- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
Magyarázza már el nekem valaki hogy hogy a francba lehet megcsinálni azt, hogy menüben minden fekete legyen (ugye ezt az invert color-al lehet), de maga a háttérképemet ne invertálja, tehát az legyen fekete. Mert az egy vicc, hogy ha dark a menü mindenhol akkor a háttérképem szar, ha a háttérkép jó akkor meg a menü fehér dark helyett...
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #136704 üzenetére
Különböző dogokat keversz.
A színek invertálása egy Kisegítő lehetőség, alkalmazás független és minden színt invertál, ami a képernyőn megjelenik.Ettől független, hogy az adott gyártó úgy írta-e meg a konkrét rendszert, hogy a rendszer beállításokban van-e sötét mód, ahol a menük és egyebek háttere sötét (vagy piros, vagy akármilyen).
Megint ettől függetlenek a konkrét alkalmazások, hogy azokban van-e sötét mód vagy nincs.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz eclipse19 #136705 üzenetére
Igazad van, benéztem, bár nem véletlen mert alapból értelmetlen és értelmezhetetlen önmagában az, hogy akkor minek van invert color egy telefonban?! Ugyan mi a francra lehetne használni, erre a használhatatlan és értelmetlen funkcióra bezzeg volt idejük... Kb ugyan ennyi lenne egy dark modot is bekapcsolni, arra nem volt idő... Agyrém!
Ahogy egyébként olvasgatok, ez a dark mode nem is fog menni csak substratum meg egyéb szarságok telepítésével. Katasztrófa az egész. Hagyom is a picsába mert agyvérzést kapok tőle...
-
DrBubo77
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136706 üzenetére
Az invert color csak egy matematikai művelet minden pixelen, azt nem nehéz megvalósítani. A dark mode egy kicsit bonyolultabb. Ahogy eclipse19 is írta, a rendszer is külön kezeli és az alkalmazások is külön kezelik.
Az alkalmazásoknál is több lehetőség van. A legjobb, ha rendszerszintű színbeállításokat használ. Vagy lehetnek saját színsémái. Rosszabb esetben megcsinálták egy szín-összeállítással és annyi.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Somatom
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136706 üzenetére
Abszolút sötét mód fan vagyok és nem látom ilyen katasztrófálisnak a helyzetet. A normális alkalmazásokban van sötét mód (beleértve a launchert is). A Google az alap alkalmazásaiba is sorra beleteszi. Pl. a tárcsázó, üzenetek és a Gmail -be is készül. Jelenleg a beállítások menü marad világos, de abban meg nem kell rendszeresen túrkálni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz WhiteWalker #136701 üzenetére
Egyértelműen írtam, hogy Samu telefon rendszerről beszélek.
Igen, ez csak Samu-n működik, emiatt nem univerzális.
Pl: nálam mindegy milyen telo, akarom mondani bármilyen informatikai eszközről(PC, stb.) elérem adatokat, váltottarhatok rajta, stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz DrBubo77 #136707 üzenetére
Ebben az oreo 8.1-ben úgy van egyébként hogy automatikus dark mode van, vagyis ha sötét hátteret használsz akkor a notification panel felül dark lesz, ha világosat akkor meg világos, ellenben az egyéb beállítások menüre nincs hatással, én meg azt szerettem volna hogy mindenhol dark legyen a menü...
El van ez baszva, egyébként nem volna egy túl bonyolult dolog ezt megvalósítani rendszerszinten, csak szarok és vagy döbbenetesen lusták+arrogánsak a szoftverfejlesztők... Azt mondja nehogy már a paraszt be tudja állítani milyen szint akar, majd ő megmondja mit enged... .
Ahogy látom a hardverfejlesztők dolgoznak tisztességesen, a szoftverfejlesztők meg még odáig sem jutottak el, hogy olyan alap dolgot megvalósítsanak, minthogy gombnyomásra dark mode legyen, nemhogy saját színeket használhass...
Azért a 21. században az volna az alap, hogy ha teljesen nem is személyre szabhatók a színek, legalább pár téma legyen már egy szoftverben...
-
MODERÁTOR
válasz K.Andras.Vfx #136710 üzenetére
Olvasgatlak már egy ideje ezzel a hattalmas problémáddal.
Tök egyszerű a megoldás. Mivel kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor olvastam olyanról, aki a dark mode-ot kereste, ezért fektetnek bele a szoftverfejlesztők akkora erőforrásokat.Xiaomi 13T
-
Bozek
nagyúr
válasz K.Andras.Vfx #136710 üzenetére
Nem érted. Ha a rendszer színeit beállítod sötétre, attól még nem biztos, hogy az alkalmazások is sötétek lesznek. Az alkalmazások fejlesztői ugyanis bármit beállíthatnak maguk. Sok olyan app van, amiben van sötét mód, mert a fejlesztő úgy írta meg.
Bírom, amikor valaki olyan osztja az észt, aki még egy sor kódot nem írt...
-
-
K.Andras.Vfx
tag
-
Somatom
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136714 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz K.Andras.Vfx #136714 üzenetére
Nem gipsz jakab, hanem Viktor0610.
És bár igazad van, kicsit túloztam, de te szerintem nagyon túltolod.Na viszlát!
Xiaomi 13T
-
darvinya
titán
válasz WhiteWalker #136717 üzenetére
Számodra igen, de az alap kérdés más készülékről volt szó, nem csak csodás Samu.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz K.Andras.Vfx #136715 üzenetére
Root, Substratum és mehet is a dark mode a beállításokban is. Ennyire egyszerű.
-
zeon.hu
nagyúr
Gmail sötét mód hogy aktiválható?
Elvileg a megfelelő verzió van fent, de nem látom az opciót.
(Droid 9, ha ez már jó hozzá)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz Bozek #136720 üzenetére
"Root............................ Ennyire egyszerű"
Akkor csak a telefon garanciáját kell "eldobni".... Úgy lenne az igazi ha legalább ki kéne műteni még mellé a processzort meg a memóriát is... De amúgy köszi a tippeket! Lemondtam róla úgy marad ahogy van "fél dark mode-ban", setup részen nem lesz dark.... Egész egyszerűen nincs kedvem egy vadi új telefont berhelni-rootolni...
-
Somatom
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136724 üzenetére
Ezt nem értem. IOS -en nincs választási lehetőséged, Androidon van. Ha ennyire fontos a dark menü, akkor miért nem választottál olyan telót, amin ez beállítható?
-
válasz K.Andras.Vfx #136704 üzenetére
Képszerkesztő programmal invertáld a háttérképet. Így jó lesz.
Mondjuk sok értelme nincs így használni, se egy fényképet, se egy videót, se weblapot nem tudsz normálisan megnézni. Facebook és youtube is vicces lesz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
crok
Topikgazda
Meg kb 40 oraig ingyen lehet beszerezni a Franco Kernel Manager-t.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Sikerült végre ROOT-olni az S7-em(SM-G930F)
És az lenne a kérdésem hogy mik azok az előre telepített programok amiket gond nélkül el lehet távolítani anélkül hogy a rendszer ne károgjunk miattuk? Illetve mik azok amiket meg kell hagynom?!
És milyen programot ajánlotok?
A fent említett SD MAID erre alkalmas?Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
K.Andras.Vfx
tag
-
válasz K.Andras.Vfx #136729 üzenetére
Nem tudom milyen telefonról van szó, de a legtöbb gyártónál van téma áruház. Ott is érdemes lehet szétnézni. Néha egész jókat lehet találni. Mondjuk a külsős programokon ez nem segít, de azokból is egyre több támogatja a dark módot. Vagy a program beállításoknál vagy valami trükkel lehet rávenni a dark módra.
Azt szerintem egyik ma kapható mobil sem tudja, hogy egy gombnyomásra váltson a módok között, és ez tényleg szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Ez is olyan szép
-
válasz ignisz #136734 üzenetére
Az s10+-om is, de csak a gyári alkalmazásoknál. A külsős programoknál nem. Mondjuk Messengernél vagy Chromenál már kell bűvészkedni egy kicsit. Szóval nálam nincs olyan, hogy egy gombnyomásra az összes alkalmazás dark módra vált. Kolléga ezt szerette volna, és erre írtam, hogy jelenleg ezt egyik mobil sem tudja. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz icemad #136732 üzenetére
Bruhaha! Megcsináltam ezen tutorial alapján, nem kell sem root sem subtsratum!
Működik az oreo 8.1-el így már van egy rakás dark theme-em ! Hurrá!
-
crok
Topikgazda
válasz K.Andras.Vfx #136737 üzenetére
És akkor most 51 hozzászólás után elárulod mégis milyen készülékről volt eddig szó milyen ROM-al?
-
válasz K.Andras.Vfx #136737 üzenetére
Szuper, gratula!
-
K.Andras.Vfx
tag
Inkább megmutatom de nem ér kiröhögni! Nem, nem a kezem nagy hanem kérlek szépen ez a világ legkisebb okos telefonja, amelyet úgy vihetek végre magammal (strand szezon van ), hogy nem kell egy féltéglát a zsebembe hordani. (Amúgy 4 magos, 3 giga ram 64 giga tár plusz egy 32 gigás kártya, 4G...)
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz K.Andras.Vfx #136740 üzenetére
Nem röhögünk ki, de azért mégis odaírhattad volna mi ez! Jópofa!
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
őstag
válasz K.Andras.Vfx #136740 üzenetére
53 hozzászólás után a telefon típusát leírnád? Már tudjuk hogy néz ki. 😀
[ Szerkesztve ]
-
válasz K.Andras.Vfx #136742 üzenetére
Írsz egy típust? Nekem tetszik. Nyaraláshoz pont jó.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz icemad #136745 üzenetére
K-TOUCH i10 és itt most a legolcsóbb, máshol 150 dolcsit kérnek a 64 gigás 3giga ramosért.
Google support nincs, egyébként marha gyors és jó, de használatban eszi szépen az aksit, viszont szerencsére elég gyorsan feltölt... Tudja a B20-at is tényleg müxik a 4G... Nagyon szeretem nagyon aranyos kis teló és befér a farmerban az órazsebbe!
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz K.Andras.Vfx #136742 üzenetére
Na látod, ez a gond. Ezt nem nekünk kell megkérdezni hanem IMHO a kérdezőnek kellene ezzel kezdeni. Borzasztó mennyiségű gyártó brutális mennyiségű telefonjára létezik elképesztően nagy számú ROM (és még több kernel..). A random kínai gyártó random AOSP 8.1 forkjában egyébként - még ha ismeri is az ember a ROM-ot - kristálygömbből is nehéz megmondani hogy melyik módszer fog működni de amúgy ezt pont tudtam volna (meg van egyébként rootless Substratum support is ha a ROM olyan..).
Ezzel csak annyit szerettem volna mondani hogy legközelebb, kérlek, hasonló helyzetben kezdd úgy a kérdést, hogy itt van egy ilyen-olyan készülék, azon ilyen-olyan ROM (vagy bármi info amit találsz a ROM-jával kapcsolatban) és ez-meg-az a gondom, ez-vagy-az történik de nem kellene vagy ez-vagy-az nem történik pedig kellene - vagy szeretném ha történne - mert nagyban megkönnyíti az közösség dolgát ha tudjuk hogy miről is van szó pontosan. Nyilván nem ajánlok ki valamit ami specifikusan MIUI 10-re Android 8.1-re működik ha nem tudom hogy egyáltalán MIUI-e a rendszer.. vagy EMUI, vagy AOSP vagy egy LOS vagy bármi más.. mert nem biztos hogy működik és egymás idejét raboljuk. Plusz talán jobb helyen lett volna ez a kérdés az Android szakmaiban, de ez már vastagon magánvélemény.
-
darvinya
titán
válasz K.Andras.Vfx #136747 üzenetére
Ennél jobban tetszik Soyes 4G [link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest