- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
Halihó!
A mai nappal beléptem a droidosok táborába, eddig okostelefonok közül csak Windows Phone-om volt. Az volna a kérdésem, hogy van valami működő, ajánlott skin, amivel vissza lehetne hozni (legalább külsőre...) a WP csempés kinézetét? Melyik az, ami bevált?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Probert75
addikt
válasz galervin93 #124101 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
ACR Pro most ingyenes!
HívásrögzítőMost nézem, ezen a néven kettő fut. Én az Nll félét használom, az teljesen rendben van, ezt nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #124104 üzenetére
Most melyik?
ACR londoni app licensze 600Ft
Automatic Call Recorder (ACR) Pro akciósMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Peter.70
addikt
válasz zsoltzsolt #124104 üzenetére
Van 600-ért meg 1290-ért, melyik az?
-
-igu-
addikt
az ilyen kérdések okán lenne ildomos linkkel megtámogatni az ajánlást
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
darvinya
titán
Automatic Call Recorder (ACR) Pro az akciós, amit még 5 napig ingyen felrakható.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Voice24
őstag
Hali!
Egy gyors kérdés: a telefonomon (Alcatel Idol4) a contacts, azaz a telefonkönyv full angol lett, pedig az elején szerintem magyarul ment. A beállításaiban nincs nyelv-választás, mit tudok tenni? Töltsek le egy tetszőleges másik appot? Van olyan, ami ajánlott ezek közül? -
Drughi
addikt
Üdv!
A problémám, hogy van egy samsung telefonom rajta samsung health és egy xiaomi mi band 2-m.
A health app nem tudja olvasni a mi band adatait.
1, van erre megoldás, hog ne kelljen még egy appot használni?
2, milyen fitness app lenne ami tudja olvasni a health és a mi band adatait? -
Constantin
tag
Sziasztok! Létezik olyan alkalmazás, ami olyan portréfotót képes készíteni, mint az iPhone 8 plus?
-
Ispán_Péter
csendes tag
Üdv, meg lehet nézni valamilyen alkalmazással hogy a telefonom melyik adótoronytól kapja a hálózatot a környéken? Vagy bármi más módon?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Ispán_Péter #124116 üzenetére
Szia!
Persze pl. OpenSignal“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Márton
nagyúr
üdv,
ilyen létezik csak magyarul?
Tehát ébredni magyar hírekre, időjárás elmondásra, esetleg email-re?
Nekem 10-15p az ébredés. Úgy lenne a legjobb, hogy 1-2 percig csak a kellemes dallam (vagy valami természethang) 0-ról fokozatosan felhangosodik, után jöhetne az időjárás, hírek, stb.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Aurig@ #124120 üzenetére
Ezt hogy érted? Most is annyi idő, mire kikelek az ágyból.
Hiába van szundi, stb. Nyugodtan szeretek, nem kapkodva.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Márton #124124 üzenetére
Off:
Áruld el a titkot!
Van nagyobb is, kisebb is, fiú is, lány is: vagy rögtön kell nekik minden reggelente (ruha, reggeli, tízórai, tornazsák, "Ezt nem veszem fel, nem kell pulcsi, nézd már meg, senki nem jár ilyenben, ezt utálom, nem kérek rá vajat, csinálj másikat, Apa, elkések, vigyél eeel!!"), vagy azzal megy az idő el, hogy kiimádkozzam őket az ágyból.
Szóval ébredés után 5 perccel már jobb, ha túl vagyok a wc + kávé+ cigi kombón, különben káosz lesz[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Predator2
addikt
Helló
Adott egy Xperia mini pro (sk27i) Android 4.0.4-es verzióval.
Ismertek olyan applikációt amit ha felteszek a telefonra kommunikál Xiaomi Miband2-es karkötőmmel?
Munkahelyen nem szeretném aha az új telóm összetörne. Így ott a mini prot- használom.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Predator2 #124126 üzenetére
Hello!
A Mi Fit mindenképp kell a Mi Band 2 párosításához, annak pedig frissebb rendszer kell. Meg asszem' a bluetooth sem jó hozzá.
Kár érte egyébként, pár hete a kezembe akadt a saját kis mini pro-m, megmondom őszintén, még ma is tök szívesen használnám egy korszerű hardverrel. -
hati
addikt
válasz SH4D0W2011 #124129 üzenetére
Dehogy kell a Mi Fit hozzá. Nálam sincs fent. Vannak más alkalmazások, melyek kezelik.
-
Márton
nagyúr
válasz zeon.hu #124125 üzenetére
Nincs titok, csak egy jó anya, aki a másik szobában alszik vele
De azért a hangok átjönnek és nem hallok nagy veszekedéseket onnan sem, anya 6:20 körül mocorog, kávét főz, gyerkőc 20p múlva bújik ki az ágyból. Én pedig van hogy látom, amikor indul suliba, elköszönök, van pedig (mint most is) 7:50-kor kelek ki az ágyból. De mivel főút mellett lakunk, 5-6 között mindig fenntvagyok már az autók, buszok miatt, csak félálomban, forgolódok, néha visszaalszok 10 percet, stb. Na erre az időszakra jó lenne valami beavatkozást nem igénylő több perces, kellemes ébresztő.Szóval van ilyen magyarul vagy nincs?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
hati
addikt
válasz SH4D0W2011 #124132 üzenetére
A Notify & Fitness-hez biztosan nem kell más alkalmazás. Én eleve kerülöm a MI fiókot igénylő alkalmazást, mert nem akarom még egy adatszivárogtató alkalmazást.
-
-
Márton
nagyúr
válasz galaxys80 #124134 üzenetére
Nem értetted félre, 0 napos kora óta így alszanak, ragaszkodnak egymáshoz. Azért nyugi, én is vagyok az anyukával Nekik a másik szoba hangos is a főút miatt, én az évek alatt már megszoktam.
És nem erőltetjük, ha a lányunk majd azt mondja, most már egyedül szeretne aludni, ám legyen. De mikor fél éve szóbahoztuk, hallani sem akart róla. Mind a hármunknak jó így, akkor meg?..eclipse19: köszi, ránézek!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Tuomas
addikt
válasz Márton #124139 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ismertek-e olyan (megbízható) névjegy alkalmazást, amivel egymástól elkülönítve lehet névjegyeket tárolni?
2 Sim (magán és céges) miatt kérdezem, elég nagy hátránynak tartom, hogy gyakorlatilag ha 2 simmel használnám a telót akkor a céges és a magán névjegyeim egybeolvadnának.Köszi előre is!
(Bocsi, nem válasz akart lenni )
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Zeki
nagyúr
válasz zeon.hu #124125 üzenetére
Pacsit ide sorstárs!
3 gyerekkel nekem is jók a reggelek. Még hétvégén sem alszanak sokáig. De a vacsora ugyanez (2-3x vacsoráznak, mindig mást). Meg a ki ki után akar/nem akar fürödni. Este kell még vagy fél óra netezés miután lefeküdt a család, hogy lenyugodjak.
Ja, hiába van 2 wc, egy lent, egy fent, ha mind a 3 a fentin akar, és egy időben. Ott bactatják egymást, kiabálva. Este 9-kor. Nekik ez biztos jó muri, mert le egy se menne wc-re.[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Hali!
Bár még erre sem jött válasz, megint kérdezek:Mi tudok azzal kezdeni, hogy pár napja elvileg a play protect elkezdte feldobálni, pontosabban állandóan küldi az értesítést, hogy az "apps" nevű app veszélyes dolgokat tölthet le, ezért zároljam. Már zárolva van, mégis 10 percenként jön a figyelmeztetés, állandóan ott a háromszög az értesítősávban.
Az apps nevű dolgot nem tudom törölni (nem rootolt a teló), a play protectet pedig nem is látom az alkalmazások listájában, hogy tudnám változtatni a beállításait. -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
GBoard dictionary szinkronizálás ügyben ki tudtok igazítani? -
S e t h
nagyúr
válasz MineFox54 #124146 üzenetére
egyre gyengébb az app, ritka, hogy eltérő rendszeren, telefonon másképpen működik, egy ilyen bill. alkalmazáshoz sem volt eddig szerencsém, vicces, hogy google ilyen minőséget kienged a kezei közül
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest