- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kollégák!
VR headset vásárlás előtt állok.
Csak vezetékes módban PC-vel akarom használni. Eddig két jelöltem van: Az Oculus Quest 2 és a HP Reverb G2.
Az előbbi mellett szól a jobb kontroller követés, az utóbbi pedig könnyebb, jobb felbontású, gyárilag adnak hozzá kábelt de állítólag a kontroller követés rosszabb.Ti melyiket javasoljátok? Esetleg van valami harmadik titkos tipp max 200000 Ft-ig (nyilván lehet használt is ennyiért)?
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz Urby66 #46254 üzenetére
A hp reverb g2 szimulátorozáshoz jó, ahol nem használod a vezérlőket, egy helyben ülsz. A q2 az airlinkkel kábelmentesen sport és mozgós játékokhoz akár gép nélkül is. Az előbbihez kell egy combos gép (3070TI hogy ki tudd használni a felbontást) a másik akár gép nélkül is élvezhető.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
Van valami előnye (ahogy néztem ugyan az a lencse mint a q2, ugyanúgy minimális sweet pot, de legalább drágább. Mi az előny? A fb mentesség?
-
válasz kevike576 #46257 üzenetére
Most nézem Ebay-en, Kinából van 128 Gb-s változat 150 ezerért. (plusz sarc gondolom).
Érdemes lehet ilyet rendelni? Működni fog ez itthon?
gulasoft:
Én igazából amolyan ülős, nyugis játékokhoz használnám, Elite, Alyx, No Man Sky.
A fiam szerintem viszont inkább ugribugri hadonászós dolgokhoz, szóval mindkettőre lenne igény.
A gép szerintem bírja majd, RX6800-am van. -
kevike576
senior tag
válasz gulasoft #46262 üzenetére
256Gb, ahogy láttam
De Q2 plusz hosszú kabel az nem drágább mint ez amúgy ?
@Urby66: most jött ki a szemcsi kb 1 órája Jönnek majd az összehasonlító tesztek.
Ezt speciel Q2vel és G2vel is lehet majd hasonlítgatni
Radeon kártyákkal voltak gondok azt hiszem VR támogatás terén, de nem vagyok otthon ebben, hogy azóta megoldódott e driver frissítésekkel.[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
Mondjuk itt 600eurtó, de 256-os. Kérdés lesz e olyan támogatás, hogy érdemes a 256 bele. De lehet valami crosscompilerrel lehet könnyen portolni q2-es játékokat, végül is a proci ugyan az. A quest háttér dolgait kell lefejleszteni amit a q2 rendszertől kap. Legalább van egy konkurens.
[link][ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz gulasoft #46262 üzenetére
Ez a gyakorlatban hardveresen egy Q2. Ugyanannyiba kerul mint a szinten 256GB -os Q2. Nincs facebook de van Bytedance (TikTok)
A DP-s bekotes a plusz amit en latok.
Szerk: latom porog a topic
Itt lehet elorendelni 449-ert [link]
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Ahogy olvasom egyelore szukosen fogjak merni:
"...it will be available as part of a beta program. Pico will distribute 22,000 headsets in Europe and other parts of the world..."
Forras: [link]
-
-
fatal`
titán
válasz gulasoft #46258 üzenetére
Semennyire, Steam lesz (meg lehet, hogy saját storeja is, bár PC-re nem hiszem).
A Quest 2 wireless is 90hz (illetve már 120-at is tud, csak PC nincs).
#26261: Az eye verzióban Eye tracking + foveated rendering és a kábeles linkhez DisplayPort, amit én látok. Meg persze FB mentesség.
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Erősen gondolkodom egy VR fejesen.
Igazából mindig is érdekelt, és most talán lenne rá "felesleges" pénzem.
Nah de nem tudom melyiket érdemes megvenni?
Ez a Quest 2 jön mindenhol az arcomba, ajnározzák is ezerrel, de minőségre milyen a többihez képest? Gondolom a kompatibilitással nemigen van porbléma ma már semmilyen szinten..
Az adatlapomon szereplő konfig alá venném...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Márton
nagyúr
És milyen a Pico kijelzője? Oled? Kisebb a rács? Vagy miért áradozott Mrtv róla, hogy mennyire tiszta a kép, totál megváltás lesz, ha ugyanaz a felbontás?
Súlya? 98° FOV? Akku még mindig elől?
Na elmennek a...(heló kiskuplung )
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
-
Márton
nagyúr
-
fatal`
titán
Valaki használ Bluetooth fülhallgatót a Q2-vel, működnek? Azt látom, hogy van benne BT, csak nem tudom, hogy a hang része is működik-e. Szimulátorhoz a PC-be dugott fejhallgatót használom, de vennék egy fülest és akkor már vezeték nélkülire gondoltam.
-
Raymond
félisten
válasz fatal` #46278 üzenetére
Lehet egy BT5.0-asal meglenne a 40ms de tapasztalatom nincs. A BS-ben viszont van latency allito ha jol tudom, azzal be tudod talan allitani hogy rendesen mukodjon. Majd valaki ir aki csinalja is ezt, en drotos fulest hasznalok.
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
fatal`
titán
válasz s7evcsenko #46280 üzenetére
Mindig akkor jönnek ez a bundlek, amikor már megvettem Oculuson. Múltkor a Synth Riderses, most meg a Pistol Whipes.
Na mindegy, meglesz akkor Steamen is.
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #46280 üzenetére
Egy Down the rabbit hole-ra és egy Vacation simulator-ra vevő lennék ha valakinél úgy alakul a csomag.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
veterán
Idén várható olyan szemüveg ami tud natívot, mint a quest 2?
-
Raymond
félisten
Ma 6 eve hogy megjott a CV1 [link]
Lassan harom eve hogy a Quest kijott es megvettem, ez colt az utolso VR HMD vasarom. Valami utanpotlas johetne mar! Ha uj hardware nem is lesz bejelentve jovo heten a Quest Gaming Showcase-en legalabb azt bejelenthetnek hogy nem kell mar Facebook fiok a beuzemelteteshez es akkor vehetek egy Quest 2-t vegre
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #46284 üzenetére
Te még mindíg az fb fióktól félsz. Nekünk van egy kamu fiókunk, még a nevében is benne van, hogy oculus és arra mennek a vásárlások, az az admin a q1-en és q2-őn is, havonta ránézek, de semmi üzengetés meg ilyen nincs rajta és már két éve megvan soha semmi gond nem volt vele. Ha csak ez tartott vissza, akkor nem biztos, hogy jól tetted.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
-
gulasoft
őstag
-
-
ForRedGlory
félisten
A Quest 2 dobozában létezik, hogy nem volt töltő? Csak kábelt találtam benne… elnézve 1-2 unboxing videót, kellene benne lennie.
Alzában vettem “bontatlanul”.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz ForRedGlory #46292 üzenetére
Kellene legyen.
#46293: Úgy rémlik, ha bannolják a hozzárendelt facebook fiókot nem tudsz factory resetet csinálni. Meg ha nem is tégla, ugrik az összes megvásárolt cuccod.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz ForRedGlory #46295 üzenetére
Kellene lennie benne töltőnek. Az enyém is Alzás és volt hozzá töltőfej, bár ez EU verzió volt (128-as). Az UK töltővel nem sokra mennél itthon, szerintem küld vissza és rendelj egy EU variánst.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz ForRedGlory #46297 üzenetére
Nem tudom, nem szokott gond lenni vele. Küld vissza. A 256-osnál nem egyértelmű a leírás, mert az EU verziónál írja, hogy UK adapter a csomagban Legalábbis Karácsony előtt még így volt.
Amazonról (olasz, francia vagy spanyol) is rendelheted, általában olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz ForRedGlory #46297 üzenetére
Nekem UK verzió van, de azért mert én még UK-ből rendeltem még 1,5 éve
Kb 600Ft hozzá egy adapter, de lehet még sokat is mondtam Bár nálad a töltő hiánya nagyobb probléma. Küldd csak vissza szépen.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #46299 üzenetére
Ehhez mar nem az egyszeru 2.0A 10W tolto jar egyebkent is csak? Igy barmilyen USB bemenetes telos tolto jo hozza. A Quest 1-hez meg 2.4A volt.
Persze azert erdemes irni az Alza-nak hogy kuldjenek egyet ha mar nem volt a dobozban, talan megteszik. En komplett visszakuldessel nem szorakoznek, tobb a munka vele mint az a par EUR-os tolto.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest