-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz Kvazár #19049 üzenetére
Az a baj ezzel a szerencsétlen Cube géppel, hogy alapvetően nem lenne rossz, csak a gyár kapacitásai nem bírják a termelést, és kb 500-as sorozatokban kap a Panda. Na már most elég durván igyekeznek kielégíteni az igényeket, és az eddigiek alapján ez kicsit a minőség romlására megy.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-
Kvazár
őstag
-
tvamos
nagyúr
Valamivel lassabb a szintetikus tesztek alapjan a Tegra 2.
Nekem nincs vele gondom, annak ellenerea, hogy regi mar a technika, (az RK3066 mellett,) es nincs benne neon sem. Azert az egymagosakat siman veri, a napi hasznalatban, foleg bongeszeskor latszik, mennyivel gordulekenyebben megy minden, mint regebbi, egymagos tipusoknal. (Plane, hogy nekem mindig futnak dolgok a hatterben. Netradio, Skype, ilyesmi.) Ja... nem jatom rajta, max a robo defense-ben gyujtom a pontokat a gyereknek...
Nekem szemely szerint tetszik a TF101, (a kollegamnak az van,) de csak messzirol. Nekem nagy, meg nehez.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
SUPREME7
addikt
Tudja valaki tapasztalatból, hogy Pandawill - ről 'Reg airmail by china post' - al kb mennyi idő alatt keveredik ide csomag? Nem nagy értékű úgyhogy remélem vámmal se lesz gond.
-
hdman
őstag
Lenne egy kicsi off kérésem: Aki szokott aliexpressről rendelni (bármit), legyen szives dobjon egy PÜ-t, lenne pár kérdésem! Köszi
Sopron city :)
-
Krissz5435
aktív tag
Helló!
Ma reggel néztem a tesco-s újságot és találtam benne egy maxell 7 colos tabletet 30k-ért. Ez nem lenne újdonság, de 1 giga ramot írtak hozzá, ami azért igencsak dob rajta. Továbbá ics-sel árulják. Kérdés, hogy ez tényleg ilyen konstrukcióban van? Mert a hivatalos oldalon csak 512 megát láttam és nem icssel."Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #19030 üzenetére
Csináltam egy rövid tesztet, hátha érdekel valakit.
Motorola Xoom wifi-only 32 Gb
Tegra 2 1 Ghz
1 Gb ram
Android 4.1.1 (Jelly Bean) EOS JRO03L Nightly 133 (2012.08.13)Quadrant.
1000 MHz (gyári)
All: 2747
CPU: 4837
Mem: 2670
I/O: 4451
2D: 82
3D: 16931504 Mhz
All: 3835
CPU: 7242
Mem: 4128
I/O: 5902
2D: 99
3D: 18061600 Mhz
All: 4069
CPU: 7685
Mem: 4396
I/O: 6346
2D: 100
3D: 18191704 Mhz
FagyásAzért szerintem egész szépen tuningolható. Ha lehetne feszt emelni szerintem menne az 1704 Mhz is
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Sanzaa
senior tag
Hali!
Ehhez mit szóltok?
Érdekelne titeket?[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
hdman
őstag
válasz Drótszamár #19061 üzenetére
1600mhz-en mennyire stabil, illetve mennyire melegszik hosszabb távon? Akárhogy is nézem +60%
-
Drótszamár
őstag
1500-on használtam 1-2 órát, stabil volt. Egyelőre semmi haszna a tuningnak, így marad az 1000 Mhz, de bámikor 2 tapintás feltolni ha szükség lesz rá.
Talán még egy akku üzemidő tesztet csinálok valamikor 1000, és 1500 Mhz-en, hogy mennyivel csökkenti a tuning.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
mutyuru
aktív tag
Neztem ezt a topikot es hianyolom, hogy HP touchpad nincsen hozzaadva.
En felhuztam ra 2-3 proba utan es szuperul mukodik. -
Mandarinn
senior tag
válasz nightmare13 #19067 üzenetére
Vagy 8-as most pénteken
Csak ugye nem tőlük.
De inkább azzal foglalkoznának...[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz Mandarinn #19066 üzenetére
Mivel nem tudom, hogy mi ez, hogy ez, így azt sem tudom róla, hogy hivatalos magyar forgalmazótól számlásan 1-2 év garral lenne. Éppen ezért írtam a 15-20K-t, mert annyiért kínából is jöhet egy ilyen.Amúgy meg egy szóval sem mondtam, hogy jó árban lenne a 7015. Aki itthon vásárol, annak jó árban van, de nekem pl kifejezetten drága, mert én inkább kintről megveszem az olcsóbbat vagy a jobbat.
-
Sanzaa
senior tag
válasz nightmare13 #19070 üzenetére
Ez szerintem is így van. De egyébként lenne igény erre a koncepcióra?
Vagy mit változtatnátok rajta?
(A ConCorde Facebookjára is lehet írni, mert ez a kép onnan van)Lenovo Vibe Z2 Pro
-
tjb007
nagyúr
válasz Drótszamár #19061 üzenetére
Quadrant helyett csinálhattad volna valami normális benchmark -kal, mondjuk az AnTuTu -val, az nem csal (legalábbis annyira túlzottan) mint a Quadrantm, persze ettől még ugyanúgy látszik a teljesítménynövekedés.
(#19062) Sanzaa
Ha dokkolható lenne akkor lenne is még valami értelme de így, hogy fix nem látom a létjogosultságát.
-
-
7
addikt
A vámellenőrzés megkerülésének vagy átverésének lehetőségeit ne ezen a fórumon tárgyaljátok ki!
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
Szerintetek, ha a leejtett Novo7 Tornado gépemhez a gyárból rendelek meg érintő panelt, akkor fognak nekem küldeni? Írtam nekik, mert az Ainol nem válaszolt. Kíváncsi vagyok, ők válaszolnak-e...
-
hdman
őstag
válasz Drótszamár #19064 üzenetére
Érezhetően gyorsabb lett? mert a számok szerint igen
Sanzaa: akkor ide is: A10 1,3 Ghzen? A legtöbb embernél még az 1,1et sem birja az 1,2re beharangozott verzió
-
tvamos
nagyúr
válasz Sanzaa #19079 üzenetére
Hat tetszeni tetszik, csak nem kene!
A ketto nem ugyan az!De ezek a kinai billentyuzetes tokok meg ahoz kepest is sz@rok.
Egyszeruen hasznalhatatlan volt, egyszer kiprobaltam.
A vonaton nem lehet rajta irogatni, mert mindeny nyeklik-nyaklik.
Raadasul, ha megnyomtam a kozepet, (osszecsukva,) akkor karcolta a displayt.
(En meg nehogy mar arra vigyazzak, hogy ne nyomodjon meg....)
Otthon meg... A gombok is kicsik.Inkabb elovettem egy rendes meretut.A transzformernek igenyesek a gombjai, fix, mint egy netbook...
Es nem eszi a tab aksijat, hanem tolti azt! Ezek fontos szempontok![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
CHIPman
nagyúr
Rendel valaki ma $90-ért W17pro-t? Azon gondolkodom, hogy még akár úgy is érdemes megvennem, ha túladok rajta, mert 25k-ért simán el lehet passzolni...
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
didros
senior tag
Sikerült? :-) Máris 104 dollár az "akciós" ára. :-) Szerintem nem is volt első 5db...
-
CHIPman
nagyúr
válasz osztraksajt #19088 üzenetére
Rohadjanak meg.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Sanzaa
senior tag
válasz tvamos #19082 üzenetére
Tényleg nem egy nagy élmény egy kínai billentyűzetes tok használata.
Viszont azon sem kéne sokat fabrikálni, hogy használható legyen. Csak merev zsanér kéne, hogy ne dőljön el, meg micro USB csatlakozó.
De ez nem tok lenne, hanem elvileg egybe van építve. Esetleg dokkolva. Még nem tudni. Meg nem is lenne Transformer árban
Viszont ilyen koncepció még nincs külföldről sem tudtommal, csak valami nagyon trutyli hardverrel.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
rizso
addikt
Újabb kérdés: érdemes pandawillre regelni, vagy szimplán elég vendégként rendelni? Milyen előnnyel/hátránnyal jár, ha regelek/nem regelek?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről? :
7inch tablet pc freelander PD20 GPS mid A5 Dual Core Mali400 1GB 8GB 1.2GHz Android4.0 Car recorder+OTG cable+protector film
AZ ÁRA 30 ezer Ft ALATT VAN!
Érdkelne, hogy az előző verziójának "mid pd10" mennyire volt pontos, használható a gps része, illetve igo primóval működik-e!?
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
.... Ma hívtam a myAudio-t az új tábla miatt állítólag csak holnap vagy holnapután jön. Így már a héten nem lesz belőle semmi. Hát csusztatgatják rendesen......
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: [link]
Megéri/ nem éri, gyártó milyen(, a jót csak kifogni lehet, mert alapból hibásak?), esetleg, ha valaki rendelt már ilyet annak, hogy muzsikál?
Eladó cuccaim: -
-
Fateys
tag
Melyik az a márka,amely megbízható és az árához képest jó tableteket készít? Max 40-45ezres árig keresek tabletet.Mit ajánlotok?Tesztek alapján talán wayteg és majd talán az új myaudio amit érdekesnek találtam.
Vajon mennyire kapkodják el az új myaudios tableteket?Lehet egyáltalán szerezni előrendelés nélkül?Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
Arménia43
csendes tag
válasz Mandarinn #18867 üzenetére
Ma voltam egy boltban ahol kipróbáltam Myaudio 808A-t (Hamár ehhez hasonlot tervezek venni).
A gondom az volt, hogy YouTube-n nem lehetett lejátszani videokat és elég lassan is töltöttek be a lapok.
Ehhez pedig a kérdésem ez mindegyiknél így van? A filmnézés, játékok közben akadás lehetséges? (Processzor típus: ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,2 GHz, MAX: 1,5 Ghz)
Skype-t mennyire birják a tabok? mert olvastam olyat is, hogy van olyan amelyiken egyszerűen megszakad és lehetetlenség kapcsolatot létrehozni. Mivel könyv, magazin olvasást is tervezek rajta. Prc,epub,mobi,djvu formátumokat is tudnak kezelni?Igaz ez a 808DCC nagyon megtetszett azok közül amiket ajánlottál. Bluetooth, 3G, 2 cam, nagy kijelző. Köszönöm a segítségedet. Érdemes előre rendelni v. inkább megvárni a nép hangját esetleg egy tesztet?
Bocs ha sok benne hülyeség, de még nem vagyok jártas ebben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest