- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Beretvás #26697 üzenetére
Nem tudom, ennek kb. 2000-ig szinte semmi hangja nincs, felette kezd el hangja lenni.
Az SA ventijei szinte állnak, a Silent wings 3-ak szintén, szal itt is csönd van.. a felső 230-as ventinek van hangja, de az is csak ~500 rpm körül forog..
Persze, süketszobában biztosan zavarna.. De itt, nem..
Egyszer ha lesz kedvem megcsinálom az alulfeszelést, de az sem most lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #26704 üzenetére
1-2 játéknál nálam is,főleg mióta nem megy 22-23C° a légkondi. Azért ilyen szempontból a tél sokkal jobb lesz.
Általában játékoknál 70C° körül marad ami nekem megfelel.Láttam MSI Gaming X GTX1080 is 85C° felett.Szerintem bányagép volt, el is adtam.
Inkább visszatértem ide és a 1080p -re. Ésszerű beállítások mellett szépen és gyorsan futnak a játékok ezen a kártyán is. Most az a pár feature nem izgat amivel nem kapom meg a fullos grafikát,és akkor ne is beszéljünk a RTX -es csodáról sem.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
BReal
addikt
Elérte hazánkat is a külföldi Polaris ár.
Sapphire Nitro+ Special Edition RX580 8GB 84000 Ft 3 év garival Aquanál.
-
bigahu21
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem aprón egy Asus Dual RX 580 4G-t, és néha a böngészőben egy sávban zöld pöttyök jelentkeznek, ahogy a képen is látható. Ez mitől lehet? A kártya amúgy, ami kicsit fura, hogy hacsak nem szedek le a frekvenciából 15%-ot, mindig felmászik 84 fokra agresszív ventiprofil mellett is. Ha alulfeszelni próbálom, akkor pedig elkezdi dobálni az órajelet, 1000 alá is.
Az utóbbi problémám lehet csak azért van mert rosszat fogtam ki, viszont a pöttyöződés lehet valami komolyabb baj előjelzése?Előre is köszi a válaszokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
MSI AB-s feszültségszabályozás mennyire működik?
Véleményem szubjektív...
-
Kvg
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez alapból nekem nem jött be, ezt már próbáltam annó. Most sincs OC, de onnantól, ha a wattman engedélyezve van, és fut az AB, onnantól automatikusan minden indításkor visszalőtt mindent alapra reboot után. De akkor majd megpróbálom újra.
bivalyolo: Az is egy megoldás, bár nekem praktikusság szempontjából jobb az ab.
De most annyit tudtam tenni, hogy AB-ben az alulfeszeléssel annyi történik, hogy -81 értékig stabil az 1430, utána elkezd villogni.. De majd lehet megpróbálom a wattmant is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Kvg
senior tag
válasz hackeeeee #26715 üzenetére
Az hogy vissza áll alapra a windows okozza vega topic ban téma volt pár napja. Windows gyorsindítást kapcsold ki!
Fesz babrálásra wattman . Különböző stageek hez kön feszt adhatsz AB felejtős szerintem, még akkor is ha minden win restart után újra kell állítani..
Wattmamban latid a p7 kepest mennyivel kevesebbet kér p6, ezek támpontok. ..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nincs gyorsindításom már évek óta, amikor meglett az 580 akkor próbáltam, és akkor is visszaállt.
Hát meglátjuk.. Ha visszatolja mindig akkor lehet nem fogom bántani, akkor marad max a ventiprofil.. Nem fogok mindig arra gondolni, hogy állítgassam.
Véleményem szubjektív...
-
gyenesmartin
őstag
Az normális, hogy Az ASUS DUAL RX 580 4GB játékok alatt felmelegszik 80 fokra, az órajalet meg visszaveszi 1100MHz-re?
-
varmi2
nagyúr
válasz gyenesmartin #26718 üzenetére
Mennyi feszültséget kap a gpu? 80C-nál a venti hány %-on megy? Az asus dual hűtés, egyébként az egyik legrosszabb, nem hiába olcsóbb is.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz gyenesmartin #26720 üzenetére
Vedd vissza 1000-1050mV-ra. Hüvösebb lesz, így halkabb is.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
BReal
addikt
válasz gyenesmartin #26722 üzenetére
Az nagyon kevés. 1 venti elől és hátul mindenképp ajánlott.
Linustechtips
1 hátsó: 64 CPU, 85 GPU
1 front: 67 CPU, 80 GPU
1 front + 1 hátsó: 60 CPU, 79 GPUSzóval várható egy 6 fok körüli javulás GPU esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz MasterMark #26732 üzenetére
Igen, ez nálam is előjön nagy ritkán. És leginkább csak bizonyos tartalmak esetén.
-
bigahu21
csendes tag
válasz Dr. Romano #26735 üzenetére
GPU-Z szerint megegyezik azzal amit a techpowerupon találtam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #26732 üzenetére
Őőő.. amikor vram hiba van, arról lehet scrshoot-ot csinálni, mert akkor a textúra esik szét. (nekem sikerült, amikor ilyen jellegű hibám volt).
Véleményem szubjektív...
-
MasterMark
titán
-
Csupingo
veterán
válasz MasterMark #26745 üzenetére
És másik driver megoldotta nálad?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Lendova
őstag
válasz MasterMark #26744 üzenetére
Jó régóta nálam is ezt csinélja nagy ritkán.
All fiat goes to zero.
-
törölt tag
válasz MasterMark #26745 üzenetére
2200G és 2400G is produkált ilyet chrome alatt, mindenre is gondoltam már hiba forrásként (igp miatt memtest, stb). RX 480-nal is láttam egyszer ilyet, szóval akkor csak annyi mondható biztosnak, hogy chrome és amd vga esetén fordulhat elő hardveres gyorsítással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest