- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tökimanó
senior tag
Második számú böngésző lehetne a Chrome a telefonomon. Most kísérletezek vele. Nem lenne rossz de az Istennek sem tudok rájönni hogy lehet kezdő oldalt beáálítani. Illetve hogyan tudok bármelyik oldalról egyből oda lépni. Nem a többször látogatott oldalakra gondolok,hanem gyorskereső félére, olyan oldalakkal amiket én állítok be.Segítenétek?
-
nyisziati
veterán
válasz Tökimanó #134858 üzenetére
Kezdőoldal: jobb fönt három pötty, beállítások (alul), kezdőoldal. Van egy csúszka, amit el kell húzni, hogy bekapcsold, illetve az alatta lévő sorban beállítod ezt az oldalt.
Később úgy jutsz ide, hogy balra fönt, a címsor mellett ráböksz a házikóra.
A gyorskereső a kezdőlapon jelenik meg, 8 ikon a lapok névének elejével.
Ezt az algoritmus választja ki neked a leggyakrabban látogatott lapok alapján. -
Tökimanó
senior tag
válasz sbwolf #134864 üzenetére
Bingó! Ez volt a megoldás Köszönöm a segítséget Neked és Nyisziatinak is Még egy kérdésem lenne. Esetleg azt meg lehet oldani hogy ne változzanak a kezdőlapon levő oldalak,hanem maradjanak az általam beállítottak mindíg,függetlenül hogy mennyit látogatom azokat az oldalakat? Ja és át lehet szerkeszteni a nevüket? Pl. A Nemzeti Sportot ne úgy írja hogy Nemz... hanem ahogy én mindenhol nevezem NS:
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Olvastam, hogy akciós a safe in cloud. Nekem nem mutatja, mert már megvettem.
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
A Chrome esetében elérhető a dark mode, de csak a 74 verziótól. Nekem még a 73-as van és egyszerűen nem dobja fel a frissítést 74-re. 9-es droid fut a telefonon (Samsung S10), míg az S7-es Samsungomon (azon 8-as fut), már elérhető a 74-es Chrome.
Létezik, hogy 9-es droidon nem elérhető még a frissítés?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
válasz Face8814 #134867 üzenetére
Majd pár napon belül megkapod a frissítést. Sosem egyszerre engedélyezik mindenkinek a frissítéseket, mert akkor azonnal lehalna a play store. Nekem már napok óta fent van a Note9-en a Pie-on. Ha nagyon kell, uninstall (vagy letiltás, ha nem lehet) az S10-en, aztán már a legfrissebbet tudod letölteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aicon
senior tag
nem tudja valaki hogy ezt a csengőhangot melyik számból csinálták?
[link][ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
junior11
veterán
Sziasztok, melyik böngésző blokkolja a reklámokat, követéseket, ujjlenyomatokat stb., ami megbízhatóan és biztonságosan működik? Chrome-ot szeretem, de egyes oldalakon a sok reklám zavaró, próbálgatom a Brave-t, Firefox Focus-t eddig, esetleg Opera (bár mióta kínai kézben van nem nagyon bíznám rájuk az adatokat)? Chrome-on kívül tud vmelyik automatikusan fordítani magyarra és támogatja a biztonságos böngészést? Valamint van vmilyen megoldás arra, hogy egyes weboldalakat megnyitva szinte a fél vagy akár az egész képernyőt beteríti az infó a sütikről (engedélyezve vannak, kivétel a harmadik féltől származóak nem) ne jelenjen meg? Köszi.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz snowdog #134878 üzenetére
PC-n Chrome nekem is a főböngésző (de használok mellette néha Edge-t és FF-ot is), ott nekem az uBlock Origin és egyebek ezt megoldják, androidon Chrome-hoz ilyen nincs, csak Firefoxhoz, azt pár hete próbáltam, és lassúcska volt nekem. Brave nem rossz, gyors, FF focus is jó - bár ezt max másodlagos böngészőként érdemes szerintem meghagyni egyes esetekre, Operát nézem még, majd este felrakom kipróbálni pár napra, de ahogy olvasom van háromféle is - a sima, Mini és Touch.
Vagy Chrome+Adguard kombó még esetleg, régebben olvastam, hogy vpn-en keresztül szűr, bár nem tudom, hogyan működik ez a dolog és mennyire biztonságos a magánszféra és adadvédelem szempontjából...The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
0ttó
tag
Üdv,
a Keepass2Android alkalmazás elvileg szinkronizál, ellentétben az offline verziójától.
A beállításokban, de máshol sem találok szinkronizálási lehetőségeket, mit, mivel, hogyan szinkronizáljon.Valahol olvastam, hogy eszközök között is tudja szinkronizálni az adatbázist, de nem találok a programban semmit ezzel kapcsolatban.
Mit szinkronizál, mivel?
Hogyan vagy hol lehet beállítani ezeket az appban?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Sziasztok
Dual sim-es tárcsázót keresek. Olyan kellene, amivel egyszer beállítom minden telefonszámra, melyik sim-en menjen ki és többet nem kell vele foglalkozni. Voip-ot is használok, olyan kell, amit a voip nem zavar meg! Sok olyat találtam, ahol beállítható. Beállítom a megfelelő sim-et, és mégis voip-on tárcsáz.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
perempe
addikt
nekem tetszik a régi S3 Galaxy, de a panoráma nem jó. (csak a kép széle lesz jó, a mozgatva fényképezett részek bemozdulnak.) milyen ingyenes programmal válható ki?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Accuweather nálam azt csinálja, hogy az értesítési sávra kihelyezett hőmérséklet ikont csak akkor frissíti, ha belépek az appba, holott fél órás frissítés van beállítva. Találkozott már valaki hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás? Esetleg user error?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
junior11
veterán
Végül felraktam a Chrome mellé az Adguardot is, a próbaidőszak alatt kipróbálom milyen. Használja vki, tud esetleg pár sort írni róla? Aktiváltam a filtereket, bekapcsoltam a védelmet - állítólag lokális vpn szervert használ - ez mennyire megbízható az adataimra nézve? DNS szerverként az Adguard dns-t ajánlott beállítani? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A Google Fordítóval kapcsolatosan szeretnék kérdezni.
Régebben nekem úgy működött, hogy a szöveg kijelölését követően automatikusan bejött a jobb oldalon az ikonja és csak rá kellett kattintani aztán fordított is.
Most Pie-m van és nem jövök rá, hogyan kell ezt beállítani (csak fordítás koppintással van, de ez nem ugyanaz; többi alkalmazás fölött engedélyezve).
Tudnátok ebben segíteni? Operát használok most is. -
user112
senior tag
válasz darvinya #134899 üzenetére
Igen, a menüben ott van.
De ez olyasmi volt régen, mint a Messenger-nél a chat fejek; megjelent a kijelölés után. Úgy emlékszem automatikusan induló program volt bekapcsoláskor.
Nem is értem ezt a "fordítás koppintással" dolgot. Megjelenik az értesítősávban, de ha rábökök a kijelölt szövegre, akkor nem történik semmi. Nem így kell használni?
Még az is jó lenne, hogyha megjelenik a fordító, egyből főalkalmazásban jelenjen meg. Ne kelljen még ezt a menüjéből külön kiválasztani. Ezt lehetne valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest