- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!Egy jo txt olvaso szerkesztot tudtok ajanlani ami olvassa az ekezeteket is?koszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Jakuu
őstag
Most nekem lenne kerdesem a gurukhoz, mert nem birkozom meg a Greenify automata hibernalasaval,ismerosom telefonjan.
Egyszeruen nem csinalja automatan, vegig neztem minden engedelyt,minden kivetelt, ami blokkolhatna stb es egyszeruen nem megy az automata hibernalas.Elinditok valamit es kezzel kell visszahibernalnom.A ROM nem custom, pontosabban nem teljesen igaz igy a megfogalmazas, mert egy Smart 4 Minirol van szo es a vodafonnak a sajat romja fut rajta. -
ityam
senior tag
Hali
Van egy HP slatebook x2 10 em. Elkezdtem helyből kifogyni és raktam bele egy sd kártyát. A problémám az hogy nem ajánlja fel az alkalmazásoknál hogy a programot átrakja az sd kártyára(csak az adatok törlése van ott). Tudtok valamilyen megoldást/progit amivel mégis át lehet rakni a játékokat az sd kártyára?
4,3 as android van rajta. nem rootolt. -
junkpod
veterán
sziasztok, ismertek olyan app-ot ami az alap android címjegyzékben a különböző fiókokból származó neveket különböző színnel jelöli?
Box's don't touch!
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok, talán idevág:
régebbi / kis memóriájú készülékekre ajánlott:
sokszor nem érdemes az applikációt frissíteni (!) vagy a legfrissebb verziót* hanem a régebbit feltenni, ebben segít:
http://en.uptodown.com/androidAlapból szerintem Facebook törlése, helyette https://m.facebook.com/...
Gyors lista amit a "kisebb kütyüimen" upgrade-eltem mert nem érdemes feltenni a legújabbat:
(Facebook)
Google Maps (Térkép)
Youtube
(- töröltem amit előre telepítettek, hogy az SD-n legyen a Play-ből letöltött, de ha nagy helyet foglalt: downgrade)
My Tracks
Google Translate
...
Evernote
Tumblr
Twitter
...és így tovább!
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
negatiw
tag
Sziasztok!
Használja vki a nokia naviját? Van valami trükk,a térkép letöltésére? A helyzetem pontosan beadja de térképet nem mutat. Mekkora hely kell neki a kártyán?
Jó egyeltalán? Vagy maradjak a 3 betűsnél? -
zeusz55
senior tag
Csak telóról írtam melóba... és ez a kettő együtt megköveteli a gyors lehetőleg ékezet nélküli írást! Igazából amit PCn sima win7ben lévő jegyzettömbbel csináltam egyszerű karakterekkel azt ilyen kérdőjel, meg krix kraxokkal jeleníti meg. De megpróbálom az androidos totalcommanderrel hátha az jobb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Orionhilles
senior tag
válasz negatiw #71614 üzenetére
Én azt használom, már béta óta
Egyszerű és mégis nagyszerű. 3 betűst nagyjából ismerem, nekem a Nokiáé jobban tetszik és még ingyenes, sőt mi több legális is![ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Felraktam a Cerberus-t és direkt csináltam egy fiókot hozzá. Csak próbának raktam fel. Gondoltam, majd törlöm. Csak az a baj, hogy nemtudok belépni, mert nem tudom a jelszavamat. Azt adtam meg, ami az uj fiok-é. De így úgye abba sem tudok belépni, hogy a jelszó emlékeztetőt megnézzem, amít a Cerberus küldött.
Hogyan próbáljam tovább?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Egyre jobban tetszik ez a Cerberus. Igaz, hogy használni nem tudom, de letörölni, inaktíválni sem. Ha elrejtem nem is látszik. Szóval, biztos profi, csak hogy tudom letörölni, hogy rendesen fel lehessen rakni?
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
törölt tag
válasz quailstorm #71626 üzenetére
Egy rövid ideig használtam IGO -t Androidos navin, PNA -n pedig a MIO barátság óta, ami nem tegnap volt. Még soha nem láttam olyat, hogy lenavigált volna a térképről. Ez biztosan nem térképhiba. Az elején még úgy volt, hogy a Navteq és Teleatlas térképek nyugaton voltak jobbak, a keleti blokkban meg a Topmap. Ezért én Gurjon skin -t használok, amióta belekerült a térképváltó. Mára már nincs ennek akkora jelentősége, de már megszoktam/megszerettem a Gurjon skineket. Sajnálom, hogy itt nem lehet nyíltan kommunikálni az IGO -ról, de természetesen értem és megértem az okát. De azt leírhatom és remélem, hogy az illetékesek, vagy az általuk felbérelt skalpvadász cég (igen, ilyen is van!!!) olvassák, hogy az én szememben az NNG -nél legaljább bandát nem hordott a hátán a föld. Remélem, külföldön is tagadják a hovatartozásukat, ha már a saját hazájukban ilyen a hozzáállásuk. Gurjon kicsinálását sem fogom megbocsátani soha. Az az ember többet tett az IGO népszerűségéért mint az egész NNG banda együtt. Ráadásul ingyen. Ezek a .... meg csak azt lesték, hogy mikor hibázik, hogy lecsaphassanak rá. Undorító! Az én erkölcsi értékítéletemben egy ilyen céggel, vagy emberrel szemben bármi megengedett. Még a warez is. De sajnos, a jog másképp ítél.
[ Szerkesztve ]
-
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan appot,amivel dupla kattintást lehet csinálni,mint a windosban?köszi -
MODERÁTOR
válasz zenesz45 #71633 üzenetére
Használj ES File Explorert (ingyenes) vagy Solid File Explorert (fizetős).
Ezekkel nem volt problémám a zenéknél, mert legalább két programot akart hozzátársítani a lejátszáshoz.Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #71634 üzenetére
Igen, nekem is ez a két kedvencem, de csak az előbbi látja a Windows 8.1-es gépem úgy, hogy be is tud lépni rá. Utóbbinak a Windows 7 megy gond nélkül
Egyébként az SE jobban tetszene, meg két paneles stb.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel BT-n vagy wifi directen keresztül lehet egymással chatelni, internet nélkül? Még mikor K600i-m volt akkor volt rá egy app, amivel suliba órán tudtunk beszélgetni a terem két végéből, de androidra nem találtam használhatót.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Jakuu
őstag
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Van progi androidos böngészőre ami hasonló a https everywhere kiegészítőhöz FF-on? Illetve egy noscript addon is kellene (IT paranoia). -
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok, nem tudom mennyire tartozik ide a kerdes de felteszem itt. Van egy Thl4000-es telefonom es a gmail es yahoo mail applikaciokat felraktam. Kb 1napig minden rendben mukodik, szinkronizalja a maileket aztan megdoglik es nem mukodik tovabb a szinkronizacio. Annyira meghal hogy az applikaciot elinditva nyomok egy refresht es nem huzza le az uj leveleket. Ha kitorlom a yahoo accountot, akkor megeled a gmail, de csak ujabb egy napig mukodik. Utanna a gmail is meghal. Ha torlom gmail accountot is es ujbol letrehozom akkor ujra mukodik 1 napig . Valakinek van ottlete milehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
SidCorky
őstag
Suliban óra alatt az nehezen kivitelezhető lecs*szés nélkül Viszont a telefon a kezünkben lehet (meg van engedve hogy azon jegyzeteljünk mert a kézírásunk nem túl szép, ha meg gyorsan kell akkor főleg), így azon tudunk beszélgetni
Köszönöm a tippeket, holnap kipróbáljuk
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
daczkó
aktív tag
TInder alternatívát keresek.
/ignore wwenigma
-
Aprósólyom
addikt
Kérlek, ha tudtok, ajánljatok programokat a következőkre:
Fényképezés (Az LG l90 gyárival -talán egyszerű droid- nem vagyok megelégedve. Jópárszor homályos kép készül, sokszor a tömörítés erőssége miatt.)
Költségvetés kezelés (Már átnéztem 20-30 félét, de legtöbb átgondolatlan, hanyag próbálkozás. Egyelőre a Monefy és a Cion Pro a befutó. Monefy-nak egyszerű és használható widgetje is van.)
Kezdetleges raktározás (Nyílván tartani szeretném kis raktáramat, hogy mennyi jön be és mennyi megy ki az árukból. Talán egy költségvetés appot is használhatnék erre...)
E-könyv olvasó (Telefon memóriájában lévő letöltött könyveket meg tudja nyitni. Jó lenne, ha pdf, epub, txt és még nem tudom miket olvasson.)
Zenelejátszó Ami kifejezetten intuitív, ergonómikus zenelejátszó, nem egy szánalmas google zene. És nem akarok videó/zene lejátszós kombót. Nincsen szükségem feleslegesen bonyolított alkalmazásokra.
Jegyzet program Asus Super Note a best ever. Valamiért nem indult el, csak 1x a telefonomon -LG L90-. Lehetséges, hogy azért, mert nincsen benne SD kártya?
Naptár program Még egyet sem kerestem, de az alap google naptár nem tetszik. Csórósan egyszerű. Wp-ről váltottam ideiglenesen Androidra, ezért elég magasak az igényeim, a fentebbikkel kapcsolatban is.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál![ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
tomy86
addikt
válasz Aprósólyom #71647 üzenetére
Költségvetés kezelés: Cash Droid
E-könyv olvasó: Moon Reader
Zenelejátszó: Player Pro, Mort Player
Naptár program: Business Calendar 2
Szerintem[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Nem az osszes keresre, de parra reagalva.
Zenelejatszo: PowerAmp
Egyszeru Jegyzet: SimpleNote
Naptar Program: DigiCal -
air
nagyúr
Költségvetésre az Expense IQ-t javaslom. Nekem ez jött be a legjobban eddig.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest