásul nem egyedül. Felér egy CMS-sel.
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz ZeratulX #85517 üzenetére
OK, kihagytam a Trello-t: használtam csapatmunkában és a Sunrise kezeli!
Köszi,
jó ötlet, tesztelni fogom!
... és megtörtént egy alap funkció ami sokaknál nem működött: Trello-ban megadott projekt látszik a naptárban (Sunrise) és a dátumot ott módosítva mindenhol látszik a változás!
Így meg is van a(z egyik) kombó.UpTo, DigiCal Naptár, aCalendar - ezeken mind "túl vagyok...
Sunrise - nekem - jobb, úgy is hogy pl. aCalendar Pro-m van (lenne 3 : ) ![ Szerkesztve ]
-
ZeratulX
tag
válasz SimonJanos #85518 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz SimonJanos #85518 üzenetére
Fel is soroltad kb a naptár alkalmazások krémjét, ezeknél aligha találsz jobbat, főleg ha csak az ingyenesek között keresel.
Én is egy fizetősben találtam meg azt amiben naptár+feladat együttesen jelen van és nem kell külön alkalmazásokkal bajlódnom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ignisz
senior tag
Szép reggelt! Tegnap óta keresek egy billentyűzet alkalmazást, hiába.Itt sokan dícsérték, klön vannak az ékezetes betűk. Segítséget előre is köszönöm.
-
air
nagyúr
válasz ignisz #85523 üzenetére
Ez egy kicsit kevés szempont lesz.
Majd' mindegyikben lehet magyar kiosztást beállítani.
Néhány tipp hátha valamelyiket ezek közül keresed:
Swype
Swiftkey
Anysoft keyboard
Smart keyboard
Kii
Fleksy
Touchpal[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Olyan jelszókezelő alkalmazást keresek Androidra ami ingyenes.
Asztali gépen fenn van a LastPass, viszont az csak egy eszközön ingyenes, utána fizetős.
Mivel a droidon, csak pár oldal jelszava kellene, ezért keresek valami ingyenes alternatívát.
Van olyan, ami Nektek bevált?
Előre is köszönöm a segítséget!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
Mzombi
aktív tag
Olyanoktól kérnék segítséget, akik használják a Pushbullet alkalmazást.
Eddig zökkenőmentesen működött és nagyon megszoktam, most viszont, hogy új telefonom van és arra felvarázsoltam, csak egy irányba működik: csak PC-ről tudok vele a telefonnal megosztani dolgokat, a telefonról saját magát ajánlja fel. Nem találom, hogy hol tudnám beállítani, hogy újra a Chrome-t is lássa az app. -
goom
senior tag
Nekem vasárnap és hétfőn teljesen megbolondult a gyári Facebook app. Kb. 10-15 másodpercenként kiírta a telefonom, hogy a működése leállt, és semmi más nem segített, csak a teljes eltávolítás. Utána már maga is felajánlotta az újbóli telepítést a PlayStore-ból - azóta nincs vele gondom.
-
Mzombi
aktív tag
-
SimonJanos
aktív tag
válasz S e t h #85521 üzenetére
Megadnád hogy melyik az?
Az "(ingyenes)" nem véletlenül volt zárójelben...OK, bocs, nem láttam:
CalenGoo - Calendar and Tasks
Lényeges hogy korrekten adnak 72 órás trial verziót!Köszönöm, ki fogom próbálni - jó tipp, főleg hogy van pl. Evernote integráció is!
A Task rész remélem nem olyan szimpla mint maga Google-é...[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz ZeratulX #85519 üzenetére
Bocs, hogy a "szabály szerint" nem egy hozzászólásba írtam:
Igen, eléggé nyomon követem őket jó pár éve, amikor még iOS / Android / PC / Mac kerestem közös ilyen színvonalú naptárat - időközben szépen felkapta őket a MS
Fordításról is volt szó... (Szerintem nem mintha szükség lenne rá.)
Amit pl. hiányolok, az egy gyors frissítés lehetőség, pl. a szokásos ujjal-lehúzod módszerrel.[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
hali mindenkinek. valaki tudna segiteni hogy a feltöltött képeken lévò óra widgetnek mi a neve? vagy launcherben van benne?
-
S e t h
nagyúr
válasz SimonJanos #85544 üzenetére
A trial verzióról magam sem tudtam. A 72 óra szinte kevés is, hogy az ember kitapasztalja a számtalan lehetőséget, az oldala kiváló támpont az ismerkedéshez.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Nova launcher prime tud olyat, hogy az app drawerben gyakoriság szerint rendezi az alkalmazásokat? Ez tetszett nagyon az Xperia launcherben, de itt sehol sem találom.
Üdv. Johnny
-
air
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #85549 üzenetére
Nem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest