Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #47812 üzenetére

    Ezért kell mellé szoftveresen Microsoft ( most az mindegy, hogy a Surface pro X miatt de fejleszti a Windows 10 verziót) és hardveresen az NV.
    Az emuláció igazából mihez kell? Az első 5 évhez. Utána szerintem megfordul a dolog és lehet hogy Intelnek kell emuláció, hogy fogja az ARM alapú erősen párhuzamosítot szotvereket.
    A kettő együtt képes lenne létrehozni azt, hogy meglegyen a következő generációs felődési irány.
    Ha valahol megnézed az X86 és a desktop CPU-k sehol sincsenek az ARM és a mobilpiac fejlődéshez időrendileg.Ennnek köszönheti most TSMC is a vezető szerepét, mert kénytelen volt felvenni a ritmust a sokkal dinamikusabban fejlődő és igényekkel követelőző mobilpiaccal.
    Ha ez mellé megnézed hogy a szoftverek X86-on még lassabban fejlődnek akkor valahol az jön ki, hogy ez az irány ha nem is zsákutca,de annyira lassú, hogy elfelejthető az a régi teória, hogy 15 évente jön egy cunami és megújul az IT ipar. már nem emlékszem ki mondta ezt valami okos fickó.
    Írtad hogy egy délután alatt meg lehetne oldani,de a valóság az hogy majd egy év alatt jön ki preview build ,ősszel lehetne ezt letesztelni hogy működik a Fordító. Kívácsi leszek rá amúgy nagyon, az Aidás 11x gyorsulás bíztató.Ez egy érderkes téma amúgy nem akarok itt tovább offolni, majd remélem lesz cikk róla ahol tudunk erről jobban diskurálni.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák