- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz Sirandrish #46350 üzenetére
A router-ed modelljere rakeresel az interneten vagy beirod ide.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Sirandrish
legenda
válasz Raymond #46351 üzenetére
Oh ez az ezer éves Telekomos szutyok...kétlem hogy jó lenne.
Speedport W724VDe ez a legkevesebb...ha a net nem számít, max veszek egy routert..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Raymond
félisten
válasz Sirandrish #46352 üzenetére
Az wifi6-os, lehet jo lesz. Azt hiszem van itt a topicban is aki hasznalja. Kulon legyen a 2.4Ghz es 5Ghz SSID, a Quest-et rakd az 5Ghz-re minden mas pedig mehet a 2.4Ghz-re.
-
fatal`
titán
válasz Sirandrish #46352 üzenetére
A net nem számít, helyi hálózaton megy a forgalom.
Én egy Asus AX58U-t használok dedikáltan a Q2-nek, de AX55 is elég, utóbbi 25 ezer körül van.
-
Sirandrish
legenda
válasz Raymond #46353 üzenetére
Nah majd ha beszerzem a Quest 2-t, akkor ezekre még visszatérünk
Köszi előre isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
luikay
tag
válasz Sirandrish #46355 üzenetére
Nálam egy ilyen van beüzemelve Q2-nek, teljesen jó. 4-500 mbitet simán átküld a PC-ről Wifin.
[link][ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
Most játszottam végig a Moss-t (jó tudom, kicsit megkésve, de hát ez van). Lesz pc-re a moss2 vagy a sony kisajátította magának?
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
barcalaci84
őstag
-
HatalmaGalus
kezdő
válasz Sirandrish #46350 üzenetére
Szia!
5GHz-en üzemelő WIFI kell hozzá. AC és AX (WIFI 5 és WIFI6) mindegyik ott üzelem. A telegonod kiírja pl. a WIFI kapcsolatodnál, hogy 2.4 vagy 5Ghz. -
Sati1984
tag
válasz Sirandrish #46355 üzenetére
Amikor megvettem a Q2-t, egy darabig a szolgáltatótól kapott ZTE routerrel próbáltam megoldani a PCVR-t is, ami ráadásul nem is tudott 5 GHz-et, és hát... nagyon nem ajánlom, eleve le kellett venni 30 MB/s körülre a stream minőségét, és még úgy is akadozgatott néha - nem egy jó élmény.
Pár hét után meguntam ezt, és bekötöttem egy nagyon alap 5GHz-es modellt a hálózatba, én a PCX-től rendeltem ezt a modellt, mert tökjó áron volt (meg van most is szerintem), a setupja viszonylag egyszerű, én csak azért küszködtem egy darabig, mert az én gyakorlati hálózatos ismereteim eléggé alacsony szinten mozognak Röviden a lényeg, hogy AP-ként működjön az új router, tehát magát a routingot ki kell rajta kapcsolni - ehhez gude-ot meg lehet találni a neten. Így lesz egy olyan 5 GHz-es wifid, amire csak a Quest 2 tudja a jelszőt (mert csak annak adod meg ), és a végeredmény tényleg minden várakozásomat felülmúlta - rögtön fel tudtam venni bőven a stream minőségét (meghagytam 65MB/s-on, mert ha feljebb veszem, én már nem látom a különbséget, de bőven megy afelett is) és minden suhan, semmi akadás, alig van késés, a Beat Saber-es rekordok csakúgy záporozn... na jó, nem záporoznak, de az nem a stream minősége és latency-je miatt van
Szóval amint megvan a Q2 és PCVR játékot akarsz rajta próbálni, mindenképp tedd meg, jobb, ha nem szenvedsz már az akadozós verzióval... Ha szerencséd van és a jelenlegi routered tudja mindkét frekvenciatartományt, akkor lehet, hogy nem kell másik router, és elég egy 5 GHz-es wifit belőni és dedikálni a Q2-nek, ez majd kiderül, de semmiképp ne azon a wifin PCVR-ozz, amit a többi eszköz is használ.
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
kevike576
senior tag
válasz barcalaci84 #46361 üzenetére
Ah tényleg, most már emléxem, hogy volt egy ilyen hír. Thx az infót !
Enjoy the game ! -
gulasoft
őstag
Jól láttam, hogy a greenhell vr megjelent a quest2-re de nincs meg pcvr-ra?
Mi van már itt, a mosst lenyúlta a sony, a greenhell nincs pcvr-on. Ez valami összeesküvés hogyan csináljuk ki a pc vr-t?
Ne adjunk ki rá címeket és akkor majd megdöglik magától?Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
fatal`
titán
Rengetegen panaszkodnak, hogy a v39-es frissítésben a PC appból eltűnt a képfrissítés beállítás, csak 72hz van.
Ismét egy jól sikerült frissítés.
-
Raymond
félisten
Kivancsi vagyok mik lesznek meg bejelentve a GTA-n es a Boneworks keszitojenek uj jatekan kivul ma este 7kor.
-
Sirandrish
legenda
Nah hát úgy fest hogy egyelőre mégsem ruházok be erre a Quest 2-re.
Használtan (garival) már elég jó áron beszerezhető, én simán megvettem volna hozzá egy routert is, de ahogy olvasom/nézem, szemüvegeseknek eléggé ajánlott az a plusz lencse ami nálam még 90 dollár lenne.
Pont most várom az új szemüvegemet, szóval tökéletesen tudom hogy milyen kellene, és mindenféle plusz réteg nélkül is 30K lenne a lencse a QuesthezRáadásul ha nem jönne be a VR élmény, akkor ezek a lencsék kb kukába mehetnének, mert elég nehéz lenne olyan embert találni, akinek pont ilyen szar a szeme, és pont ilyen masinája van
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
macskajancsi
aktív tag
Ahoj!
Htc Vive Pro kontrolleren cserélt már valaki akksit?
Találtam egy leírást, de az csak a sima kontrollerről szól, nem a 2.0-hoz, és kíváncsi lennék, hogy az abban leírt típusszámú akku jó-e az újabb kontrollerhez?
BOPLH100 (vagy B0PLH100?), ill. 35H00244-00MTudtok esetleg valami diag alkalmazást, ami megmondja hogy a gyári 950/960 mAh kapacitás helyett aktuálisan mennyi most neki? Mert érzésre szarok, de szeretném ezt tudományosan is alátámasztani.
(2-3-szori 1-1,5 óra (=2...4,5óra) Beat Saber után tölteni kell, holott elméletileg 8 órát bírniuk kellene)
Mobiloknál, notebookoknál már találkoztam ilyennel, de itt a 4db virtuális LED (és a SteamVR ikonok) helyett nem tudok értelmes megoldást.coito ergo sum...
-
fatal`
titán
válasz Sirandrish #46372 üzenetére
Ráadásul ha nem jönne be a VR élmény, akkor ezek a lencsék kb kukába mehetnének, mert elég nehéz lenne olyan embert találni, akinek pont ilyen szar a szeme, és pont ilyen masinája van
Jah, ilyen nem igazán van. Én megvettem a Quest 2-t és a próba után 1-2 héttel rendeltem csak a lencsét. Addig jó volt a szemüveg is a gyári spacerrel (ez a lencse mellé is kell különben beleér a szempillám ), csak oda kell figyelni mikor le- meg felveszed, de nem akkora nagy szám. Azért nem lesz minden alkalomtól karcos a lencse.Viszont valóban majdnem 30e, 76 euro volt szállítással (VROptician).
-
kiskuplung
őstag
Láttátok már a VR Bridge manualt?
-
luikay
tag
válasz kiskuplung #46375 üzenetére
Na de hol lehet ilyet kapni?
Csak az X1850-et találtam eddig, ami mondjuk ugyanígy néz ki.[ Szerkesztve ]
-
luikay
tag
válasz kiskuplung #46377 üzenetére
Gondolom horror áron...
-
Raymond
félisten
válasz fatal` #46380 üzenetére
Ahogy a multkor irtam, annak akinek mar van egy mukodo router setup annak ez nem kell. Viszont annak akinek nincs es nem akar keresgelni, probalgatni, konfiguralni stb. annak jo lehet. A Meta supportnak pedig szinten midel nem kell azt nezegetni milyen lehet az illeto hallozati konfiguracioja otthon.
Az ara meg a kerdes mert az ax-es D-Link stick 50EUR alatt van.
-
Raymond
félisten
válasz luikay #46381 üzenetére
Carmack beszelt errol meg 2019-ben az OC6-on:
"WiFi streaming - could make a dongle with custom firmware to get around some standard AP limitations and get great streaming experience"
[link]Akkor beszelt arrol hogy a standard protokolnal es iomplementacioknal sok az overhead, re-transmission es egy rakat dolog amire figyelni kell mig egy sajat firmware ami csak egy funkction lat el egy eszkoznek ledobhatna a ballasztot. Hogy mennyi latency-t lehet sporolni a mostani 5-10ms-bol majd kiderul.
-
fatal`
titán
-
luikay
tag
Na.. Moss Book II mégsem lesz PS exkluzív, sőt jön Q2-re is.
-
Raymond
félisten
Jo volt a showcase, semmi sallang, a cringe is minimumon es jo cimek. A GTA-bol nem lett semmi es hat a dongle is egyelore sehol
-
kiskuplung
őstag
válasz Raymond #46386 üzenetére
Hát, én asszem megyek leporolni az Asgard's wrath-et.
Nekem ez csalódás volt. Se GTA, se Assassins creed vagy Splinter cell amit tavaly beharangoztak. Értem én, hogy még évek kellenek ezekhez, de akkor mint a PC-s showkon, mutassanak valamit, aztán írják ki, hogy majd egyszer.
Talán ez a Ghostbusters nézett ki valahogy, de ide a bökőt h egy üres multiplayer szar lesz ez is, mint az After the Fall.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #46387 üzenetére
A Ghostbusters nekem is co-op multinak nez ki, az pedig nem nekem valo. Az Esper1-re fujtak a megjelenes utan meg egy jo ideig mert tele volt bugokkal, nem hiszem hogy az Esper2 jobb lesz. Az hogy a Cities Skylines nagyon megcsunyult az elso bemutato ota mer tudtuk, az nem meglepetes. A tobbi szerintem jo, orulok hogy a Red Matter keszitok menetelnek tovabb, az nagyon szep munka volt es az uj is jol nez ki. A Schell Games pedig ugyszinten, az I Expect You To Die jatekok jok.
Business szempontbol pedig az hogy nagy mainstream brand-ek jonnek VR-ra az szinten jo. NFL, Ghostbusters, a Walking Dead is folytatodik (nem egy nagy meglepetes) es az Among Us is ott van ami persze multui igy nem nekem valo
-
luikay
tag
válasz kiskuplung #46387 üzenetére
Ghostbustersre írták, hogy nem gameplay, hanem előrenderelt cucc.
-
Raymond
félisten
válasz luikay #46389 üzenetére
Az, de eleg jo munka, a motion blur minosege volt csak az igazan arulkodo a kameramozgas mellett. A grafika es kinezet eleg Quest-es volt, persze ott nem lesznek ott azok a dinamikus fenyforrasok amik ott a csarnokban ropkodtek ossze vissza
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Ki milyen battery-t használ a controller be? Eddig nekem tölthető Duracell volt, de még 1 hétig se bírta. KB 1 hónapja vettem bele Energizer Ultimate Lítium batteryt, 1nhonapjabvan benne. De mind a két controller 100% on van. Semmit nem merül.
-
fatal`
titán
válasz Busterftw #46394 üzenetére
Jogos, ez is egy nézőpont. Én a másik szobában játszom, nekem ez eleve kiesik (illetve szimulátor megy a közelből, de ahhoz meg jó a kábel is).
A routert azért tartom jobbnak, mert másra is használható. Persze, ha optimalizálnak rajta és kisebb a latency, akkor megérheti.
[ Szerkesztve ]
-
s:zozo
aktív tag
válasz Raymond #46388 üzenetére
Igaz, de lehet egyedül is csapatni, az oldaluk szerint.
[ghostbustersvr]
Quest 1 (még?) tulajdonosként, nem is tudom minek örüljek -
gulasoft
őstag
Questen hány szemcsinek lehet ugyan az az adminja 2 vagy 3?
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS-COOLER MASTER - REDDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
- Xbox one kontroller, joystick
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest