-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz Emunem #69250 üzenetére
Nyilván van különbség vélemény és ajánlás és reklám közt. De mind lehet egyben információ is.
Gyakorlatilag hazai kiskereskedelmi forgalomban nem kapható dolgok teszik ki a topic tárgyát.
Ha véletlen nyílik egy SIM home vagy valami újabb az hatalmas dolog nekünk.De p Petras Gyula ha oda boki valakinek hogy tudja mi a megoldás a műszaki nyugjere és meg is csinálja az már a világ vége?
Bakker örülni kéne hogy az egyetlen ember aki privatba szereli ezeket ki tudja hány éve itt van elérhető lehet tőle kérdezni. Ha gyárt valami újat akkor fel szokta tenni nem?
Ki az aki emiatt a GVH-hoz rohan ha O csinálja egyedul?
Értem hogy nincs reklám a szakmai topicban csak épp attól szakmai (tényleg) hogy itt lehet megtudni mi az új.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
hopeless69
csendes tag
Üdv, lefoglalóztam egy használt szettet ma. Holnap megyek érte.
Thrusmaster T300RS GT kormány, T3PA-GT pedálszett és TH8A váltó, Next Level Racing Challenger üléssel. 160 K.
Teljesen kezdő vagyok a témában, kb ehhez mérten is választottam szettet. Öt éves gyárilag még csak PS4-el volt kompatibilis, a tulaj lefrissítette PS5-re ma.
A kérdésem,hogy fog e működni PS5 el?
Jó-e kezdő szettnek? Árban éri-e? Az ülés és maga a váz ami nem tetszik,de ennyi pénzért, nem várok csodát, jobb mint a sok horgásszék.[ Szerkesztve ]
-
bence1885
tag
Ehez a sztorihoz, én is hozzáfűzném hátha számít valamit, hogy valóban hasznos dolgokat írt a srác meg segített is gyorsan válaszolt a kérdésekre ülés, pedál témában.
Csodálkoztam is, hogy idejött a fórumra egy ilyen fazon aki bejárt több országot neves autóversenyzőknek gyártott pedált stb..
Sajnálam ha a profilját is törölték, bár ezek után én lehet vissza sem jönnék másikkal sem..
Sok infóval , tapasztalattal lettünk volna még gazdagabbak. -
zsozsa74
őstag
válasz hopeless69 #69252 üzenetére
Szerintem ár-érték arányban ölég jó vétel volt! PS-en a játékok határozzák meg, hogy milyen kormányokkal működnek, nem az van, mint boxon, hogy ha rajta van az xbox logó egy kormányon, akkor mennie kell minden autóssal. De gyanítom, hogy ez a kormány tutira megy GT7-el, meg ACC-vel mondjuk.
Itt általában nem szeretjük ezt a fajta vázat, ahol láb közé megy a kormánytartó oszlop, de akik itt vannak már leginkább nem az első cockpitjüket nyűvik. Mondom, árban szerintem nagyon jó vételt csináltál! Az ülés maga elég fapadnak tűnik, lehet, hogy fel kell turbóznod valami párnával az üleped alá, meg valami gerinctámaszos párnával is. A váltónak lehet kenni ezerrel, bírja, full fém.
Ha idővel rákattansz, úgyis fejlesztgetni fogsz, de kezdetnek ezt több, mint jó szerintem!
Szóval gratula és hajrá! Szippantson be téged is a feneketlen szimes fekete lyuk!Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
biker
nagyúr
Azt a srácot kell kitiltani, aki pl Zsinor Jánossal is együtt dolgozott, mikor Simtag néven gyártottak olyan Tilton pedálgépeket, amit Verstappen, Ehrlacher és társai vettek, otthonra vagy épp a saját TCR autójukba. Inkább büszkék lennénk rá, hogy ide ír, de nem, kitiltjuk a g...be
[link] SIM + LIVE #27/2023 Zsinor János aktuális adása JanivalElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
PROHARDVER!
Elég lesz a moderáció elleni hergelésből! Az ÁSZF elég világosan foglamaz, érdemes elolvasni, különösen a III/10/16 valamint a III/10/17 pontot, itt mindkettő pontot sikerült megsérteni. Egyébként pedig ha egy hozzászólást törlünk, akkor automatikusan töröljük a rá adott válaszokat is, itt is ez történt, az első hozzászólásból indult minden, viszont a későbbi hszkben is ugyanúgy ott volt a reklám és a marketing.
Innentől kérlek titeket engedjétek el a témát, emiatt egymással veszekedni meg teljesen felesleges. -
Neck
veterán
válasz hopeless69 #69252 üzenetére
Jó szett. Fog működni. Nekem is hasonló volt, csak más a perec és az ülés, meg LCM pedál. Jó cucc, gyors köröket hozzá!
#69249 Bandit21:
végignéztem este a Boosted Media videót. Az alapján jó dolgokat írt róla, és azt is nézd hozzá, hogy annyira azért nem kerül sokba.
Szerintem az olyanoknak, akik plug & play élményt akarnak, konzol támogatással, és eddig pl a régebbi Logi kormányokat vették, de most DD-znének, megveszik a szettet, bedugják, és örülni fognak neki. És még TrueForce is lesz. Szerintem sokan vannak olyanok, akik nem akarnak kompatibilitási listákat nézegetni, QR verziók között váltogatni, drivereket telepítgetni meg szoftvereket cserégetni, extra csavarokat behajtani, upgradelni, személyre szabni, etc. hanem csak leülni meló után, bedugni és menni öt kört.Majdnem biztos vagyok benne, hogy a HC szimes brigádnak a többi márka jobb vétel lesz, de sokan vannak (főleg a hanyatló nyugaton) akiknek ez is pont jó lesz. És azért elég jó, ez is, mondjuk a jópár évvel ezelőtti felálláshoz képest, amikor a T300 volt kb ezen a polcon.
Boosted Media megjegyzi, hogy a FFB részletesség igencsak ott van, sőt, ha kizárólag konzolt nézzük, akkor ott talán a Logi G Pro a legjobb.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Gomez86
őstag
válasz PROHARDVER! #69266 üzenetére
Nem hergelés, tényleg nem az. A kolléga COVID konteo kommentjénél én kicsekkoltam, szóval pont nem az ő védelméről szól nekem, viszont az ASZF nem fogalmaz világosan.
Idemásolom hogy másnak ne kelljen keresgélni:
16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni.
17. Az Üzemeltető engedélye nélküli marketing tevékenység (például: nyereményjáték szervezése, reflinkek elhelyezése, stb.) (Médiaajánlatunk itt elérhető).
A 16-osban a részletszabályok link törött. Vagy legalábbis nekem egy papírlapokkal borított macskát nyit meg. Ez sajnos számomra nem egyértelmű.
Illetve nem derült ki hogy mi van azzal ha valaki maga készít/tud/csinál megoldásokat a topicban felmerülő igényekre.
Mert akkor mindenkivel baj van aki maga készít itt dolgokat... (és ez nagyon-nagyon szomorú lenne)Tehát nem derült ki hogy például ha a kolléga azt mondta volna hogy "én az XY cégnél dolgozom, tudok segíteni az ottani kapcsolattartásban" az oké lett volna vagy nem. Az volt a baj hogy azt mondta hogy "Én ilyeneket árulok"? Szerintem hasznos lenne megmondani a konkrét problémát a topicgazdának hogy tudjunk tanulni belőle... Sok olyan ember van itt aki 10+ éve használja topicot, meg az oldalt. Nem akar trollkodni senki, de a tiszta szabályok segítenek szabályosan játszani.
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #69270 üzenetére
"Sok olyan ember van itt aki 10+ éve használja topicot, meg az oldalt."
23 éve vagyok itt, ott voltam a prohardver induló bulik palacsintasütésein, ez már nem az a világ, amikor Parcival, DEN-el, Localhosttal, Kalandorral, és sok más, már eltűnt taggal toltuk a dumát.
Ez van, és ahogy írod, ha én leírom, hogy láttam egy jó terméket ebben a webshopban, az rendben van, ha azt írom, itt egy remek termék a webshopomban, akkor törölnek és pihit kapok reklámért.
De mindjárt ezt is törlik és kapunk egy figyelmeztetést azért, mert kijelentették, elég a moderáció elleni hergelésből, holott erre nincs pont az aszf-ben, ez egy önkényes kijelentés volt egyébiránt.
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gomez86 #69270 üzenetére
Akkor megkérnék mindenkit, hogy lépjünk túl és térjünk vissza ONba.
---
[link] hardverapro.hu lehet https nelkul probaltad megnyitni
Hirdetni a forumon (a megfelelo helyeken kivul) tilos. Amiatt tilos, mert egyebkent a topik tele lenne szemetelve adok-veszek-hirdetekkel.
Mármint nem szerintünk, hanem tapasztalatból ez a vége a tiltás feloldásának. Ez akkor is így van, ha a topikban elég sok a DYO megoldás.
Hirdetésnél egyszerű: A saját cuccra link mehet aláírásba. A hirdetés mehet a hardverapróra, ahova a hirdetés szintén mehet. Vagy, lehet a lokál adokveszek topikokat használni, amire ÁSZFben ott a link. A topikgazdák erről tudnak egyébként, és van is felületük ha valami nem érthető.
Egyébként céges ügyfeleknél vannak más, megfelelőbb csatornák is kapcsolattartásra, ld ÁSZF.
biker: Utolsó paragrafusra: Tényleg zárjuk le, nincs szükség a flamere.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Bandit21
addikt
válasz proci985 #69272 üzenetére
Bocs már leírtam megy offba.
Hali tényleg nem kotekedes, hagyom az iróniát is.
Jogászként olvasva a 16-17 pontot azt kell mondjam nem jó/nem világos a szabályozás.
Egy alapvetően DIY topicban ha valaki idejön és kérdez (tápot riget váltót kormányt akár) akkor simán lehet hogy ugyanaz az ember fog válaszolni neki akit amúgy itt többen is ajánlanak maguktól és aki egyébként is árul ilyeneket amit keresnek.Ha kérdésre jön egy DIY guru válasza azzal hogy egyébként neki pont van olyan amit a kérdező keres az szerintem nem reklám.
Másik eset ha beir ide P Gyula hogy csinált egy új szeki váltót és leírja miben hogy más mint a régi akkor az nem bíztos hogy reklám mert van vagy 10 ember aki képes megépíteni/ felújítani a régit. Lehet lesz 10 vevő is rá de ha a technikai újdonság a lényeg nekem az sem reklám a topic alapvető szelleme miatt.
A határ tehát ez és a 16 pont szerinti reklám közt szeritem nem teljesen tiszta.
Nyilván reklám ha valaki annyit bofog ide hogy akciós a fanatec perec nála de mi nem ezen vagyunk most megrökönyödve.
Ha valami nemzetközi SIM tapasztalattal bíró ember boltot nyit akkor elég érdekes dolgokat lehet megtudni tőle, akár a fejlesztési irányokrol sőt magában már a lineup amit ad, érdekesség, hogy miért az ami miatt ilyen pedál olyan bázis amolyan perec. Kinek szerelt olyat az mit tapasztalt stb.
Nektek se könnyű értem illetve külön köszönet hogy nem csak mint "Moderátor" jöttél, hanem "arccal".
Ide naponta omlenek a teszt videók cégek reklamai stb emellett irtani a kicsikre tett akár ön utalásokat fölösleges talán.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Iracing patch időszak, lehet test driveolni
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bandit21 #69273 üzenetére
Gyakorlatban a fórum szabályzatának egyszerűnek és kb fekete-fehérnek kell lennie. Tehát, nincs kapacitásunk egyszerre követni, hogy kicsoda magánszemély, ki cég, hol húzódik a kis és a nagy cég közötti határ, ill hol húzódik a DIY és a kisüzem között a határ. Ilyen szempontból a szabályozás működik, mert normál esetben senki nem fog kisszériás, spéci, de adott esetben nagyon drága cuccokat csinálni. Ami ebben a topikban annyira nem ritka. Én nem használom adni-venni a fórumot, szóval jeleztem a többi mod / házigazda felé, hogy mi a helyzet.
Namost, vannak céges userek a fórumon. Ilyenkor természetesen továbbra is fórumozhatnak, de a hirdetési szabályok élni. Ami a bonyolultabb helyzet ilyen felhasználóknál, hogy hogy tud fórumozni úgy, hogy ne menjen át reklámba - Ilyenkor érdemes felvenni a kapcsolatot egy házigazdával (pl Kalandor - [link] itt) megbeszélni a helyzetet és hogy mi oké / mi nem oké, de ezt az adott usernek kell megtennie. Ez NEM moderátori hatáskör, hanem házigazdai.
Szóval az érintett felhasználó esetén én javasolnám a házigazda megkeresését. Mindenki más esetén pedig térjünk vissza ONba.
-
MODERÁTOR
válasz Emunem #69275 üzenetére
Sziasztok.
Sajnálom, hogy ilyen vihart kavart ebben a magas szakmai szintű topikban a vihargerjesztő hozzászólás törlése. Én töröltem egy jelentés alapján. Egyértelműen bemutatkozott, "egy cég képviseletében van itt" és ennek tevékenységét reklámozta. Egy sima felszólítást kapott a hirdetések elkerülésére. Ennek ellenére további hozzászólásokban ment tovább a dolog, emiatt kerültek törlésre és átmeneti topiktiltásra a hozzászóló egy másik moderátor által. A hozzászóló kétségtelen magas színvonalú szakértő, nagyon kellemetlen, hogy erre került sor, hiszen szakmaiság gyengébb nélküle, de nem kivételezhetünk. Remélem megérti és visszatér. Szakértői hozzászólásokban simán lehet támogatást nyújtani, de konkrétan egy cég nevében nem, ugyanakkor a tartalom lényege nem kell, hogy változzon. A cég is megjelenhet, Proci leírta, hogyan lehet mégis "hírdetni" aláírásban.
Mivel minden topikban ehhez tartjuk magunkat, nagyon köszönöm, ha ezt elfogadjátok.
Viszont tisztelettel kérem, hogy a fenyegetőzést, mínősítő személyeskedést kerüljük el. nem méltő a szakmai színvonalhoz (ami átlag feletti, amennyire én ezt meg tudom itélni ) Köszönöm, ha elolvastátok, jó fórumozást.Szerk.: most olvastam csak, hogy proci is írt, elnézést a sok off-ért.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #69286 üzenetére
Én se értem, tegnap jött hír, hogy szeptemberi nagy update, de olyan mintha egy nagy DLC reklám lenne inkább. Bár ír benne új tartalmat de coop-playt is. A játék nekem utoljára szept 1-el frissült, azóta nem.
Biker: Neked frissült az LMU?
-
biker
nagyúr
válasz koncsik #69285 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, gondoltam hogy spicli volt a háttérbe, azt is meg tudnám mondani szerintem ki volt.
azt már nem értem, őt mi vezérelte.
köszönöm a magyarázatot is. Mivel elég hangosan méltatlankodtam, mindenképpen jár tölem visszajelzés.
Azonban azt nem biztos, hogy tilusnak kell felróni, hogy ment tovább a beszélgetés, hiszen mindenki rárepült, hogy itt van
biztos láttátok logban hogy mikor olvasta el az üzenetet.
de én is kaptam már figyelmeztetést az elektromos autós topikban, valaki ajánlotta a töltőnket, erre valaki kérdezett róla, engem említve, válaszoltam linkelve a leírást amit nem talált. Most akkor nem írhat senki aki képvisel egy céget ha kérdezik?
és ittt mi kérdezgettük utána tilust, nem magátol árasztotta el kommentekkel a fórumot.Proci: “Ilyen szempontból a szabályozás működik, mert normál esetben senki nem fog kisszériás, spéci, de adott esetben nagyon drága cuccokat csinálni.”
hát a kormány amit Beke Tibi barátommal gyártogatunk, az kis szériás diy, ellenben 300.000Ft, az akkor hova sorolható?
itt minden drága. Ami nem drága, az ge.idrágaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
Ezt a spiclizést engedjétek el. Most és örökre, mert közösségromboló. Egyébként meg ha nem tartatjuk be az ÁSZFet, akkor meg az a baj. Ld azt a másik autós topikot.
Topikban egyébként összesen kellett pár alkalommal moderálni sok év alatt, szóval lépjünk vissza az ONba.
-
Marci112233
addikt
válasz hopeless69 #69294 üzenetére
Annyiért mint vetted mindennel együtt jó vétel lesz, nem lesz vele különösebb probléma.
Ha Truck szimuátor alatt az ETS2-vagy ATS-t érted akkor a kormányt állítsd 900 fokra, azoknak az az ideális fok. Egyébként jómagamnak is T300+T3PA-GT pedál van csak nemrég óta egy Next Level Racing Wheel Satnd 2.0-án. Utóbbi vételét az hozta a hogy a T300-as asztal lefogatója meg kezdett repedni, de nem bánom vételét, sőt amikor korábban néztem meg is kellett volna vennem, mert nem csak stabil a kormány rajta, hanem külön plusz pont hogy nem tolom el magam a kormánytól annak kis lehajtható tartónak köszönhetően. És a kormányt főként ETS2-re használom, de teszteltem az Assetto Corsa-val is, és ott is szépen teszi dolgát, igaz míg nem volt állvány abban a komolyabb fékezéseknél gyakran toltam magam elfele a kormánytól.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
szacsee
nagyúr
Akkor nem is csorgatom a nyálam rá, pedig erősen gondolkodtam rajta, de túl sok a negatív kritika és azon kívül van még jópár szimulátor amivel el lehet ütni az időt.
Valami jóféle offroad / trial szimulátorról, játékról nem tudtok?
Régi jó kis screamer 4x4-es idők, kár hogy nincs akkora felhozatal ebből a műfajból. -
GalaHU
őstag
Akkor vissza a fórum közszolgálati ágára, többen kérdeztetek a Leoxz XGT Ultimate-ről, íme az első heti tapasztalatok:
Direkt öszehasonlítást jelenleg csak a Simagic GT Neo-val tudok tenni, ami bár tudásában kevesebb, de kéznél van. Így alakulnak a méretek:
A kép annyiból csalóka, hogy a Neo már megkapta a nálam lassan már szokásosnak számító bőrborítást, ezért kicsit vastagabb (örök hála Kozmy-nak a szerelésért!) de ezzel együtt is picit nagyobb az átmérő. A markolat fogása viszont szemmel láthatóan húsosabb, az alsó képen látható púptól a Neo-nak sokkal biztosabb a fogása. A XGT se rossz, de a markánsabb tenyérrel bíró fahrer-eknek keskenyebb fogással kell számolni.Hál'Istennek a XGT nagyon jól szerelhető, látszik, hogy erre is hangsúlyt helyeztek a fiatal kínai mérnökök:
A markolatokat egy pofonegyszerű rendszer alapján 3 csavar tartja, ebből adódóan könnyű dolga lesz az autókárpitosnak, illetve előrevetíti hogy a 3rd party cégek előállhatnak a jövőben a saját markolati megoldásukkal.A PC-vel történő összeköttetést vezeték nélkül oldottam meg, a hozzáadott dongle elhelyezésében sokat segít a beépített jelerősség-mérő alkalmazás. Ez egy menü a kormány saját szoftverében, és az antenna mozdításának hatása rögtön követhető. Az ideális, legerősebb jelszint akkor van, ha közvetlenül a Base felé rakja az ember az antennát, de ezt azért kevesen tudják megtenni, és nem is különösebben esztétikus. Nálam a TR120 cockpitre lett felfogatva, a monitortartó állvány függőleges karjára, de a monitor mögött! Itt is szinte mindig zöld a jelszint (a kormány forgatásával minimálisan változik) de sem lagot, sem fagyást nem okozott eddig.
Kérdés volt még az áramellátás, meg a hozzá kapott USB kábel értelme. Nálam a kormány áramellátását a Simagic bázis tűs csatlakozójáról kapja, de itt elég korlátozott a teljesítmény. Az user manual szerint érdemes levenni a gombok fényerejét a biztonságos működéshez, és az LCD-t is. Nálam egyébként is 30% körüli a fényerő, úgyhogy ez sem okozott gondot. A kormány adatkapcsolat valósul meg az antennán keresztül, tehát működik full wireless is.
Ha valaki az USB-vel köti össze akkor mind az áramellátás mind a kommunikáció azon a madzagon lesz, garantáltan nulla lag-al, cserébe nézi a kábelt. Ez egyéni döntés kérdése...
Persze a lényeg úgyis a Simhub, itt szokás szerint mindent is lehet állítani. Kell hozzá egy plugin, ami felkészíti a Simhub-ot ennek a konkrét eszköznek a kezelésére (a honlapról letölthető) és utána megjelenik az eszközök között. Nos, aki nem akar 30 percig debuggolni mint én, az már rögtön az elején a jobb oldali menübe kattint és külön kézzel bekapcsolja az eszközt, különben nézheti a tizedik boot után is a disconnected feliratot... Szívesen!
Érkezeik a driverrel egy tök jó gyári beállítás a fordulatszámmérőhöz, és egy elfogadható színskála a gombokhoz.
Azok a játékok amivel próbáltam (AC, ACC, AMS2, LMU, RRE) hiba nélkül rögtön felismerték és kezelték. Annyi gomb és tekerentyű van rajta, hogy GT autókkal már nem is tudsz mit rátenni, de formulát is bőven kiszolgál.
A kuplung fogáspontja természetesen állítható és jól érezhető, a váltásérzet nekem nagyon bejön (sokkal inkább "vas" jellege van mint a Neo-nak) és a család szerint nem hangosabb.
A Simagic-nak házon belül van hasonló megoldása, de az a számok alapján kisebb átmérőjű, kevesebb gomb van rajta, és bár natívan kezeli a Simagic keretszoftver, jóval drágább... De az igazi wasist a Fanatec tulajok kapják, mert QR-el felrakva megmarad a Fana FFB és ugyanígy működik a kormány. Tudomásom szerint ez az egyetlen ilyen szintű megoldás arra a platformra.
Úgyhogy egy hét után elégedett vagyok, ha be lesz bőrözve és kissé vaskosabb lesz a fogása akkor szerintem megmarad a flottában!
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
biker
nagyúr
válasz szacsee #69296 üzenetére
nem tudom, nálam mi volt a baja, még az előzetes rendelés volt.
De konkrétan egyszer jutottam el főmenüig, akkor bekalibráltam a kormányt, utána pálya betöltéskor kilépett, utána 30x semmi, egyszer bejött a menü, megnétem volna a controllerst, kilépett, és akkor kukáztam.tudom, gyenge gépem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest