Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
Na,
Visszajöttünk szlovákiábol. Elég vegyes érzelmekkel,mert kicsit rossz idő volt és pl Lőcse egy rakás szart nemér de a Csorba tó az very bjutiful! Hiába a magyar embernek szokatlan havas hegycsúcsokat látnia élőben,föleg nem köztük egy befagyott tóval májusban .
Fotóztam ám sokat,igaz a két nap rövid volt és nagyon sokat utaztunk ezidőalatt,de azért a látvány megérte.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Lassan de biztosan kezdek megőrülni.
Már annyi fényképezőröl és objektivről olvastam,hogy azt se tudom hol áll áll a fejem.
Nem jó ezt a témát huzni nyúzni.megkell venni valamit és késsz.
Amugfy jelenleg canon350dkit+sigma 70-300 macro. ez ami játszik. talán még meg is engedhetem magamnak.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
jajjmamám!
Ez a Silent Hill (halott város) cimú film elég dúúrva
nemmondom,paráztam rendesen. igaz kicsit zavaros,de bele lehet jőnni.
És a föhősök már film elején meghalnak... asszem szóval buliHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Rég jártam erre!
Canon vagy oly? Most ez a kérdés számomra,sajna elég drágák ezek a tükörreflexes kütyük,de ugyérzem hogy kell. Mindenképpen.
Voltunk a minap Visegrádon,én azt se tudtam hogy van ott vár széggyellem is magam!! Szupi időnk,volt kiprobáltam a nyári bobot is,nagyon vad! szerintem tök jó.
A fellegvár-ba a belépő 850ft...nem sok ez egy kicsit???Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Nahát!
28éves lettem!
Boldog szülcsinapot magamnak!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Úgytünik mégsem váltok Asrock-ra.... eccerüen nincs érdeklödő,aki meg van az pedig az általam kiötlött ár alatt érdeklödik...
és igazábol tudom hogy fájna a szivem ezt a stabil gyors gépet szétszedni.
Ma lefejeltem egy fém-rollykocsit a munkahelyemen,akkorát csattant azt hittem összeesek,de szerencsére egy nagy lila puklin kivül más bajom nincs egyenlőre.
a rollykocsi összeesett azonnalHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Ugy döntöttem Asrock939Dual Sata2-öre váltok. A 6600gt-m igy megamaradhat,késöbb is ráérek cserélni. remélem beválik majd.
A minap végignyomtam a FEAR-t,hát nemvoltam különösebben elájulva tőle!
Miért lehet a szellemeket Lelőni pisztollyal? és miért veszi a fegyvereimet az ucsó pályán? és ha elveszi akkor pisztolyt miért ad a kezembe?
Vegyes érzelmekkel uninstallálom,azért jókat lövöldöztem benne
Visszatérek a jó öreg expand rallymhoz,sajna a régi save-m eltünt kezdhetem elölről az egésszet de sebaj.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Ma egész nyugodt napom volt
Voltunk moziban,megnéztük a jégkorszak 2-öt.Aranyos,ajánlom minden gyereknek és gyereklelkü felnőttnek
Utána voltam barinőmnél és megfoltoztam a bicaján a kilyukadt kerekét.
Kezdem komolyobbnak érezni ezt a kapcsolatot,végülis már 7honapja járunk.
Szeretném ha több is lenne belőle idővel.
[Szerkesztve]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Ilyen forma1es futamot... Hááát leszakad a arcom,mit összebénáztak!!.
Kár hogy Alonso nyert már megint.Komolyan sírva fakadok már!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Jó reggelt! Ma reggel elég fáradt vagyok,most lett vége a bagolymüszakomnak és probálok visszaállni a rendes életciklusra....
Tegnap eldöntöttem hogy nem fogom fejleszteni a számitógépemet. Kinőttem a játékos korból! Ugyhogy simán betudom tartani az aláirásomban szereplő dátumot.(Huhh )
Kezdek kételkedni magamban Már nem vagyok biztos abban hogy a szamóca ugyanaz mint az eper! Szerintetek ugyanaz?? Jött egy vásárló és Ő mindenáron Epres joghurtot akart és NEM Szamócásat... namindegy lehet tényleg nem ugyanaz. mindenesetre elküldtem azzal hogy nincs és nem is lesz.
[Szerkesztve]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
El is felejtettem mondani, voltunk moziba és megnéztük a Motel cimű Quentin Tarantino horrort.
Hát mitnemondjak,nekem elég durva! Bár elég lájtosan indul,a végére nagyon üt!
Legjobban az tetszett amikor a Csajszinak kócsányon lóg a szeme és himbálódzik,mert a film elején még jónak hitt Oli kiszedte a helyéröl,és jőtt a Jófiu lelőtte olit és Levágta a csaj szemét. Mégse himbálózhat összevissza,ugye
Itt a Tavasz!! Imádom,végre vége a hideg,szeles,szürke,sötét napoknak!brrr!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Voltunk Teganap Fótozni,egyik barátommal végre! Ő hozta a Nikon D50esét,amitől én eddig ódckodtam,de viszont löttem vele én is pár képet és nagyon megtetszett ez a gép!! Én eredetileg canon350d-vel akartam leváltani a fuji S7000-emet,de most nagyon erősen elgondlkodtam,hogy jó nekem a Nikon is!,Már az ára is barátságásoabb, és a Kitobija is tök jó!!! Rádobok majd egy makró lencsét és nekem elég is lessz,remélem egy ideig.
Rajtam van ez a fránya tavaszi fáradtság! Nem gyengén! Egész nap aludtam,reggel 9től este 5ig,de én visszafekszem most,egyszerüen nem birok fennt lenni. Mentségemre legyen szólva,éjszakás müszakban vagyok most.
[Szerkesztve]
-
AMD!4ever
őstag
Azt hiszem boldog vagyok
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Ma reggel nagyon fáj a hasam
Pedig semmi olyat nem ettem azt hiszem ami ezt kéne hogy okozza!
Ugyhogy most a halálomon vagyok!!
Kitaláltam közbe 1 Chuck norris-ost.
Jason Voerhiss csak a víztől fél, azért mert kiskorában egyszer együtt fürdött Chuck Norrissal!
-
AMD!4ever
őstag
áááá,már megint csalódnóm kellet egy játékban!
A Battle for Middleearth2-röl van szó. a Jók kampányának utolsó pályáján beleakadtam egy trollba,aki örökéletű volt hiába,a gépem egy nagy csíter
Hiába Küldtem rá Középfölde összes Jó haderejét egyszerüen a piros csikja megállt fogyni
És szépen lassan tropára vert mindenem.... Csak nyugi!
ennek örömére megyek aludni....
-
AMD!4ever
őstag
Nagyon Szép idő van!! Végre lehet mondani hogy itt a tavasz!! Itt volt az ideje!
Máris bennem van a kisördög hogy menni kéne fotózni...dehát hivatalosan beteg vagyok,nameg akkor dolgozni is kéne menni... azt meginkább neeeem
Igazából ezek tök uncsi napok és nem is tudok mit irni jelen pillanatban.
Ezért elmesélek egy régebbi sztorit:
2001 áprilisa...
A ceglédi Dózsa györgy laktanyába voltam katona,Már alig volt hátra pár napunk,ugye ilyenkor már ki törődik bármivel is
Én voltam akkor azt hiszem a laktanya egyetlen sorköteles Ural soförje és mint olyan gondoltam hogy elmegyünk kicsit autókázni a kistársaimmal,persze csak a laktanyán belül.Szóval beülünk indulunk nyomom neki mint állat,száguldunk ki a telephelyröl.Tudni kell hogy a laktanyán belül az utak általában derékszögben kanyarodtak és még egy kb 40 cm magas betonszegély is volt a szélükön.elsö kanyar 35el simán... 2ik kanyar 50 körül gond nélkül.... 3ik kanyar 65-70 körül csücskösen de megvolt,viszont a kormány egyenesbe nemtudtam visszaszedni elég gyorsan! Ja és közben szépen elsuhantunk Dancs Százados helyettes ügyeletes tiszt mellet 1-2 méterrel... Szóval szépen hallatdunk be egyenesen a javitómühelybe! a falon át nem lett volna túl jó bemenni,ezért Nyomtam neki Satuféket, 6-8 méteres(vagy több) féknyom,de a betonfal elött kb fél méterrel megálltunk(majdnem kirepültünk az Uralból) csöppet megijedtünk de szerencsére semmi baja nem lett senkinek....Rohan az üti-H szálljunk ki azzonal! Sorakozóóóó! Ki vezette a jármüvet??
Ezt nem ussza meg! mennyivel ment maga? mondtam 20-al .Kidühöngte magát,nekem meg menni kellet raportra később hozzájuk. de Szerencsére megúsztam mert az Üti rendes volt és Dancs úr pont nem volt ott . kb 4 napunk volt hátra.
Ezzel a járgánnyal mentünk:[link]
[/url]
én imádtam,aki volt katona tudja milyen állat masina ez!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Sokan mondják,hogy a legjobb gyógymód a páros izzadás! igazuk van máris sokkal jobban vagyok!!
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Jaj de iszonyat szar voolt ez a maláj nagydij egyrészről Majdnem minden kedvencem elfüstölt,másrészröl Szemöldökherceg megint mákkal 2.ik lett.Viszont Zsánkárló sikerének örülök nagyon!!
Most épp várom a barátnőmet,már alig egy Óra is itt lesz!
Jön beteglátógatóba,ugyanis nagyonnagyon beteg vagyok!!
Ápolásra szorulok,amugyis Nővérkének (is) tanul a lelkemHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Hmmm, ez a mai nap viszonylag unalmas volt. Forma1 időmérőt néztem,mit össze bénáznak a ferka motorok ez hihetetlen,remélem kinövik!!!
Egy valamire viszont rájöttem ma,egyik pártra sem akarok szavazni,csak egymást szidják!
Pl : mszp-s oldalon ilyen szöveg: Deutsch Für=Deutsche Führer....
És ez egy teljesen hivatalos oldalon,ott ahol Gyurcsány ferenc Blogja is van.....
Fáj még a torkom,de lázam már nincs,most iszok egy kis Ballantines-t,de csakis a Bacik gyilkolása végettHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Megnéztem Hidvégi Gyuri tétmeccsét! K.O.
Nagyon helyes! Most meg ugy gözölgött szegény mint egy kávéföző!!!
Én szeretem a boxot,szeretem Kótai ''mostmár harmatos szellő'' mihályt is,remélem azért még visszatér!
Holnap F1 időmérő és vasárnap futam!!! De várom!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
A tököm kivan ezzel a letargikus időjárással!!!
legyen már tavasz!!
Menjünk tüntetni!!!
Jah,láttátok a Sziriánát? Fuu egyik nap megnéztük barinőmmel,el is aludtunk rajta szószerint!!! Ilyen unalmas és zavaros szart még nem láttam.
A végén ébredtem fel egy nagy robbanásra,szerintem direkt rakták bele a vége elött,hogy aki aludt ébredjen fel
Hiányzik a barátnőm
Olyan depi vagyok mingyá öngyi leszek!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Elakartam adni a ramomat,volt is egy kedves érdeklödö. Mondtam 25 ha érdekli irjon...
erre irt hogy vett 26ért...
mit rontottam el?
tÖK JÓ marhaság ez a blogHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Hogy hol tart a magyar egézségügy?
Hát szerintem kannibál holocaust cimü filmet itt forgatták nálunk pesten
de komolyra forditva a szót,ma voltam a körzetinél,merthogy nemakarok dolgozni menni lázasan.Letelefonáltam és kértem időpontot mint a nagyok.Lementen a megbeszélt időre pontosan,erre a vénbanya bemegy előttem,neki is 10órára volt időpontja...
Beszólok hogy akkor most mivan?
Én ne mondjak olyat hogy időpontot kértem!(mondta a dokicsaj)
csak nyugiHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Most éppen Lázasan és taknyosan fekszem az ágyamban,és mivel a Ph! le van punnyadva
(de már napok óta) kiprobálom én ezt a blogolás dolgot! hamár Gyurcsinak van akkor legyen nekem Is!
Nah,most hiv a természet,de majd jövök és irok mégHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Escape from Tarkov
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik