-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha jol ertem akkor a ket app amit linkeltel csak roottal mukodik es ha nincs root akkor kell az a harmadik...nem egyszeru ez.
En is valami open source appot keresek a Bouncer helyett de nem talalok.
Meg van amugy veve de a masik telom google mentes es oda nem tudom letolteni ezert keresek alternativat. -
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #144248 üzenetére
Nemlatoklinket- a Buggy Backupra gondolsz? Az durvan megteveszto.. nem tudja amit mondasz. Elso dolga root-ot kerni, letiltottam, toastban jon is, hogy root nelkul a teljes backup nem megy..[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
A GPay miatt fenn van az Aptoide. Az hogyan lehet, hogy pl. az Aptoide-ban frissebb az AdGuard, mint a telefonomon? A Play nem jelez frissítést. A Bitwarden dettó.
Mi lesz ha valamelyiket az Aptoidon keresztül frissítem?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz fecus #144254 üzenetére
Mar volt hasonlorol szo (mar irtam rola egy Facebook frissites kapcsan nemreg), meg kell varni, hogy neked is "kimenjen" Play-en a frissites, nem egyszerre teszik elerhetove - de az alternativ aruhazak es apk letoltok script-ekkel dolgoznak, ott mas a helyzet, ott mar latszik/latszhat egy-egy frissites mig neked meg nem (es a split frissitesek pludzban csavar(hat)nak ezen).
-
Bozek
nagyúr
válasz fecus #144254 üzenetére
"pl. az Aptoide-ban frissebb az AdGuard, mint a telefonomon? A Play nem jelez frissítést"
Biztos, hogy ugyanaz az AdGuard? Play-en csak a Samsung böngészős van fenn, Aptoide-on mindkettő. Az AdGuard Content Blocker (ami a Play-en is fent van) mindkét helyen a 2.6.1-es verziónál jár. A rendes AdGuard (ami nincs fent Play-en) meg 3.3.3-nál van valójában a hivatalos oldalon. Az Aptoide-on ebből a 3.2.135 van (bár csak a webes felületet néztem), ami 2019. augusztus 20-án jelent meg.
A Bitwarden meg mindkettő helyen 2.3.1, tehát ott nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Én arra reagáltam, hogy a két verziószám nem ugyanaz. Mivel AdGuard-ként hivatkozott rá, ezért kérdeztem, hogy biztos-e abban, hogy ugyanaz az alkalmazás. Ugyanis ilyen nevű app nincs fenn a Play-ben, az az AdGuard Content Blocker, ezért is találhatott más-más verziószámot (ha az Aptoide-on az AdGuard-ot nézte és nem az említettet). Mindkettőnek ugyanaz amúgy a fejlesztője, csak a sima AdGuard-ot kitiltották a Play-ből.
-
csipuka
senior tag
Megvettem ezt a Bouncer - Temporary App Permissions appot, de nem valt be arra amit terveztem. Asszony nyakra fore csinal kepeket, meg osztja, es szeretnem, ha az itthon keszitett kepek nem tarolnak a lokaciot, de a mashol keszult kepek meg igen.
Arra gondoltam, hogy tasker-rel lehetne szabalyozni, ha itthon vagyunk (wifi kapcsolodva van) akkor nincs location, amugy meg igen.
Van valakinek epkezlab otlete, hogy tudom megoldani.
Legrosszabb esetben kikapcsolva tartom a save location-t. -
csipuka
senior tag
válasz zzz03 #144206 üzenetére
Most olvasom a google visszaveszi a goole feliratot a space-rol.
-
törölt tag
Google Chromecastra szeretnék tabletről feliratos filmet kiküldeni. Tudtok ajánlani rá egy valóban működő appot?
-
MODERÁTOR
Kérdés Android 10 + Gboard vonatkozásában.
A Gboard rendelkezik saját vágólappal, több elmenthető vágólap-tartalommal. Viszont a droid 10 elvileg tiltja az appok hozzáférését a vágólaphoz.
Most akkor mizu? Főleg akkor lehet ez érdekes, ha a Gboard nem rendszeralkalmazás.
Valakinek van ilyen tapasztalata?Xiaomi 13T
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #144271 üzenetére
Ha nem rendszer alkalmazás, akkor ez a funkció nagyon korlátozott, de ez függ melyik gyártó rendszer miként módosítottak rajta.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #144271 üzenetére
Neki lehet nahhh
Vannak az egyenlők és az egyenlőbbek , a Gboard ha már Google termék az utóbbiba tartozik -
bigrock
addikt
Ha már Gboard: ez a szájbavert Google megint eltüntette a megtanult szavak szinkronizálását a Gboard-ból, vagy csak én nem találom? Eddig megvolt...
-
bigrock
addikt
válasz darvinya #143552 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk. Volt egy trükk a Gboard-ban: Egy régi, 6-os verziót kellett telepíteni apk-ból, majd frissíteni. Ezzel a módszerrel benne volt a megtanult szavak szinkronizációja, felhőbe. Magyarul, ha nem egy ismert szót gépeltél be neki, azt berakta a saját szótárába. Amit te írsz, az egy sima szótár, amibe kézzel egyenként fel kell vinni a szavakat.
-
Tökimanó
senior tag
válasz bigrock #144278 üzenetére
Nálam ha beírok egy ismeretlen szót aláhúzza pirossal. Ha megérintem akkor felajánlja a szótárba mentést. Természetesen lehet szavakat kézzel is beírni ahogy akarod. A szótárt pedig tudod menteni. Beállítások-szótár-személyes szótár-magyar ( ha van más nyelv is akkor az)- jobb felső sarok 3 pötty-exportálás -megosztod( drive vagy ahová akarod). Ennyi. Nem tudom hogy másnak is működik ,nekem igen. . Én már raktam át szótárat másik telefonra a driveból visszaimportálva. Ja még annyit hogy nálam a gboard ,béta verzió.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz #14069248 #144279 üzenetére
Én 99%-ban egy Synology NAS-ról küldöm a filmeket a tv-be dugott ChromeCast-re. A filmek formátuma változó, de transzkódolva az összeset lejátssza a BubbleUPnP (természetesen megvettem a Pro verziót.)
A lépések:
- a telefonon lévő fájlkezelővel megkeresem a NAS-on a filmet
- kiválasztom, hogy a BubbleUPnP nyissa meg
- rányomok a ChromeCast ikonra
- a megnyíló új ablakban nem a Local Renderer-t választom, hanem a saját ChromeCast-et
- amikor a film elindul a tévén, akkor jobb fent a szövegbuborék ikonra nyomva feljön néhány opció,
- letöltés az opensubtitle-ről, ez is jól működik
- meglévő felirat kiválasztása
- itt lehet beállítani a felirat megjelenítését is, háttér, méret, időzítés, stb.Ennyi, nem szokott gond lenni a karakter kódolással, sem magyar sem angol nyelvű feliratnál.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
FeZ...
aktív tag
Szia! Ennek a módszernek utána lehet nézni valahol? Mert most megnéztem, nálam semmilyen szó sincs a szótárban, pedig elég régen használom már ezt a billentyűzetet - semmit sem tanult meg ill. mentett el. Olyanra sem emlékszem, hogy rákérdezett volna a mentésre, ezért gondolom, hogy nálam is csak arra jó a szótár, hogy beirogassam a szavakat, ha akarom.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Mostanában kissé mintha lassabb lenne a telóm, mint új korában. Gondolom egy fr-en. Van erről gyakorlati tapasztalat, hogy van-e értelme? Igazából nem sok kedvem van újra belakni az egészet, de ha van értelme nekiállok. Mit gondoltok?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
darvinya
titán
Nem, és nem.
Amit megtanítasz, azaz ismeretlen szóra rábőksz a felsősávban, akkor berakja szótárba.
Viszont megszünt az automatikus fiókba mentés, helyette lett manuálisan kijelölt helyre mentés.
Teljesen mindegy milyen trükköt csinálsz, nem lesz fiók mentésed.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
crok
Topikgazda
válasz 7Sony7 #144287 üzenetére
Ugyanaz lesz legjobb valószínűség szerint, főleg ha utána ugyanazokat az appokat teszed vissza ugyanúgy. Szerinetem annyit lehet most ezzel a rendszerrel tenni, hogy adb-vel vagy root-al kérsz egy kényszerített DEX optimalizálást, sokszor elég ennyi is:
Root-al egy terminálból ha Nougat-od (Android 7.1.2) van:
su
cmd package compile -r bg-dexopt -a
PC-ről adb-vel:
adb shell cmd package compile -r bg-dexopt -aAppok számától/nagyságától kb. függően ez egy olyan 10..30 percig fut mire mindenen végigmegy (rendszerappoktól telepítettekig mindenen), elindítás után nem látszik semmi folyamatjelző vagy ilyesmi (türelmesnek kell lenni, na) és amikor kész van visszakapod a promptot. Utána max. egy restart. Próbáld ki, FR-t utána is csinálhatsz..
UI. másoknak - Oreo és felette:
Root-al egy terminálból:
cmd package bg-dexopt-job
vagy adb-vel:
adb shell cmd package bg-dexopt-job
Kicsit részletesebben itt írtam róla, keressetek arra, hogy "dexopt". -
iceQ!
addikt
Múltkor kérdezni akartam: a leírásban szerepel(amit linkeltél), hogy fullra töltsük fel a telefont, tegyük le 30 percre majd utána hajtsuk végre a műveletet. Ez fontos? Illetve ha menet közben hívnak, mig fut a parancs az baj?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Face8814
őstag
Sziasztok.
Eddig SwiftKeyt használtam, de sajnos az ékezetes karaktereket nem tudom külön sorba kirakni. Azt olvastam, hogy a gboard ezt tudja viszont ott sem találom ezt a beállítást, illetve szükségem van arra, hogy a navigáció nyilak is megjelenítésre kerüljenek úgy ahogy a SwiftKey esetében alul látszik is: Hol keressem ezeket az opciókat?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
MODERÁTOR
-
Face8814
őstag
válasz Viktor0610 #144295 üzenetére
Hopp, akkor valamit benéztem. Van olyan billentyűzet ami mindkét funkciót tudja?
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
darvinya
titán
-
Face8814
őstag
válasz Dr.NX #144297 üzenetére
Magyarra állítottam [kép] de nem találom továbbra sem az ékezetes karakterek kirakásának lehetőségét és a szóközön való csúsztatás sem működik. Ez utóbbira a billentyűzet megváltoztatását hozza fel automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Face8814 #144299 üzenetére
Ha qwertz is be van pipálva, akkor az alap, földgömbre bökve vált magyarra.
GBoard-beállítások-Nyelv-Magyar (qwertz), erre bökeve előjön a szalagmemüs billentyűzet választó.
GBoard-beállítások-Csúsztatással való gépelés-Kurzor mozgatás BeMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- DIGI internet
- Házimozi belépő szinten
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest