- Samsung LCD és LED TV-k
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz energy4ever #20029 üzenetére
25ért egy Ghoo tablet vagy az új ConCorde One. Bár azt még nem tudom mennyi lesz az annyi, de szerintem 30 alatt lesz, tekintve, hogy Allwiner A13...
Vagy használtan egy WayteQ Xtab70i/ ConCorde 7015.
Áfacsalásra pedig nem buzdítunk ugyebár[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Arménia43
csendes tag
Ma én is megvettem a MyAudio S8 808DCC-t. Utolsó példány volt a héten az MM-ban ahol lakom
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
válasz Sanzaa #20051 üzenetére
Természetesen áfacsalás nélkül is lehet rendelni Kínából, csak kifutottam a szerkesztési időből.
Közben megtudtam a Facebookról, hogy 24900 Ft lesz a ConCorde One, ICS-csel és kávészínben is elérhető valamilyen másik mellett. A másikra nem emlékszem.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
didros
senior tag
Hogy van most ez a flame rendelés pandawillről? Most kell fizetni, de csak 08.30-án lesz készletük és akkor kezdik el a postázást? Jól értem a dolgot?
Más: Az ICOO ICOU7 szerintetek jobb vétel mint egy Aurora II?[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
a CC 7015-nek meddig húzható a procija?
Tisztelet a Gépésznek!
-
drogery
tag
szerintetek ezen milyen/melyik rom lehet, h ráadásul magyarul is tud? [link]
-
-
Osynho
addikt
Help!
Szeretném feltenni a 0626os romot az Aurora II-re, de nem akar sikerülni.
Wipe-ok megvoltak, sd-re felment a kicsomizott cucc, elindítom, de installation aborted.assert failed: !less_than_int(1340712590, getprop("ro.build.date.utc"))
E: Error in /tmp/sideload/package.zip
(Status7)Szóval hibás maga a file? Tudnátok linkelni egy jót? Innen szedtem le ezt.
-
devast
addikt
válasz Oldman2 #20063 üzenetére
"Támogatás videohívások Online"
"Felszólalnak: Igen"
"Kamera: 0.3 Mega Pixel előtt"
Ez a teljesítmény. Ma már angolul sem kell tudni ahhoz, hogy kínából importált dolgokkal üzletelj a vaterán
Szánalmas google translate...
Garanciát ráadásul nem ad rá semmit. (Nem is tudná lekommunikálni a kínaiakkal a visszaküldést...) -
Fateys
tag
Egyre jobban idegesít,hogy nem találok 8" tablet tokot a tabletemhez Egyet találtam,de még csak előrendelhető. Másnak ötlet? Ami nem billentyűzetes. Fóliát is gondolom úgy kell majd rá vagdalni :S Tud vki ajánlani jobb minőségű,de nem túl drága fóliát,amiből kivághatom a 8"-os méretet ?
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
zseko
veterán
-
Askorp
csendes tag
az azert vicc, hogy tegnap az MM-ben vasarolt dc808-as 3 helyen volt pixelhibas... ma nagy nehezen kicsereltek es megnezve itthon sotetbe kb 5-6 pixel hibat sikerult felfedezni... asszem ennyi eleg is volt ebbol
-
Askorp
csendes tag
egyebkent a 72 ora csak cserere vonatkozik vagy vissza kerhetem a vetelarat?
-
Askorp
csendes tag
válasz Lucas Kane #20096 üzenetére
MM westend
eleg konnyu kiszurni a kis betekintesi szog miatt. csinalsz egy full fekete fotot es addig dontod, amig nem inverzesedik... csak nehogy kellemetlen meglepetes erjen
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Miért kell egy tabletre fólia? Komolyan érdekel, mert el sem tudom képzelni. Ami az enyémen volt gyárilag, azt is rögtön téptem lefelé. Utoljára a pda-mon volt fólia, de azt még stylussal kellett nyomkodni, ami megkarcolhatta a kijelzőt. De egy kapacitív kijelzőre, amit ujjal nyomkodunk tényleg nem tudom minek a fólia.
-
tvamos
nagyúr
válasz devast #20006 üzenetére
Nekem a NAS-rol jatsza le a filmeket a telefonom. 5T a tarhely. (Bar meg nem jottem ra, minek nekem annyi, de igy sikeredett.)
Nekem meg mindig eldobja a kapcsolatot, ha le akarom tolteni. (Mobilnet) A ceges neten meg nem engedi a proxy. De a Tegra2 lehet megfexik vele..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest