- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tobias88888 #29598 üzenetére
Nálam 9900K+2080S+RiftS-el is fos volt ott is csúnya volt és szarul futott, kb azért vettem VR-t erre puff, de no problemo elvagyok én az iRacingal is
-
barcalaci84
őstag
válasz -Solt- #29597 üzenetére
amúgy részben egyetértek...Mert este és esőben egész jól néz ki valóban VR-ban is...
Nappal viszont messze a legrondább szerintem VR-ben epicen is..
Valahogy VR-ben ezek a post process meg stb effectek nem néznek ki jól (legalábbis nappal)...Nálam még mndig az AC néz ki a legjobban nappal , mert letisztult egyszerű , éles ,brutál látótávolság stb
Mondjuk nem fair összehasonlítani az AC val hisz ott csak nappal van és így könnyű ...csak ugye évek óta ahhoz a látványhoz szoktam vr-ban és ACC-be húsbamaró tud lenni h milyen ronda nappal (márpedig valahogy mindig olyan szerverre keveredek ahol nappal van)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz barcalaci84 #29602 üzenetére
"amúgy részben egyetértek" ez olyan politikus hozza szolas, mert alapbol mi simesek reszben mindig egyet ertunk :) ez a hobbink szeretjuk ha neha szar is :D
-
-Solt-
veterán
válasz barcalaci84 #29602 üzenetére
Részben egyetértek!
Tény, hogy ha valakinek gyengébb gépe van, vagy zavarja az ASW akkor annak jobb választás az AC és az is tény, hogy mivel jobban bírja az SS-t ezért élesebb is a kép, de a Rift S-ből és az 1080Ti-ből kiindulva összességében nekem nappal is jobban bejön az ACC, soha nem volt olyan érzésem, hogy az AC szebb lenne... de persze ez már ízlés kérdése. Ha végre hozzájutok az új VGA-hoz akkor bedobom a pontos beállításaimat, hátha csak az a gond nálatok.
@Jacek:
www.smart-bus.hu
-
s:zozo
aktív tag
válasz Raymond #29293 üzenetére
Sajna pár játék nem tolerálta a beállításokat, kisebb értéket kellett megadnom.
Karnage Chronicles-nél pl. olyan akadások jöttek elő, az előre haladásnál, hogy szörnyen éreztem magam.
Időközben megtaláltam ezt az oldalt [link] és a 1070-s értékekkel jó lett.
Kivétel a Distortion Curvature érték, ahol a "low" maradhatott, végső soron az,
Encode Resolution Width értéket kellett levinnem 2912, 2784-ról 2352-re.
A játékok nagy részénél nem volt problémám.
Encode Resolution Width értékek mi alapján vannak megadva?
Gondolok itt arra, hogy mi az a szám ami a 2352 és 2784 között még megadhatnék hátha még jó? -
Raymond
félisten
válasz s:zozo #29605 üzenetére
"Gondolok itt arra, hogy mi az a szám ami a 2352 és 2784 között még megadhatnék hátha még jó?"
16-al oszthato szamokat rakj be aztan meglatod mi az ami meg megy. Peldaul a 2432 az a default viewport resolution (1216x1344) a 2784 pedig az ami pont a fizikai pixelekbe belefer kicsinyites nelkul (1392x1536). Lehet probald meg ugy hogy a PPD-t nem allitod feljebb es es az encode pedig 2784. Ha nem megy akkor valahol a kozott es 2432 kozott.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
barcalaci84
őstag
válasz -Solt- #29604 üzenetére
nekem is 1080 ti van és még az ASW-vel is elvoltam annak idején mikor kellett...
Ha egyikre se rakok Supersamplinget akkor is sokkal élesebb szebb minden AC-ban (igazából reverbre már tök felesleges is)
ACC-n meg ha mindent feltolok és kapok 25 fps-t akkor is csúnya nappal...a sötét meg az eső ügyesen takar
egyébként rift s -en nagyjából megbarátkoztam vele h hogy néz ki
viszont reverben nagyon meglátszik h milyen csúnya -
Gigi01
őstag
válasz barcalaci84 #29609 üzenetére
Hú fasza,köszi! Kipróbáljuk,esküszöm nekem jobban ment ezzel,mint riftekkel.
-
barcalaci84
őstag
Na megtaláltam hogy lehet ASW-t állítani Mixed reality headseteknél:
jegyzettömbbel nyisd meg ezt a file-t :
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\resources\settings\default.vrseezt írd át disabledről auto-ra
"motionReprojectionMode" : "auto"illetve ezt false-ról true-ra:
// "motionReprojectionIndicatorEnabled" : true,így látod a bal felső sarokban mikor van stabil 90 :zöld négyzet
kék és ciánnál kapcsol az asw és 45 fps-t dupláz
pirosnál túl kevés az fps és kikapcsol az aswlődd be úgy a grafikát ACC h ne menjen sose pirosba
-
v2
senior tag
válasz barcalaci84 #29611 üzenetére
Köszi
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Raymond
félisten
Azt hiszem a hetvegen mar tenyleg megveszem az AMS2-t, tele a YT ajanlasaim errol szolo videokkal.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #29614 üzenetére
A francba, a multkor kelle volna megvennem amikor csak 20 vagy 25EUR volt. Na mindegy, az a 36EUR se a vilag vege es ugy nez ki van ertelme a fejlesztoket tamogatni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Raymond #29615 üzenetére
26,99€ volt szerintem. ITADot érdemes felütni néha, hogy tudd milyen ár számít jónak, vagy egy augmented Steamet pöccints fel a böngésződbe és azzal még egyszerűbb az élet, ha Steames játékra vadászol.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, a topik összefoglalóban ajánlott caseking.de oldalon 450euro az Ocolus Rift S mindennel együtt. Plusz posta Magyarországra. Jól értelmezem? Avagy valamit elnézek, mert ha jó, akkor az itthoni árakhoz mérten ez nagyon jó ajánlat, s nem kell gondolkozni, hogy Rift S vagy Cosmos a nyerő, hisz a Cosmos min+25% felárral kapható csak.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
sheep
addikt
Akinek gondja volt a wmr 60hz-s képminőségével (a bal oldal torz képet adott), az a következő nagy windows frissítéskor örülhet mert kijavították. Én az insider programban már kipróbáltam és tökéletesen megy az Il2 alatt, korábban ott is gond volt vele.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Jinxb1rd
addikt
https://store.steampowered.com/bundle/2308/Serious_Sam_VR_Bundle/
4 játék, -90%, 13 euró
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
-
Jinxb1rd
addikt
Azt vettem észre pár napja, hogy a taskbaron villodzanak a kis ikonok. Mint kiderült, usb ikon villangat fel egy-egy pillanatra 5-10 másodpercenként, amit eszközök közt nézve egy PC Camera nevű eszköz okoz, ami a Rift s része.
Feltételezem, hogy ez nem normális jelenség. Másnak nem volt ilyen problémája?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
sheep
addikt
válasz barcalaci84 #29626 üzenetére
Én még régen próbáltam de nem szeretem az utánhúzást amit csinál, legalábbis repszimben számomra zavaró. Inkább lejjebb veszem a grafikát de legyen a mozgás élethű.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
wolfhgb
aktív tag
Udv mindenkinek, egy ideje nem kovettem a csoport fejleményeit, ahogy sajnos a vr rel kapcsolatos híreket sem. Esetleg lenne valakinek sli vr támogatas kapcsan valami friss infója? Tovabbra is karcsú a programok es driverek terén a felhozatal? jelenleg sem perspektíva a vr platformoknak a sli ill crossfire támogatas terjesztése, gondolom a kártya gyártók érthető okokból persze nem kapkodják el megfelelő driverek megalkotását, esetleg jol működő és támogatott sufnituning?
-
Segal
veterán
válasz Jinxb1rd #29625 üzenetére
Hatalmas játék főleg coop-ban.
Egy kis reklám a Topicgazdának"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dyingsoul
Topikgazda
Látod milyen jó visszanézni, te meg mindig ódzkodsz a streameléstől!
Amúgy az a múmia boss felejthetetlen... azt hittem ott végünk, elakadunk de nagy nehezen csak levertük. Lassan tolhatnánk megint valamit de most stream nem lesz mert tanyanetről vagyok.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
v2
senior tag
A stem vr ban a szemenkénti felbontást ( ss? ) ha állítom, miért nem történik semmi változás játékban? Az oculusnál rögtön más lesz a kép minősége.
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
s:zozo
aktív tag
válasz Raymond #29606 üzenetére
A helyzet, hogy semmi baj nincs Encode Resolution Width mezőben beírt értékekkel.
Sikerült rá jönnöm, hogy mi a franc baja van a Karnage Chronicles játéknak. Nálam?
Bármi fut aktívan a játék képernyője (monitoron) előtt, tökéletesen fut. Ez lehet az Oculus Debug Tool ablaka, vagy VD sreamer és vagy Realtek hangkezelő ablak, amint a játék képernyője az aktív, (előtérben van) előjön az az idegesítő hiba, ahogy haladok előre nagyon durva, azonnali akadások jönnek elő. (Oculus Quest link) Sima Oculus Riften is látható, habár ott kevésbé zavaró. Gondolom ez valami játék bug lehet, habár nem találtam mostani bejegyzést ilyen hibáról a google keresőn keresztül. -
TheObi94
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Oculus Rift CV1 szettem, 1 db szenzorral és 1 db Oculus Remote-tal.Telepítés közben, mikor a szenzort kellene felismernie, Hardware Errorral kidob. Sok külföldi fórum szól erről a problémáról, de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg belefutott már ilyesmibe? Mi a teendő? A kábelek a megfelelő portokban vannak, próbáltam variálni is, de nem segített.
Köszi,
Bence -
a2d2
addikt
válasz Raymond #29640 üzenetére
Én is pont most néztem át telóról. Vicc az egész. Rift oldalon sem jobb a helyzet. Pedig készítettem már bankkártyát hogy húzom be az Asgardot majd.
Remélem ezek után senki nem vesz tőlük semmit a "Sale" alatt hogy kicsit elgondolkodjanak a legközelebbi meetingjükön[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
Válság van, válságakciók vannak.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Jinxb1rd
addikt
Ne aggódjatok, hamarosan jön a Steam Sale. Ott szoktak akciók is lenni.
We are only Stardust...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Mi jött velem szembe facebookon. Lehet, hogy nem is olyan rossz az a Cosmos. Szegények, annyira nem viszik, már nem tudják kikkel reklámozzák még.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest