- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pzoli2
tag
Zopo Zp920 -n a wifi nem enged csatlakozni a hálózatokhoz .Felraktam előtte Mobile Data Switch (3G Switch)
programot utána levettem azóta a wifi nem működik mi lehet a gond elállított valamit .
Lehet hogy gyári visszaállítást kellene csinálnom ? esetleg van valakinek ötlete ? -
tomy86
addikt
válasz paolinho #85349 üzenetére
Látom megoldódott, de ES-el sem kellett volna mappákban keresgélni. Bal felső sarokban megnyitod a menüt - mappák - app. Ekkor alapból a felhasználói alkalmazásokat jeleníti meg, de van több választási lehetőség (rendszeralkalmazások, telefonra telepített, sd kártyára telepített, stb.). Ezután az adott appra hosszan nyomva lehet menteni.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz StarKiller89 #85347 üzenetére
Nálam jó az Imdb alkalmazás.
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Milliószor ki volt tárgyalva már e fórumon, de mostmár elértem oda, hogy nem tudom milyen böngészőt használjak.. mert minddel van valami gond.
Anno megvettem a puffint-t mert dicsérték, tudom hiba volt, de ez tényleg az android hajnalán volt még.
Utána jött a chrome korszak, majd addig fejlesztették, hogy egyre rosszabb lett.
Akkor az uc lett sokkal jobb, de azt is fejlesztették..
Nem baj, a crome beta jó volt egy darabig.
Amikor az is elkezdett rosszalkodni, rátaláltam az apus-ra.
Egész jó volt, de mostanában az is "hülyéskedik" már velem.
Este nem tudtam egy képet sehová feltölteni vele, a gyári (SGS Note2)böngészővel meg simán ment.
Szóval, ha tudtok segiteni, egy böngészővel, ami most épp hibátlanul teszi a dolgát, nagyon megköszönöm!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
ZeratulX
tag
válasz zho-lee #85355 üzenetére
Az Operával nem szokott gondom lenni, szerintem sokkal jobb a tabkezelése és a speed dialja is, mint a Chrome-é. Sebességre hasonló a Blink miatt (és nem a készülékben lapuló motorra alapszik, mint a sok - általad is említett - noname).
[ Szerkesztve ]
:: Eladó kishibás HD 7870 2G :: hardverapro.hu/apro/_185
-
S e t h
nagyúr
Az Operát is"fejlesztik",a navigációa kis nyilakat szedték ki legutóbb, gondolom komoly fejtörés előzhette meg, hogy mit vegyenek ki belőle ami hasznos.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hatpersze
tag
Üdv
Nekem böngésző választásnál a disqus hozzászólás paneljának a megjelenítése a választópont. Ha azt tökéletesen használhatóan, akár többszáz hozzászólást meg tud jeleníteni, az már csak jó lehet. Erre tapasztalataim szerint két böngésző képes, az Asus által kissé átfabrikált gyári böngésző, és az opera next, ezt a kettőt használom párhuzamosan, az Asus féle mindent tud, csak adatot spórolni nem, az opera meg ha be van kapcsolva a turbó (spórolás) mód, pár weboldalt nehézkes kezelni (pl. prohardver lapcsaládba nem lehet bejelentkezni), és most már sajnos eltűnt a gyors scroll lehetősége is (az Asusnál az is van).
Mivel nem Asus készülékem van, a böngésző nem frissít play-ről (ez lehet előny). Még egy dolog, szerintem baromi sokat számít a hardver összetétel (ram, proci, grafika), a legjobb böngésző is használhatatlanná válik egy gyenge telefonon... Root, és az xposed app setting számomra nélkülözhetetlen a böngészéshez (folyamatos háttérvillany, előtérben tartja a böngészőt, teljes képernyő billentyűzet kikapcsolása, stb...) -
kisspall
aktív tag
Nem megnyugtató, de szerintem jól látod, nincs tökéletes böngésző.
Én jelenleg ötöt használok és még kísérletezek. UC(normál): jó a szövegtördelés, olykor hiányos, rossz megjelenítés. Chrome: többnyire jó a megjelenítés, de a szövegtördelés nulla. Firefox: a PC-n az van, szinkronizálom a könyvjelzőket, ez is jól jelenít meg, nulla szövegtördelés. Puffin. egér műveletek, Flash, más okból nem használnám.
Talán a Dolphin a leguniverzálisabb, sajnos a tabletemen kissé nehézkesen működik, a telefonomon már szinte használhatatlan, mert gyenge a hardver. Ezt ajánlanám kiemelten, főleg ha a vas kellően erős. De még erre sem mondanám, hogy minden esetben jól működik.
A telefonomon van Opera Mini, azzal még eldöcög végszükség esetén.[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Köszi srácok!
És azt is, hogy láttátok, nem egy lelkes újonc kérdése
Akkor, ránézek az operára, és sok-sok év után a puffinra is, hátha..
De istenigazából akkor marad a "melyik ujjamba harapjak" megoldás.
Pedig csak annyi kéne, tudjak linkelni, kattintani, böngészni..Köszi mégegyszer!
szerk: elirtam, puffint a dolphin helyett..
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kaciokos
őstag
válasz aprokaroka87 #85337 üzenetére
Bocs, de szerintem lehetetlent állítasz. Ha megbököd az érintőt egy erre való hegyes tollal tökéletesen pontosan, azt minden app, beleértve a billentyűzet appokat is pontosan ugyanott fogja érzékelni, mert az OS mondja meg neki, hova böktél, az app már csak koordinátákat kap.
(#85338) jonnyjoker01 - Értem én az automatikus javítás lényegét, én is használom, de ha jól értem, aprokaroka azt állítja, hogy egy jó billentyűzeten, ha azt akarod írni, hogy "hatékony", de valójában minden betűnek kicsit félreütsz, és azt írod, hogy "jsyrlpmu", akkor a "közel ütést" is javítja, én ezt úgy tudom elképzelni, hogy amikor leütöd a j-s-y betűket, a kijelzőn sorra h-a-t jelenik meg, de szerintem ilyen nincs.
-
junkpod
veterán
válasz Sándor -P20- #85315 üzenetére
Nem hiszem, hogy a wifi router jele gyengulhetne.
Inkább nézd meg milyen csatornát használsz és milyet a szomszédok. WifianalyzerBox's don't touch!
-
kaciokos
őstag
válasz rgeorge #85364 üzenetére
Úgy érted olyan, hogy leütöd a "j" betűt a gomb szélén, közel a "h"-hoz, akkor "h" betűt ír, mert tudja, hogy azt akarod írni, hogy hatékony? Ne már...
Ti valamit szerintem nagyon benéztek. WP alatt a Windows Phone oprendszerű telefont érted, hogy ez egy billentyűzet Androidra?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Tudtok ajánlani olyan kamera appot ami egyből HDR képeket csinál?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Tud valaki olyan progit amivel a bekapcsolo gomb helyett a hanghuzo gombbal oldom fel?
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
AirDroid helyett van valami jobb, esetleg ingyenes alternatíva? (Pl. amiben lehet mappát is küldeni).
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
devil-k
nagyúr
Üdv hölgyek és urak!
A következőben kérném a segítségeteket. Keresek 2 programot, esetleg ha valaki tudna ilyenről és megosztaná velem azt megköszönném!
1. Amivel lehet a kijelzőt kalibrálni, finomhangolni
2. Olyan kamera, amivel úgy tudok fotózni, hogy a képernyőn nem mutatja a képét.- mozi bolondéria -
-
ZeratulX
tag
válasz devil-k #85375 üzenetére
1. Képernyő tesztprogramok léteznek, állítani egyikkel se fogod a cuccot. Fényerőállítás van a telefonokban, és ennyi. Roottal meg ilyenekkel esetleg valami hackelhető.
2. Spy Camera OS 2 (SC-OS2) - viszont borzasztóan bugos.
:: Eladó kishibás HD 7870 2G :: hardverapro.hu/apro/_185
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan képszerkesztő vagy fotó appot amiben van olyan keret,mint mikor letartóztatják az embert?
-
punky10
addikt
Sziasztok! Van egy kis problémám a Chrome-mal.Az utolsó frissítés óta minden új fülön külön be kell állítani az asztali nézetet.Sehol nem tudom beállítani, hogy ne a mobilnézet jöjjön be.Tabletten idegesitö...Más is találkozott ezzel a problémával?
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
air
nagyúr
Érdekes dolog történt a Swype-pal.
Amióta megvan folyamatosan be volt kapcsolva a szinkronizálás, hogy mentse a szótáramat, és minden eszközön meglegyenek a már mentett szavaim.
Tegnapelőtt tettem fel újra egy tiszta rendszerre, és teljesen üres volt a mentett szavak listája.
Vajon ez mitől lehet?
Most egy kicsit morcos lettem, mert kb. 1,5 év gyűjtése lett oda.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
punky10
addikt
válasz punky10 #85384 üzenetére
Visszatettem egy 42-es verziót,és ez is úgy működik.Pedig eddig ez nem így volt!A 42-es verziót egyszer beállítottam,és onnan úgy viselkedett,mintha PC-n böngésznék.Ez egy új future a nagy Tesótól?Majd Ö eldönti helyettem,hogyan akarok böngészni?Esetleg nincs valakinek egy még régebbi verzió lementve?Amiket letöltöttem,azok nem akarnak elindulni...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
air
nagyúr
Persze. Mutatja is mintha szinkronizálna, de mégsem teszi. A tabletemen megvan a teljes szótár, de nem megy át a telefonra.
Amazonos verzióm van mindkettőn, de a telefonon 2.0.xxx, a tableten viszont csak 1.6.yyy verzió van. Frissíteni egyiken sem lehet.
Furcsa.
Azt hiszem írok a supportnak.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
S e t h
nagyúr
Ilyen nekem is volt korábban, sokáig agyaltam mi lehet a gond és végül mire kizártam minden lehetőséget az maradt, hogy a swypeot csak úgy telepíthetem ha más éppen nem települ, nem szinkronizál. Ha bármi más adatforgalmam volt, akkor nem szinkronizált a szótár, ilyenkor újra is kellett telepítenem a programot, különben később sem volt szinkron. Mostanában ha szükséges factory reset, akkor amikor már minden mást telepítettem, utoljára jön a swype, hagyom is a telefont a békén. Kicsit körülményes, de így megelőzhetővé vált számomra ez a probléma.
Kérdés, hogy a te problémádat nem okozhatja-e a mai frissítés, nem tudom nincs-e ilyen defektje.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A google playen találtam két ilyen hozzászólást, lehet a fórumon több is akad.
Ovidiu GOA October 24, 2015
Doesn't backup my words no matter what I tryColin Chan October 24, 2015
Personal dictionary gone! Latest update deleted my personal dictionary and won't sync. Really disappointing.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RaverShox
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki megtudná mondani, hogy a srác milyen launchert használ?
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Pro - LG OLED55C31
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Olyan képernyőzár váltó applikációt (esetleg widget-et) keresek ami szimplán annyit csinál hogy a "Beállítások" menüben a képernyőzár típusának megadásához ugrik.
Van ilyen pl. a mobil hálózat beállításához és nagyon jól jön (nem kell menükkel tökölni) ...stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Jakuu
őstag
válasz RaverShox #85395 üzenetére
Az a gyari launcher, csak a Transparent Weather Clock van felteve a kezdooldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest