- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
NewPipe is
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #153802 üzenetére
Én meg arra, hogy ehhez nem kell előfizetni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Kicsit berágtam ma az OTP Simple-re.
Pénztárnál állva fizetéskor derült ki, hogy őkelme nemrég frissített és (nem tudom ennek mi oka), ennek örömére kidobott az alkalmazásból. Így meg nem működik...
Újra be kellett jelentkezni, de ez ugye csak akkor látható, ha fizetés helyett/közben elkezdem nézni, hogy miért nem megy a fizetés és külön elindítom az appot.
Más Banki alkalmazások is eljátsszák ezt a felhasználókkal, vagy csak az OTP szivat ezzel mindenkit?
F..ck OTP
-
-
poirot
őstag
válasz Oldman2 #153804 üzenetére
Már rájöttem, hogyha a Simple frissít, akkor mindig érdemes elindítani, mert már nem először fordul elő, hogy újból be kell jelentkezni az alkalmazásba, s jóformán az ember nem is emlékszik, hogy miképpen jelentkezett be, elő kell keresni az user/password párost, ami mondjuk egy pénztárnál állva nem arat osztatlan elismerést.
[ Szerkesztve ]
-
-
cidalain
veterán
velem azt játszotta el egy másik, hogy a pénztárnál állva kapcsolom be, erre kiírja, hogy túl régi verziójú az pay app, frissítsem le a play áruházból, addig nem tudom használni. anyád. (otthon nem szoktam indítgatni, az előző NFC fizetéskor meg nem nyávogott, igaz lehet hogy az napokkal azelőtt volt)
aztán később azt játszotta el, hogy 50-es hibakód a terminálon, az ügyfélszolgálat sem tudta, ezt próbáljam, azt próbáljam, de utána mindig kellett menni fizetni hogy megjavult e. hát nem. utolsó tipp: szedjem ki a kártyát az appból, majd adjam hozzá újra. ez megoldotta.
persze a kártya hozzáadáskor megterhelnek 1 forinttal, és a bank appból kell a tranzakció leírás mezőjéből beírni a kódot a pay appba. de persze ez hitelkártya volt, a tétel látszott, könyvelés meg több nap, a leírás mező addig nem látszik... (ősrégi netbankban meg igen, szóval megoldódott)szóval nekem az jött le, hogy jobb ha a pénztárca is ott van a táskába a valós kártyákkal, mert lehet meglepi olykor-olykor
más, ami nem app szopás, csak NFC fizetés szopás: egyszer fizettem egy boltba, cipőt vettem a gyereknek. persze nem lett jó, ezért visszavittem. nem volt másik méret, ezért pénzvissza. oké oda megy a visszapénz amiről fizettem. nyomom oda a telefont, de az nem jó, ilyenkor a kártyát kell odarakni. (még jó hogy nálam volt az is, különben mehettem volna vissza még egyszer)
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz Oldman2 #153808 üzenetére
"Most kikapcsoltam a Simple-nél az automatikus frissítést. Aztán majd ha KELL frissíteni, akkor szól..."
...amikor a pénztárnál vagy, és már húzzák le a dolgaidat, és indítod az appot, és a frissítésig a régi már nem megy, mert elavult (Erste Mobile Pay-nél legalábbis így ment)*tudom hogy az előbb már leírtam, de gondoltam akkor már beírom melyik app is
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
MODERÁTOR
-
poirot
őstag
válasz Viktor0610 #153813 üzenetére
Widget van kirakva a simple alkalmazásból a bankkártyáról. Ez azért is jó, ha nem látom a bankkártya képét akkor valamiért onnan nem tudom indítani az NFC-s fizetést. Akkor esetleg frissítek rajta, ha "előjön" akkor fizetőképes, ha nem bemegyek az alkalmazásban és ott megnézem, hogy mi van. Persze legkésőbb a sorbanálláskor, nem a pénztárnál cserencsétlenkedek. Ha nem sikerül jön a fizikai kártya, vagy készpénz.
-
vacs
veterán
A K&H mobilbank nem csinált soha ilyet, frissített magától, de ettől függetlenül működött az nfc fizetés is!
Pár hónapja viszont lehet Google Pay-t használni K&H kártyával, hát azóta még könnyebb az élet (kb 1% az esélye, hogy ne működjön a GPay szerintem)!(^)(>.<)(^)
-
rjg
őstag
Szerencsére a Google Pay soha nem csinált ilyet, a Curve-nél egyszer kellett frissítés után újból jelentkezni, de a Google fiókkal az is fél perc volt.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
-
-
válasz justmemory #153823 üzenetére
Ez a lehet nekik írni már nem érdekel... semmitmondó Support válaszokkal van tele az Áruház.
Mo. legnagyobb bankja!?
Szégyen...
-
efi99
őstag
válasz poirot #153827 üzenetére
Á, nekem már így is tele van hányva, plusz egy üres hely is van a kényelmes dupla kattintásnak a lezáráshoz, mert lusta vagyok oldalt keresgélni a gombot. (Azt is falhoz kéne egyébként állítani, aki a bekapcsológomb oldalára áttette 25 év után a hangerő gombokat, aztán sose tudod, melyiket érted éppen először).
Egyszerűen nem értem, hogy mi a rossebnek kell egyes widgeteket kizárólag ilyen hatalmas méretben kínálni kizárólag, mikor amúgy elférne jóval kisebben is. Pl Telekom Domino egyenleg 5x2, azért hogy kiírjon 1 nevet, meg 2 számot (pénzkeret, adatkeret). Mivel 3-t kísérek figyelemmel a családban, egy teljes oldal máris tele ezekkel.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
efi99
őstag
válasz spiderpig820 #153828 üzenetére
Ja, felfele. 2x3-ig lehet levinni, ennyinek is van feltüntetve a widget választóban. Így is 2 kártyahely marad rajta, pedig 1 kártya van benne, a másik fele meg tök üres.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
efi99
őstag
válasz efi99 #153829 üzenetére
A Telekomhoz még annyit, ha már előhoztam, hogy hosszú évekig lehetett használni szépen egy harmadik feles 1x1-es (!) widgetet, azon 4 sor volt 2 kártyához és ussd kóddal kérte le az egyenleget. Be lehetett állítani, hogy mikor kérje le (pl kimenő hívás után rögtön, sms után rögtön stb) elegánsan a háttérben csinált mindent, semmi popup, a widgeten csak a szám változott azonnal.
Ehhez képest tavaly jól megszüntette az egyenleglekérdezés közvetlen ussd kódját, azért mert csak, és mellette hozta ezt a förtelmet, amihez egyrészt muszáj a komplett Telekom appot telepíteni, muszáj internetcsomag (hiába ingyenes maga a lekérdezés adatforgalma), aztán éppen élő internetkapcsolat ugye, emellett a franc se tudja mikor frissít, mert van úgy hogy órák múlva sem látszik még a levonás, végül, mint írtam, egymaga elfoglalja a képernyő harmadát. Borzalom.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Márton
nagyúr
Létezik olyan távol asztal szerver androidra, aminél nem kell engedélyezni a kapcsolatot a szerveren? Vagy elég csak egyszer, az elején?
- vnc servert nem találok
- anydesk megy, de minden alkalommal el kell fogadni a kapcsolatot.Távol lenne, egy szinte embertelen helyen a teló, mobilnettel, amit irányítanék néhány naponta.
milyen appot ajánlotok?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Somatom #153833 üzenetére
nem tudom mivel lehet olyat, és hogy pont akkor érintse, amikor jön az engedélykérés.
ha lehet is, biztos root kell, ami nincsEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
efi99
őstag
válasz spiderpig820 #153836 üzenetére
Jó neked.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Márton
nagyúr
Valóban, be tudtam állítani egy jelszót és ha azt megadom a kliens oldalon, akkor beenged szó nélkül a szerver! Na, haladok
De ennek a gépnek a száma mindig ugyanaz marad? Mert ha változik, akkor nem sokra megyek vele. Esetleg dyndns vagy hasonló trükk? Nem küldhetek oda embert, hogy olvassa le a számot, ha változik.
Továbbá még azt nem tudom, hogy tudom az alsó 3 gombot megszólítani. Task váltás kéne pl. egy futó programra, amire rá szeretnék nézni.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
köszi, ezt nem tudtam!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
stuka20
aktív tag
Üdv!
A GCam-hoz kell google play service?Nemrég raktunk fel Lineage os-t és ha megnyitom a gcamot, akkor rögtön be is zárul. 4 féle verziót próbáltam és mindegyiknél ugyan ezt csinálja. Tud valaki valami tippet erre?
Bocs, ha rossz helyen kopogtatok, de nem igen találtam aktív topikot erre.Esetleg valami alternatíva GCam helyett?
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz stuka20 #153843 üzenetére
A Google Camera a Pixel mobilok kamera szoftvere, nem a LOS-hoz kötődik, sokkal inkább az android verziójához. A legújabb verzió - ha jól tudom a v8.xxx - megköveteli az android 11 vagy újabb meglétét. Ha a tied régebbi kiadású, akkor neked is a kisebb verziószámú szoftverek között kell keresgélni.
De ez is csak az egyik feltétel. Mivel sz*rból nem lehet várat építeni, ezért a kamerának is meg kell felelnie néhány feltételnek. Ezeket teszt alkalmazásokkal ellenőrizni kell, és ha azokat teljesíti, tudja a kamera akkor érdemes csak továbblépni. Ha nem teljesíti jobban jársz egy egyszerűbb kamra szoftverrel. Kár időt fecsérelni a gcam-ra.
Bár, ha sikerül beüzemelni az eredmény időnként lenyűgöző.A costum ROM-oknak van Pixel mobilt hazudó változatuk is, amik valószínűleg megkönnyítik a gcam telepítését, de nem ismerem, nem használom azokat.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest