- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Általában eddig is (legalább) 12pin volt egy felsőkategóriás karin, én örülni fogok neki, ha nem 2x6 vagy 6+8pint kell a kariba gyömöszölni, hanem csak egy csatlakozót, ezt már régebben is megléphették volna.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Z10N
veterán
válasz Robi BALBOA #47602 üzenetére
Nem fogsz neki orulni, mert toldani kell a kabelt 30 cm-rel. Ez majd kesobb lesz "kenyelmes", amikor nativan lesz ilyen csatlakozo a nagy tapokon. 2x8pin most is csak a nagyobbakon van tudomasom szerint.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
do3om
addikt
Ha fix a kábel. De ha moduláris akkor csá egyik vége a táp két csatlakozójába másik a vga, mint előtte is volt.
Hány ember lehet aki 3090et vesz de olyan régi a tápja hogy nem moduláris? Szerintem 1 sem.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Z10N
veterán
Fixen csak sajat tap melle lehet kapni, de meg nincs a piacon. Korabbi modularishoz ezt kulon meg kell venni, hiszen meg nem szabvany. Ha meg kartya melle kapod akkor is toldanod kell. Kiveve ha modularis tapon van neki hely. Akinek meg nem modularis az told.
"Hány ember lehet aki 3090et vesz de olyan régi a tápja hogy nem moduláris? Szerintem 1 sem."
Szerinted. Nalam szinten Seasonic 450W van es nem dobom ki azert, mert regi. Az ujabb Antec 350W (htpc) es Corsair 550W (ws) tapom se modularis. Mindegyiken csak 6 pines van es toldanom kell. Persze ezek kicsi tapok, de nem dobom ki oket akkor se. Ezenkivul lattam en mar anno Phenom II x6 mellett Vega56-t vagy FX8000 mellett 1080-t.# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
Amugy itt van a pin kiosztas.
Ezen a pcb-n viszont 3x8pin van.
https://www.techpowerup.com/270986/nvidia-geforce-rtx-3090-ampere-alleged-pcb-picture-surfacesAz AMD-nel is ilyen lesz, ha versenyben akarnak maradni.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Majd megveszem a kábelt hozzá.
Én sem fogok Rm1000i (meg leendő AX1500i) tápot kihagyigálni csak ezért.Amúgy a kiosztás alapján csak két 6pines csati van egybe rakva, nem értem minek a 2x8pin hozzá, gondolom azért mert a 12pines csati nagyobb teljesítményre lett hitelesítve mint a 2x6pin, de ezt miként tették meg, kíváncsi leszek, hogy a kábel vastagabb lesz e.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
gejala
őstag
"Nalam szinten Seasonic 450W van es nem dobom ki azert, mert regi. Az ujabb Antec 350W (htpc) es Corsair 550W (ws) tapom se modularis. Mindegyiken csak 6 pines van es toldanom kell."
Gondolom nem is akarsz majd ezekre 3090-t kötni. Ahogy most kinéz a dolog, 3090-hez min. 750W kell majd, hogy a fogyasztási tüskékkel ne legyen gond. 2080 Ti is szép nagyokat tud ugrani, ez meg legalább +100W lesz.
Egyébként fura, hogy 550-es tápodon csak 6-os van. Nekem 550W EVGA G3-hoz 2 db kábelt adtak, 1x8 meg 1x6+8.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz gejala #47610 üzenetére
Elvileg lesz egy vizes verzió, de meglepődnék, ha túlpörgetnék a fogyasztást. Az elmúlt pár hónapban folyamatosan azt hangoztatták, hogy csak a papírért eladhatatlan termékeket nem fejlesztenek.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Raymond
félisten
"Elvileg lesz egy vizes verzió, de meglepődnék, ha túlpörgetnék a fogyasztást."
Ez erdekes ertelmezese a dolgoknak, mert inkabb az van hogy ha nem porgettek volna tul a fogyasztas akkor nem kellene vizes verzio mert lehutenek leggel.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Z10N
veterán
válasz gejala #47610 üzenetére
"Gondolom nem is akarsz majd ezekre 3090-t kötni."
Latom nem fogtad fel az analogiat. Nem fogok 3090-t rakotni, de nem is fogok emiatt uj modularis tapot venni, marad az atalalkto. Ertsd a kisebb kartyak miatt se. Latod BALBOA se dobja ki 1000W-t ezert. Ha a kartya melle kap modularis kabelt akkor jo, ha nem akkor vesz.# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Alogonomus
őstag
válasz Raymond #47612 üzenetére
Csak látszólagos az ellentmondás.
300W fölött már megfontolandó a vizes verzió, ha nem 2+ slotos kártyát akarnak készíteni, plusz a visító blower sem opció. AMD a mondjuk 350W-os verziót esetleg nem akarja a 3090-hez hasonló 3 slotos monstrumként kiadni, de stabilan le szeretné hűteni az egészséges 70 fok környékére.
Egy slotos könnyű és csendes folyadékhűtéses kártyaként több vásárlója lehetne, mint 2+ kilós 3 slotos monstrumként, ami eleve sok házba be sem lenne építhető. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Raymond #47612 üzenetére
Le is hűtik. A vizes az air verzió lesz egy az egyben, csak az jobb hőelvezetés miatt a game clock magasabbra tud kúszni. De akinek nem kell a víz, specifikáció szintjén ugyanazokkal az órajelekkel viheti a levegőst.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Devid_81
félisten
válasz Alogonomus #47614 üzenetére
A plusz radiator ami jar a vizhuteshez megint csak nehez eladni "barmelyik" hazhoz.
Szoval ez amolyan is-is dolog, de jah en is a vizhutes mellett raknam le a voksom...
-
Kupszi
aktív tag
Szerintem az AMD nem akar a félmilliós árkategóriába beszállni, igazából felesleges is. Világszerte csak nézzük meg mennyi 2080Ti fogyott , és nézzük meg mennyi 2060 vagy 1660Ti talált gazdára.
Nekem úgy tűnik az AMD nem is akarja a csúcskategóriát erőltetni, azt megfogja hagyni az Nvidiának. Most se nagy egetverés hogy nincs 5800XT vagy 5900XT, sem. Persze jó lenne, mert vennék is. Itt csak az a kérdés hogy +30%ért ki akar kiadni +80% felárat. Gondolok itt a 2060 és 2080 közti iszonyat árrésre. Az AMD pont oda lőtte kártyáit, ahol pont sok kártya fogy el, és jól tette.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Raymond #47617 üzenetére
Ugyanazok a speckók, csak a jobb hőelvezetés miatt a vizes valamivel nagyobb órajeleket tud beállítani működés közben. Ennyi a különbség.
Ugyanezt csinálták a Vega esetében is. Volt a Vega 64-ből egy sima air verzió, illetve egy vizes. A vizes magasabbra vitte az órajeleket.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Akkor nem lesz +TDP-keret, mint a Vegánál?
Szomorú, mert aki épített vízzel tolja, annak az meg se kottyan, viszont + teljesítmény.
#47619 - Azért nem egészen, mert a Vega64 vizes veziójának a gyári TDP-kerete 50W-tal magasabb volt, mint a levegősnek.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #47620 üzenetére
A Vegánál azért kellett a + TDP-keret, mert az a lapka még nem finomszemcsés DPM mechanizmust használt. A Navi 21 már a Navi 10 megoldásának továbbfejlesztését kapja, anélkül is képes növelni az órajelet, hogy nagyobb TDP-keretet kapna.
(#47621) morgyi: Ez csak akkor éri meg, ha azt észszerű fogyasztással hozod. Ha megnézed, akkor az Intel pont azért esik vissza a DIY-piacon, mert elkönyvelték a 10. generációs Core-t kazánnak, pedig valójában csak a leggyorsabb csúcsmodell, aminek a fogyasztása extrém magas. Viszont a paraméterezése negatívan hat a kisebb modellek eladására. Mindenki azt hiszi, hogy a teljes sorozat egy kazán.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Hogy a papirra mit irnak az mindegy, az a lenyeg hogy ha ugyanugy menne mindketto es nem porgetnek tul a chip-ek akkor nem kellene vizes verzio mert leggel is elmegy a max-on.
"a vizes valamivel nagyobb órajeleket tud beállítani működés közben. Ennyi a különbség."
Pontosan, tehat azert kell a vizes mert leggel nem erik el ugyanazt a teljesitmenyt.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Z10N
veterán
válasz Kupszi #47618 üzenetére
"Szerintem az AMD nem akar a félmilliós árkategóriába beszállni, igazából felesleges is."
Tudod nagyon jol, hogy ez presztizs. Ideje lenne mar magukat oda rakni, mint a ryzen-ekkel. Mert azzal semmit nem ernek hosszu tavon, ha csak tartjak a lepest."Nekem úgy tűnik az AMD nem is akarja a csúcskategóriát erőltetni, azt megfogja hagyni az Nvidiának."
Az a baj, hogy mar tul regota. Remelem azzal, hogy szetvalt a gpu fejlesztes osszeszedik magukat es nem felgeneraciokat hoznak ki, mert egy 3950X (am4) paltform melle dukal egy megfelelo gpu. Es akkor meg a 3990X (trx4) platformrol nem is volt szo."Most se nagy egetverés hogy nincs 5800XT vagy 5900XT"
Dehogynem. Nezd meg a 5500/5600/5700 arak hogyan nyitottak.
Ha keves az sku kinalat, akkor legalabb olcsobb lett volna, de nem.
Innentol kezdve mindenkinel lesz RT (konzolok, amd, nv, intel?).
Tamadni kell a frontot, ha el akarjak terjszeteni, nem 2 sku-val mokazni."Itt csak az a kérdés hogy +30%ért ki akar kiadni +80% felárat. Gondolok itt a 2060 és 2080 közti iszonyat árrésre."
Senki, ebben mindketto ludas."Az AMD pont oda lőtte kártyáit, ahol pont sok kártya fogy el, és jól tette."
Biztos vagy te ebben? Egyaltalan nem. Ment az nv utan. Vartam az 5700-t, de inkabb vega56-t vettem. A vicc 5500 utan, meg inkabb vettem most 2db 480-t felaron. Most meg majd nezd meg mennyien fognak konzolt venni inkabb.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Raymond #47623 üzenetére
Bizonyos zajszint mellett meg tudnák csinálni léggel is, de nem biztos, hogy megéri. A víz halkabb hűtést tesz lehetővé. Ezért volt a Vega 64-ből két verzió.
(#47625) morgyi: Az AMD targetje 300 wattal volt 20 TFLOPS. Egyelőre 280 wattal vannak 22 TFLOPS-on, szóval a target megvan, túl is van teljesítve. Ez az, amit néznek.
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
Nem minden a felső kategóriás versengés, profitot éppen a közép és közép-felső kategóriában lehet a legjobban eléreni.
Amiről itt beszélnek egy páran hogy a versengés kell, való igaz. Kérdés itt az megéri-e az AMDnek fejleszteni rá. Mondjuk ki őszintén, hátrányba vannak a csúcskategória terén, semmilyen formába nem vehetik fel a versenyt. A Bignavi is ha legalább a 2080Ti-t megtudja szorongatni vagy épp a közelébe lenne akkor már tapsoljunk. Na de erre meg érkezik a kontra jön a 3080 és 3090.
Mit is akarok kihozni ebből?-nos, perf/watt-ba manapság és még ha natúr teljesítményt nézzük, piszok kemény az Nvidiával versengeni.
Hülye példa de ott a Suzuki, nézzétek meg sose vágyott a nagyok közé, hogy versengjen velük, erre mégis az egyik világ legsikeresebb középkategóriás autója. Magyarországon a legtöbbet eladott...Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
KillerKollar
őstag
válasz Kupszi #47629 üzenetére
A felső kategória inkább marketing szempontból fontos. Az utóbbi években minden nagyobb youtuber gépében Nvidia kártyák voltak, ezzel tesztelték a procikat, stb... És az átlag user azt látja, hogy ja, a 2080 Ti a leggyorsabb kártya? És azt az Nvidia csinálja? Akkor veszek én is egy Nvidia kártyát, lehet, hogy nem 2080 Ti-t, de mivel az NV gyártja a leggyorsabb kártyát, így feltételezem, hogy a többi kategóriában is Ők a legjobbak. Ez persze nem feltétlenül igaz, de erről szólnak a felső kategóriás kártyák. A Big Navi-ra is azt mondta az AMD, hogy ez egy halo product, pont erről fog szólni, hogy bebizonyítsák, hogy igenis képesek Ők is csúcskategóriás kártyát gyártani, nem lesz olcsó ez sem, de növelheti az eladásaikat a többi szegmensben.
-
Z10N
veterán
válasz TESCO-Zsömle #47626 üzenetére
Nem. Amirol te beszelsz az ws. A 3950x am4 mar enthusiast. A hedt trx4 melle is meg csucs desktop dukal. A wrx8-ba valo az instinct. Csomo streamer trx4-re valtott, amit jatekra hasznalnak videozas mellett.
-
Z10N
veterán
válasz #32839680 #47633 üzenetére
"Amúgy meg az Instinct az Server Accelerator, nem pedig professional GPU mint a Radeon Pro"
De latod mar am4 melle rakna, pedig valamelyiken ha jol tudom meg kimenet sincs vagy aktiv hutese. Igy van, ha Radeon Pro-t mondott volna az belefer."Hat valahogy a TRX4 az HEDT és Workstation egyszerre valahol."
Az AMD hedt-kent tekint ra. A ws az wrx8 mar. De ezen nem fogunk ossze veszni. Ki mire hasznalja.A lenyeg, hogy a platformokhoz megfelelo gpu is dukalna. De nem atnevezett es elozo generacios kartyak.
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
"Nem minden a felső kategóriás versengés, profitot éppen a közép és közép-felső kategóriában lehet a legjobban eléreni."
Az egy dolog, hogy mi ezt atlatjuk itt. De az atlag user, ahogy Morgyi es Kollar is mondja latja a marketinget es azt veszi ami a leggyorsabb. Nagyon sok ilyen "analfabeta" van. Persze ettol meg a legtobb bevetel a kozepkategoriaban realizaodik."Kérdés itt az megéri-e az AMDnek fejleszteni rá."
Nem kerdes, hanem muszaj. Latod most is ket lapkaval laviroztak, amibol az egyik semmire sem valo."Mit is akarok kihozni ebből?-nos, perf/watt-ba manapság és még ha natúr teljesítményt nézzük, piszok kemény az Nvidiával versengeni."
Annyira nem nehez. Csak orajelre kene kihegyezni az uarchot es nem tulfeszelni mindent gyarilag. Mondjuk ezt mar kibeszeltuk joparszor. Elvileg az RDN1 mar ebbe az iranyba indult, most az RDNA2 mar eleg orajel centrikus, ha igaz amit Abu mond.A lenyeg, hogy kell presztizs kartya, meg ha csak mutatoba is van, mint a VII. Ott kell, hogy legyen a neve a high-end tesztekben.
Ez a pleda nagyon nem relevans, szoval ne keverd ide.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Pro-ra gondoltam, csak már este volt.
Csupán azt próbáltam mondani, hogy mióta szétvált a HEDT és a "mainstream high-end", azóta az előbbit csak játékra venni nettó pénzkidobás.
Szerintem egy kézen meg lehet számolni (ha van egyáltalán), azokat a játékokat, amik jobban preferálnak egy több magos/szálas megoldást alacsonyabb órajelekkel, mint mondjuk egy 3800XT-t, a maga 8/16-jával 3,9-4,7GHz-el.
Elismerem, hogy az én gépem már öreg (Ryzen-1700, Vega64), de akárhány játékot is futtatok, nálam mindig a GPU teker fullon, a proci ha 50%-ot elér, akkor az már sokat jelent és ez még csak 3GHz.
Semmi értelmét nem látom -még midig- játékra a 16+ magnak meg a 3-4-8 csatornás memóriának.
A tapasztalatom nem reprezentatív, a tévedés jogát fenntartom.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GeryFlash
veterán
,, A Bignavi is ha legalább a 2080Ti-t megtudja szorongatni vagy épp a közelébe lenne akkor már tapsoljunk."
Szerintem hagyd abba a kommentelést és tájékozódj mert ez vérciki szint.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Kupszi
aktív tag
válasz GeryFlash #47640 üzenetére
Az hogy van véleményem arra hova pozicionálnám be egy meg nem jelent kártyát, amiről csak infómorzsa van. Szerintem még nem ciki , de nem is vérciki. De ne legyen így legyen meglepetés.
(#47641) Carlos Padre : Nem ismerem, nem is akarom, egyéni véleményt írtam nem pedig másét.
[ Szerkesztve ]
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Yutani
nagyúr
válasz GeryFlash #47640 üzenetére
Egy 2 x 5700XT szintű GPU szerinted hol lesz a 2080 Ti-hez képest? Úgy, hogy a 2080 Ti legfeljebb 50%-kal nagyobb teljesítményt tud átlagban (4k), mint 1 darab 5700 XT, és árban meg háromszorosa.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
GeryFlash
veterán
válasz Yutani #47644 üzenetére
+25-30%-ra lesz a 2080TI-tól. De lehet lesz az 40 is bizonyos helyzetekben. Amúgy szerintem nem nekem címezted a hszt.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Jack@l
veterán
válasz Yutani #47644 üzenetére
5700xt fogyaszt 254 wattot, akkor 2 db? (gyengébbek rákérdezhetnek mi ezzel a gond)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Jack@l #47647 üzenetére
Érdemes inkább az Xbox Series X fogyasztásából kiindulni, ahhoz hasonló a Navi 21 architektúrája. Annak az IGP-je nagyobb és gyorsabb a Navi 10-nél, a fogyasztása pedig ~130 watt.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Hmm akkor a Big Navi ha 22TFLOPS lesz akkor valahol 250-300 watt kore varhatjuk? 1,9es a teljesitmenyben a szorzo + VRAM fogyasztasa ami gondolom xsx-nel nincs benne a 130ban. Ja hat kb eselytelen igy ennyibol beloni, de azert optimista vagyok hogy 300ig megall a fogyasztas.
-
sutyi^
senior tag
válasz Jack@l #47647 üzenetére
Elvileg 20Tflops / 300W volt target nagy NAVI-val.
Az annyit tesz hogy 50%-al jobb perf/W mutató volt a cél egy 225W-os refkartyához képest. Elvileg Abu infoja szerint ezt sikerült megugrani 22TFlops / 280W-al. Az annyit tesz hogy ~17,8%-al sikerült jobbat alkotni mint a target. Hogy ez javarészt még architektúrábol vagy fejlettebb 7nm-es gyártási technológiából jött össze azt csak AMD tudja.
Ennek értelmében van legalább egy kártya ami egy 2080Ti-re 45-50%-ot kéne dobjon elméletben.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest