- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Az andorid béta tesztelés hogyan működik az egyes gyártók eszközein. Mondjuk van egy OnePlus 6T ami támogatott, akkor külön partíciót hoz létre a béta szoftverhez? Ahogy vége a bétának vissza kell állni a saját UI-ra?
Megyen!
-
Somatom
veterán
Egy kis Google Fordítós szösszenet:
ScreenshotSamsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
sbazsi
veterán
Hogyan oldható meg az, hogyha kikapcsolom a kijelzőt, akkor az automatikusan kikapcsolja a WiFit, mobil adatot, GPS-t és a Bluetooth-t?
Ha pedig bekapcsolom, akkor visszaálljon a kikapcsolás előtti állapot?Pl van egy tabletem otthon, amit nem használok naponta többször, mint a telefont. Meg a régi telefonomat csak navigavációra használom.
Ha ezeken kikapcsolom a kijelzőt, egyikre sincs szükség, ne merüljön feleslegesen.Ötlet? 🤔
-
intensa_man
tag
Sziasztok,
Androidos fejegységem tudja a telefon kijelző klónozását, viszont nem találtam Play-en olyat, amivel ezt végre is tudná hajtani. Ami gyárilag az eszközben van, azt sem névre, sem fejlesztőre nem találom az áruházban. Tudtok valami ilyet ajánlani?
Köszönöm! -
intensa_man
tag
válasz intensa_man #135210 üzenetére
-
aelod
veterán
Facebook app-nál, hogy lehet kikapcsolni azt a funkciót amikor egy képemen megnyitását követően rámegyek a lájkokra (és nincs komment) akkor ne dobja fel automatikusan a sok választható emotikont vagy minek hívják már ezeket a különböző kis figurákat?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
sloja
tag
válasz intensa_man #135210 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de ez [link] hátha segít.
-
válasz CptAdamica #135202 üzenetére
Nem lesz másik partíció, csak a béta lesz a mobilon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz CptAdamica #135215 üzenetére
Persze, fel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kaciokos
őstag
válasz sbazsi #135207 üzenetére
Ha viszont nincs root, akkor én a helyedben azt csinálnám, hogy ha úgyis főleg otthon használod a tabletet, akkor a helymeghatározást és a mobiladatot tartsd kikapcsolva, a BT nem fogyaszt sokat, pláne, ha nem csatlakozik semmihez, a WiFi meg a legtöbb tableten beállítható, hogy kikapcsoljon, ha kikapcsolod a képernyőt.
-
seger
addikt
Tudnátok mondani egy olyan appot, amit ha elindítok, gps koordinátát kiírja? Akár meg is tudom osztani? Vagy csak tárolni? Amihez akár nevet tudnék írni, vagy valami jegyzetet?
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Van olyan app amivel led szalagot tudok irányítani ugyanúgy mintha a távirányítóját használnám? 2,4G rádiófrekis távirányító van hozzá. Nem tudom, hogy mobilok tudnak-e íilyen jelet adni. (Samu S8+-om van amúgy)
-
lovi27
addikt
-
pontyos
senior tag
Srácok, hogy a fenébe lehet kikapcsolni az (at glance) google időjárás appot Xiaomi telefon felső sorából? Frissült 9 re, és egyszerűen nem jövök rá. Kattintás után bejön a google weather, sehol nem találom, hogy hogyan lehet kikapcsolni.... Köszönöm!
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz sbazsi #135207 üzenetére
Korábban én is úgy voltam vele (talán okkal, talán nem), ezeket érdemes kapcsolgatni, hogy tovább bírja az akku. Nem tudom, hogy mennyire készülék és Android verzió függvénye, a jelenlegi eszközeimen semmit nem számít, ha folyamatosan megy a mobilnet és a wifi. A bluetooth vonalról nem tudok nyilatkozni, de a GPS-szel az a tapasztalatom, hogy ha nem dolgozik, nem is növeli a fogyasztást. Egy normálisan megírt alkalmazás csak akkor aktív, ha használod, azaz ha ki van kapcsolva a képernyő, akkor nem, így az általa bekapcsolt GPS is kikapcsol. Tehát nem okoz extra fogyasztást.
:a:
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #135223 üzenetére
Ez mind így van és csak akkor van cink, ha pl. helyzetmegosztást használsz, mert akkor 60 másodpercenként ébred a telefon akár 10..15 másodpercre is - és emiatt nem mindegy mire van állítva a pontosság.
-
eeXaa
addikt
Hali. tudja valaki mi okozhatja a hogy bezáródik magától a google search ha beírok valamit és nyomok egy search-et? chace-t takarítottam.....
-
makoss
veterán
Üdv!
Az es file expoler fájlkezelő már nem elérhető a google Playen?
Mi van helyette?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Somatom
veterán
válasz makoss #135229 üzenetére
A Google -nek nem (sem) tetszett a fejlesztő trükközése. LINK.
Sztem ki kéne venni az összefoglalóban ajánlottak közül. A másik kettő viszont jó. Bár, én Solid -ból a régebbit (Classic) használom. Esetleg még ott az X-plore.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
makoss
veterán
válasz Somatom #135230 üzenetére
Nem tudtam értelmezni mert valami angol hablaty jön be, magyar oldal nincsen mi a lényege ennek?
Sajnálom az es file explorert progit mert jó, látványosan jeleníti meg a dolgokat, mindegy, majd megnézem ezt a x-plore progit, a másik kettőre nem tudtam rákeresni.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami Android 9-en, rootolt telefonon a háttérben tud futni folyamatosan és felvesz minden bejövő és kimenő hívást? Magisk modulról tudok ami működik, de ott csak demo verzióban megy állítólag, x nap után már nem használható.
-Norbi-
-
Golden9
addikt
válasz Dhampir #135209 üzenetére
Még nem próbáltam. Nem hiszek a szellemekben, de biztos van olyan funkciója, ami használható. Pl.: diktafon, jegyzetelésre.
Más:
Clean My Phone Lite
9,999 Ft
FncNews - Latest News & Viral Videos790 Ft
Flyme 6 - Icon Pack369 Ft
DateU - The #1 Online Dating App (Beta)1,199 Ft[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
zhata
senior tag
Ez a videolejátszó szinte mindent tud. Lehet hogy leváltom vele a VLC-t. Akár bekerülhetne az összefoglalóba is.
-
makoss
veterán
válasz Somatom #135233 üzenetére
Leszoktam a google fordítós mizériákról, talán azért mert igen nagy része úgy fordít, hogy égtelen nagy marhaság kerekedik ki belőle, míg végül felhagytam teljesen vele, de már kértem másokat is de lehet írok majd levelet a prohardvernek is, hogy ha már magyar oldalon vagyunk magyar tartalmakat tegyünk már be, vagy valaki aki értelmesen tud magyarul, fordítsa le.
Oké, ez nyűg lehet egyesek számára, de nem hiszem, hogy ha én átmennék egy amerikai honlap fórumára azt szivesen fordigatnák, há monduk: lesz@rnák és továbbgörgetnékKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Somatom
veterán
válasz makoss #135240 üzenetére
Néha érdekes, de azért sztem is kibogarászható. Ez is egyfajta játék. Ha nem tudsz Angolul, akkor tanulj meg Google Fordítóul! Pl. ha egy számítástechnikai szövegben azt látom, hogy "papucs", akkor tudom, hogy a rendszerindulásról van szó. Egy motoros tartalmú szövegben a "szín" a klubtag hátán levő color -t jelenti, amit mindenhol color -nak neveznek. Stb., stb.
-
Somatom
veterán
válasz zhata #135237 üzenetére
Hááát... az a "szinte mindent" sztem barokkos túlzás. Pl. hálózati támogatást egyáltalán nem találtam benne. Hogy játszok le vele mondjuk WebDaV -ról, vagy Google Drive -ról, az FTP -ről már nem is beszélve? Ebben a VLC sem domborít nagyot, mert csak a belső hálós SMB -t ismeri.
Ha ez szinte mindent tud, akkor mit mondanál pl. az NPlayer -re?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kalanchoe
senior tag
Viber appból van valami régebbi, ajánlottabb verzió? A mostani elég gagyi, kivették belőle a GIF menüpontot is. (ahol egyenként nem csak GIF-eket lehetett kiválasztani, nem is maga a mozgókép kéne.)
-
zhata
senior tag
válasz Somatom #135245 üzenetére
Hálózati funkciókat a VLC-nél sem használtam. Általában a telefonon lévő anyagokat nézek meg, amit más FTP programokkal játszok át oda.
Azt, hogy szinte mident és logikus korrektséggel, egyszerúen tud, így értettem.
A Te eseted más. Kamion, rengeteg utazás, NAS, értem, hogy neked a hálózat lényeges. -
Somatom
veterán
válasz zhata #135247 üzenetére
Sztem ez egy tök alap lejátszó, semmi kiemelkedőt sem találtam benne. Hasonlítsd össze az NPlayer lehetőségeivel! Egy dologban találtam jobbnak. Ugyanúgy, mint a VLC -ben, a hang előerősítése a hangerő gesztussal állítható. Az NPlayer -ben ez külön beállítási opció a menüben (boost).
-
Somatom
veterán
válasz zhata #135249 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "kézre áll"? Sztem pont ugyanolyan, mint a VLC, az MXPlayer, az NPlayer, vagy a többi lejátszó (kivéve talán a Kodit). Elindít, tallóz, kiválaszt, lejátszik. Alapértelmezetten a gombok, a gesztusok is ugyanúgy működnek mindegyiken. A különbség az extra funkciókban van. Hang és feliratsávok, online felirat keresés, filminfó, cast, streaming, TV -re optimalizált felület, HDMI opciók, webes vezérlés, stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest