- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Hali,
a youtube VR (steam) nektek is úgy működik, hogy középen egy fekete kocka van?
Nincs valami VR-ra, amivel youtubeozni lehet?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
bot1978
senior tag
CV1 sensort nagyon bonyi webkameraként használni? nem találom a webkamerámat és kéne kép munkahelyi meet miatt ez meg úgy is itt van, gondoltam ha csak át kell írni valami hardverazonosítót vagy mit tudom én...
Régen olvastam egy cikket, hogy valaki Linux alatt megcsinálta, igazából maradhatna akár egy 8 bites fekete-fehér kép, az sem érdekel milyen, csak hogy valami legyen
amúgy soha nem használok webkamerát, szóval most emiatt a járványos átszervezés miatt nem fogok venni -
ZsZso
Közösségépítő
válasz kiskuplung #30204 üzenetére
Biza igazad vala. Reggel van én még nem másztam ki a dobozból és csak benne tudtam elmélkedni.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
s:zozo
aktív tag
Hoppárézimi
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=37046&news
Operencia: VR -
a2d2
addikt
Érkezett megint 400 euro alá visszaküldött Quest akit érdekel:
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz gulasoft #30209 üzenetére
Nagyon precízen le van írva minden kis apró karc ha van. Gari ugyanúgy van rá.
Én is így vettem tavaly, csak az elemek hiányoztak de amúgy makulátlan volt.
Amúgy ha nem tetszik akkor ingyen visszaküldöd amazonnak (plusz az eredeti postát is visszautalják). Ráadásul nem 2 hetet hanem egy hónapot adnak tesztelni. Szóval iszonyat korrektek. Én teljesen rászoktam a náluk vásárlásra.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #30214 üzenetére
Amazonos volt az. Volt vagy 4 mikor linkeltem. Most már csak egy amazonos 417 eurosat látok.
-
gulasoft
őstag
Van vadi új is 449-ért
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
-
s:zozo
aktív tag
válasz Foglalt név #30213 üzenetére
Nincs -
kiskuplung
őstag
Nem láttam még itt, ezért iderakom, hogy a Steam Game Festival-on van egy rakat VR játék demoja is.
Én most kezdem el kipróbálni őket, kezdve a Blunt force-szal.
-
Bagoly81
aktív tag
no man sky bekerült a windows game passba, és megy vr-ben
-
Sziszifeca
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
-
neverless
tag
Sziasztok.
Van egy Rift S-em amit a német amazontól szereztem be, a seller is az amazon volt.
1. Hogyan tudom gariztatni?
2. Ha esetleg venni akarnék bal és/vagy jobb kontrollert, azt hol tudnék, illetve kb mennyibe kerülne?Szerencsére nincs jelenleg gond, minden jól működik, de olvastam, hogy a gariztatás sokáig tart, illetve nem is feltétlen vannak ocu-nak kontrollerjei. Így az is felmerült bennem, hogy tartalékba beszerezni egy párt, persze csak ha megfelelő árban van. Több ember is nyavalygott redditen, hogy kontroller nélkül maradtak hosszú időre, így próbálok előre gondolkodni.
-
kiskuplung
őstag
válasz proci985 #30225 üzenetére
Őszintén? Kicsit örültem, mikor véget ért a demo (kb 20 perc)
Több sebből vérzik, kezdve a rossz fegyverkezeléstől (a shotgunnal szó szerint percek mentek el), a hibás kontroller kezelések át (már akkor gyanús lett, amikor az elején a főmenüben csak úgy tudtam navigálni, ha elfordítom a csuklóm), a szörnyű teleport rendszerig (hasonló mint a Robo recallban van, csak annyi különbséggel, hogy ott instant teleport van, miután beállítod az irányt, itt meg szó szerint másodpercig tart, és addig teljesen kifehéredik a kép).
A grafika meg a hangok, úgy egészében szerintem egészen jó, és nem tisztán csak egy FPS, hanem logikai elemekkel van dúsítva a játékmenet, szóval akár jó is lehetne.
Ja és legrosszabb, a fedezék-kezelés. Odateleportálsz valami bútorhoz, és nem ám leguggolsz vagy ilyesmi, hanem egyik kezeddel megfogod a bútort , és "beállítod" a fejmagasságodat. El nem mondható hogy ez milyen frusztráló, különösen 2 kézzel tartott fegyvernél. Ja igen, az is el van rontva, mert 10-ből kb 3x sikerült rámarkolni rendesen. Mondanom se kell, milyen jó érzés harc közben a levegőt markolászni.
-
Vaze
őstag
válasz neverless #30226 üzenetére
Szia,
Vannak kontrollerek [link]
mondjuk jelenleg nincs bal csak job,$69 USD (lap aljan)
Amazon gariztatasrol nincs infom,ott meg nem gariztattam.De ha Oculusek gariznak,kontroller eseteben (nekem 11 nap alatt megvolt)[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ezen azért már el lehet gondolkozni:
Kat VR Announces Kickstarter for At-home VR Treadmill ‘KAT WALK C’
Starting at $700 for early bird backers700-ért nem is lenne rossz. Persze ez kicsit "gagyibbnak" tűnik az eddig látott KAT-ektől, de hát optimalizálni kell a költségeket. Ez vajon tud működni inside out trackinggel is? Nekem gyanús ami miatt csak az Index-szel látom promózni.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Vaze
őstag
válasz neverless #30229 üzenetére
En irtam kozvetlen Oculusnak hogy mi a gondom,par email utan,mar kuldtek is emailben hogy hova kuldjem a kontrollert,megvartak meg megkapjak,utana kuldtek az uj kontrollert.
Igaz en Angliaban vagyok,elek,es itt is intezodott minden.Segiteni tudok ha majd szeretned,Angol cimmel,szallitasal kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
törölt tag
válasz neverless #30226 üzenetére
Én végigjátszottam pár éve egy gariztatást az Oculussal.
Elromlott az egyik kontrollerem, írtam a supportnak, küldtem videót a hibáról, mondták, hogy oké, küldenek egy újat.
Aztán kiderült, hogy magyar címre nem tudnak, mert nincs a támogatott országok között.
Mondom sebaj, itt egy osztrák cím, küldjék oda.
Az sem jó, mert ha a felhasználás nem támogatott országban történt, akkor nincs gari.
Redditen is volt olyan sztori, hogy az USA-ban vett a csávó Riftet, kivitte magával kiküldetésbe, onnan levelezett a supporttal és az otthoni USA címére sem voltak hajlandóak cserét küldeni, mert hogy nem támogatott országban használta a terméket.
Szvsz az egész eljárás totál törvénytelen, az EU-ban mindenképpen, mert egy forgalmazó nem kötheti a garanciát ahhoz, hogy melyik EU országban használták a terméket, de ehhez valakinek végig kellene küzdenie egy pert az Oculussal, de legalábbis felnyomni őket valami EU fogyasztóvédőnél, nekem meg nem volt hozzá kedvem / energiám.A végén az egész levelezést átküldtem az Amazon.de-nek, hogy hát az Oculus arra hivatkozik, hogy az Amazonnak nem is lett volna joga nem támogatott országba eladni a Riftet és most mi legyen. Az Amazon erre minden hiszti nélkül visszafizette a kontroller árát, így vettem egy újat. (Én még külön csomagban vettem a Touch-t, nem kombóban a CV1-el.)
Tehát az esetedben a legrosszabb dolog, ami történhet, hogy ugyanezt a műsort lejátsza Veled is a support. Nem kell túlparázni, csak küldj el mindent az Amazonnak, azoknak szerencsére nem éri meg ilyen hülyeségeken küzdeni, inkább fizetnek.
Annyi kellemetlenséged lehet, hogy valószínűleg a teljes csomagot vissza kell küldened, azaz hmd, kotrollerek, minden, mert az Amazon cserealkatrészt nem küld, csak komplett terméket vagy pénzt. Ha tehát nem tudsz VR nélkül élni, akkor a legjobb, ha lejátszod a gariztatás műsort és amikor az Amazon zöld utat ad a visszafizetésnek, akkor előbb veszel egy új Riftet és csak akkor küldöd el a régit az Amazonnak, amikor megérkezett az új.
-
-
Jinxb1rd
addikt
Ránézésre is látszik hogy ez biztos nem jó.
We are only Stardust...
-
Raymond
félisten
Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer
Single Player Campaign a multi mellett es ami lenyeges "with an option to play the entire game in VR" (0:48 - 0:51)
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Aztan az hogy van vagy nincs elonyod azzal hogy HOTAS-al VR-ban jatszol persze kerdeses. Konnyen leet hogy nincs aszerint amit a SWBF es sima BF-ben latok hogy mit muvelnek egyesek eger+bill komboval. A War Thunder problemaja is az hogy az egeres pilotak elonyben vannak.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
sheep
addikt
válasz Raymond #30241 üzenetére
A szimekben is előnyben van aki monitoron trackir-rel játszik, sajnos a vr hátrányban van bárhogy is nézzük, hiába érzed a távolságot, a rosszabb képminőség és realisztikus fejmozgás miatt hátrányban vagy. De nekem a realizmus számít, én a hátrányok ellenére sem játszanék már monitorral semmilyen szimet, ha lehet vr-ban is. Szóval örülök neki hogy egy ilyen játék jön vr támogatással, ez mindenképpen egy húzó név az Alyx után.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
-Solt-
veterán
Ezek a sztorik mindig meglesznek... még a kormányt használók között is megvan az, hogy kikapcsolják az FFB-t, lejjebb veszik a kormányszöget, stb. Soha nem lesz olyan, hogy azonos feltételek, max, ha egy adott beviteli eszközre van korlátozva az adott játék.
Szerintem ezeken át kell lendülni...
www.smart-bus.hu
-
a2d2
addikt
Egyetértek. Soha nem lesznek totál egyenlőek az esélyek különböző konfigokkal.
Pl anno mielőtt megszületett a fiam volt 2-3 hetem rendszeresen BF3-azni. Minden este fent voltunk kollegákkal. Én csak és kizárólag repültem (el sem indítottam egy repülőmentes pályát sem), gondoltam hogy előveszem a joyt, de maradtam inkább egér/billentyűnél és eszméletlen dolgokat meg lehetett csinálni vele (pl megvolt a módszer milyen technikával tudom kicselezni a rámlőtt hőkövetős rakétákat).
Ki is mentettem anno ezt a képet hogy egy 6000 oldalas listán 29. vagyok:Ja de ugyanez elmondható pl a Desert Combat vs Vietnamnál is. Desert Combatban is iszonyú finoman ment a helikopterezés az egérrel (El Alamein-nél be tudtam repülni vele az iraki hangárba és ott szedtem le a megbújt ellenfelet). A Vietnamban utána meg oltári béna lett az egész.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #30246 üzenetére
Nekem arról annyi emlékem van hogy nem volt joystickom még és anyám sodródeszkáját vittem mindig be a szobámba, fogtam az ölemben és ment ész nélkül a görgetés
-
ryke1
tag
Talán valakit érdekel: Jean-Michel Jarre - 'Alone Together' élö koncert 2020. Júni 21 21:15 [link]
szerk.: nekem nincs VR, csak olvasgatok itt , ha valaki megnézi irhatna róla
[ Szerkesztve ]
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest