-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz koncsik #69285 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, gondoltam hogy spicli volt a háttérbe, azt is meg tudnám mondani szerintem ki volt.
azt már nem értem, őt mi vezérelte.
köszönöm a magyarázatot is. Mivel elég hangosan méltatlankodtam, mindenképpen jár tölem visszajelzés.
Azonban azt nem biztos, hogy tilusnak kell felróni, hogy ment tovább a beszélgetés, hiszen mindenki rárepült, hogy itt van
biztos láttátok logban hogy mikor olvasta el az üzenetet.
de én is kaptam már figyelmeztetést az elektromos autós topikban, valaki ajánlotta a töltőnket, erre valaki kérdezett róla, engem említve, válaszoltam linkelve a leírást amit nem talált. Most akkor nem írhat senki aki képvisel egy céget ha kérdezik?
és ittt mi kérdezgettük utána tilust, nem magátol árasztotta el kommentekkel a fórumot.Proci: “Ilyen szempontból a szabályozás működik, mert normál esetben senki nem fog kisszériás, spéci, de adott esetben nagyon drága cuccokat csinálni.”
hát a kormány amit Beke Tibi barátommal gyártogatunk, az kis szériás diy, ellenben 300.000Ft, az akkor hova sorolható?
itt minden drága. Ami nem drága, az ge.idrágaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netflix
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest