- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete miért tölt 300-400kb/s sebességgel a play store? Internet tud többet (20 megás). Xiaomi mi4c telefon, az értesítés sávban a playes értesítés alatt ír olyat, hogy 'xunlei accelerator is off', ha ennek van köze hozzá. Valami ötlet /megoldás?
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
enginev3.0
félisten
Van olyan program pc és droidra, amivel wifin tudok küldeni zenét képet stb...-t gépről telefonra? Hogy ne keljen usb kábelezni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
gmark247
tag
válasz enginev3.0 #85757 üzenetére
Tudsz küldeni hozzá egy linket?
Programnak ott az airdroid. Én régóta használom és nagyon gyorsan tölt le/fel wifin.
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
punky10
addikt
válasz enginev3.0 #85756 üzenetére
Én a ShareIt nem alkalmazást használom.Van Droidra,PC-re és almára is.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Dolphine
addikt
válasz enginev3.0 #85756 üzenetére
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
oszkarfincs
aktív tag
Melyik alkalmazás tud olyat, hogy egy telefonon létrehozott mappát szinkronizál a számítógéppel? Az lenne a cél, hogy a PC-re lementett háttérképek megjelenjenek a telefonon egy mappában. Google drive nem tud ilyet? Az már csak plusz lenne, ha ezt ütemezni is lehetne (csak wifin, csak napi 1x, manuális sync stb...)
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
pethYeti
addikt
válasz oszkarfincs #85762 üzenetére
Foldersync-et használom ilyenre.
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
valahogy lehetséges lekódolni a Play Áruházat?
Hogy ne lehessen orrba-szájba telepítgetni.S23
-
MODERÁTOR
válasz alex devil #85764 üzenetére
Számtalan app lock program van a Playen.
Egy ilyet letöltesz, majd lezárod a Playt, a Beállításokat, egyebeket.
Xiaomi 13T
-
alex devil
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
Dolphine
addikt
válasz enginev3.0 #85767 üzenetére
Ezt passzolom!
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
gmark247
tag
válasz enginev3.0 #85769 üzenetére
Feltettem a legújabb frissítést, de semmi változás ugyan úgy csak 300k/s a sebesség..
-
zeon.hu
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #85767 üzenetére
Hálózati mappát szeretnél fájlrendszerbe csatolni? Ez a CIFS, vagy az NFS csatolás. Kernel támogatás kell hozzá. Sony telók tudják alapból, a többin meg vagy megy, vagy nem.
-
törölt tag
Hali! Tudna nekem ajánlani valaki bevált wifi transfer programot amivel az sd kártyára is tudok másolni a gépről és vissza?
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #85754 üzenetére
A TeamViewer-ben például tudsz egyszerre több PC-t is vezérelni, külön-külön megnyitva őket. Mondjuk ezt tablet irányba nem tudom, hogy mennyire menne.
Feltéve persze, ha ez volt a kérdés, nem pedig az, hogy az összesen ugyanazt akarja egyszerre csinálni. Arra már tényleg necces a megoldás, de ha az összesre elküld egy script-et, amit valamely automatizáló lefuttat, akkor még akár az is megoldható.
-
törölt tag
Ez két, külön dolog. A TeamViewerest használtam. Létrehozol egy TeamViewer fiókot és azon belül látod, hogy melyik géped online. Egy bökéssel rácsatlakozhatsz bármelyikre. Ez lehet Androidos is, ha megy rajta a Quick Support. A saját telómon Webkey -t használok és webről, vagy SMS -ben érkező kódra az E-Robot indítja a szervert. De, ezt a többszörös, párhuzamos asztali kapcsolatot el sem tudom képzelni. Milyen sávszélesség és proci teljesítmény kellene ehhez? A másik mód, mondjuk egy Push Tasker megoldással lehetséges, vagy vmi Repetihez hasonló érintés másolással, de ezekben nincs a másik asztalának megjelenítése. A root pedig mindegyiknél alapfeltétel.
-
Sátán44
addikt
válasz #79335424 #85754 üzenetére
Iskolánk vásárolt 10 tabletet. Ezeket használják a gyerekek különböző feladatokra. A tanári gépről szeretném felügyelni, hogy ki mit csinál, illetve fájlok kiküldését is támogatnia kellene a programnak. Olyanra gondolok mint a teamviewer.
Windowsra jelenleg a NetSupport programot használjuk, ami tökéletesen működik. Azonos hálózaton lévő gépek monitorjait látom.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
air
nagyúr
válasz Sátán44 #85781 üzenetére
Szerintem a "mobile device management" kérdéskörben kellene a megoldást keresni, de ez már bőven nem az ingyenes megoldások hazája. Ez inkább már vállalati környezet, tehát a keresgélést kiegészítheted az "enterprise" kifejezéssel.
Első körben ezt a cikket javaslom áttanulmányozni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MartOOn
addikt
Hi. Nem nagyon talaltam megoldast a topikban igy megkerdezem:
Youtube es airplay. Sony Z5-on kellene vhogy a youtube hangjat egy airplay kepes hangrendszerre küldeni. A tarhelyen levo zenek videok nem gond de a youtube nem akarja a jot. Esetleg van vkinek ra megoldasa? Koszi elore is!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
raziel01
veterán
Nálatok jól működik a facebook messenger? Kb 2 hete kezdte azt hogy hiába nézem meg neten az üzenetet akkor is villog tovább a telefon és nem tűnik el az értesítés.
-
pethYeti
addikt
válasz oszkarfincs #85780 üzenetére
Muzei appot használom erre. Ha nem tetszik a blur ki lehet kapcsolni (nekem mondjuk nagyon bejön).
-
törölt tag
Üdv!
Létezik olyan app amiben meg lehet adni az általam ismeretlen angol szavakat, és a program azokat random sorrendben kéri?
Abban az esetben, ha nincs, akkor milyen hasonló alkalmazás van, amivel hatékonyan lehet angolul tanulni? Doulingo-n kívül.Köszönöm!
-
helixP
nagyúr
Az ASUS-féle Do It Later-hez hasonló alkalmazás van vajon?
Értem ez alatt: sms, e-mail, elmulasztott hívásra rábökve be tudom állítani, hogy ezt jelezze még egyszer X idő múlva?
Köszi előre is! -
gorog00
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan telefonhívás rögzítő alkalmazást ami hívás felvételekor a kapcsolás előtt rögtön bemondja hogy "tájékoztatjuk hogy hívását rögzítjük" és csak ezután kerül az ember vonalba? ... vagy bármilyen megoldás erre? (akár 2 alkalmazás kombinációjából)
(azt a részét hagyjuk hogy a hívás felvételekor én mondom be mert ez több szempontból sem jó...)
Előre is köszi -
törölt tag
válasz gorog00 #85791 üzenetére
Aktív GSM hívásba nem lehet beadni médiahangot. Ha jól emlékszem, akkor 2008 -as az első, ilyen irányú kérés a Google felé. Eddig még nem jutott rá ideje. Azt még nem próbáltam, hogy az értesítési hang bemegy -e. Ha más hangcsatorna jele bemegy, akkor automatizálóval már meg lehet oldani a műveletet (pl. értesítési hang csere -> bejátszás -> visszacsere).
-
Két kérdésem lenne:
Nekem a google billentyűzet nem hajlandó a magyar szótárt használni. Pedig telepítve van. Próbaként feltettem az angolt is, de azt se használja, kizárólag a névjegyzékből szed ki neveket néha. Az appok a tablet/telefon belső memóriájára vannak telepítve, így nem gondolom, hogy esetleg az sd-re nem képes írni.
Végül is nem akkora tragédia, mert ott a touchpal is, de a google jobban tetszik.A másik ami nagyon nem működik: a Dolphin böngésző nem menti le a jelszavakat, ha használom a visszaállítás funkcióját. (könyvjelzőket) Amíg nem állítottam vissza, addig a logout fórum adataimat például rendben megjegyezte. Azóta meg mindig megkérdezi, hogy akarom-e menteni a jelszót? De hibába nyomok igent, nem menti el.
Erre van valakinek valami ötlete?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
kaciokos
őstag
válasz petymeg #85743 üzenetére
Gyakorlatilag ahányszor frissítem, annyiszor megszűnik működni. Ilyenkor az a megoldás, hogy egyszer belépek a beállításai közé, kilépek, és onnantól megy. Esetleg próbáld meg átváltani a kiváltó eseményt kameráról file eseményre, hátha nálad megoldja (nálam nem tette).
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Arra keresnék megoldást, hogy a telefonomat feltudjam oldani a képernyőzárból a kijelzőkoppintással.
Létezik erre valami megbízható program?
iNew V3.
Köszi!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Melyik a legjobb hívásrögzítő applikáció? Nem probléma, hogyha fizetős. Fontos lenne, hogy bizonyos hívásokat ne rögzítsen... stb. Jó minőségben rögzítsen, mindkét fél halható legyen, felhőre akár feltolja az anyagot... stb.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest