- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vectraboy16
csendes tag
Vákaszolhatna nekem is valaki.... :S Szépen megkértem...
Gábor
-
paramparya
őstag
Nekem ilyen van.
F1 2010-zel használom csak, rFaktort nem próbáltam.
A 270 fokkal nem volt baj, de f1-hez állítólag nem is kell több, fogása nagyon jó, kényelmes, masszív, jó helyen vannak a váltók, jó a pedál.
Egy negatívumot tudnék: a manettino kapcsoló körüli ledek egy idő után elkezdtek csak a kormányt teljesen jobbra tekerve világítani, azóta ott sem. Annyira nem fáj, bár a force feedback bekapcsoltát azok közül jelzi az egyik. -
KaraDani
addikt
válasz Vectraboy16 #6303 üzenetére
1óra 13 perc telt el a kérdésed óta. Nem sok ember ismeri valószínűleg a modellt, légy türelemmel, hátha valaki tud segíteni. Én még csak a saitek driverét sem láttam soha pl.
-
KaraDani
addikt
válasz Vectraboy16 #6306 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy a driverben biztos van kalibráció. Kalibráld be vele, és nézd meg, hogy minden tengelyt, gombot megfelelően érzékel-e. Első körben ennyi ötletem van.
-
sz_abika
addikt
válasz Vectraboy16 #6306 üzenetére
Vettél volna valami tisztes támogatással rendelkező kormányt ^_^
PSN: xszabikax
-
Vectraboy16
csendes tag
válasz KaraDani #6307 üzenetére
Csak az a baj, hogy maga a CD-n Autorun meg manual-on kívül volt még a 32 Bit-es meg a 64 es telepítőfájl és ennyi kifujt....
Ha meg megnyitom ahova telepítette a programot ott csak annyi van, hogy 32 bit games és 64 bit games
ha rákattintok vmelyikre akkor kiirja h mostmár 64/32 bites módban használom....Gábor
-
titán
válasz Vectraboy16 #6312 üzenetére
1. ???
2. Ha tudnék, már segítettem volna, de nincs ilyen kormányom és nem játszok rTraktorral.(#6314) Vectraboy16 Ez egy szakmai fórum. A teszkó nem egy szakmai áruház.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
neilszab
őstag
válasz Vectraboy16 #6314 üzenetére
Ebben a topikban alapvetően nem ismerjük a belépő szintű kormányokat... igazából amire ezek valók, az "szakmai" körökben nem téma. Egyébként a Saitek egy jó márka, így biztos hogy korrekt kormányt vettél a kategórián belül.
De én egyébként nem is értem a problémádat... jó volt, most meg nem jó? Most driver problémád van, vagy a játék beállításaival nem boldogulsz? Nem lehet, hogy elállítottál vmit a játék vezérlő kiosztásában? Nézd meg, hogy minden gomb/tengely működik-e, a játékban a controls menüpontban egyenként állítsd be szépen a funkciókat, hagyd a különböző profilokat.
Hogy biztosra menj, javaslom tölts le a Race On Demo-t kezdetnek, az legalább korrektül kezeli a kormányokat, ha ott jó a cucc, akkor a másik játékban barmoltál el valamit.
Illetve olvasd el a Kormány Kalauz beállítások részét, ha szeretnél elmerülni a témában.
De a legfontosabb, ne nyávogj!
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Lenne egy problémám a DFGT driver profil beállításaival. Lehet, hogy csak nekem, lehet, hogy lerágott csont, de idegesítő.
A globál beállításokat megjegyzi és használja is a játékokban, de a játék .exe-jéhez tartozó profil beállítást megjegyzi, de nem használja, így mindig és minden játékban a globál fut.
Win 7 64bit és XP 32bit a két rendszer, az ezekhez való legfrissebb LG driverrel és mindkettőnél ez van, játéktól függetlenül.... -
snoopy
aktív tag
Sziasztok.
A logi profilban, hogy a bánatba lehet megcsinálni, hogy váltsa a global beállításokat profil váltáskor? Akár hány profilt csinálok, mindig ugyan az van ott, hiába állítgatom profilonként át.
-
IreN!CuS
őstag
Nem divat én sem szoktam privit kimásolni,de most erre rászeretnék kérdezni.
"Kicsit olvass utána itt a PH-n hogy a Logitech support hogyan működik.
Ha náluk garis a kormány és te azt mondod hogy ajándékba kaptad emiatt nincs papírod róla akkor (idáig 100% osan ez a tapsztalat) kicseréli a Logitech.
Nincs magyarországi képviselete, csak online support.
Írsz nekik ha gond van és ők intézkednek.
Futárral küldik a cseredarabot."Szóval ez tényleg így van hogy a Logi minden papír nélkül is kicserélni nekem a kormányt?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KaraDani
addikt
A globált nem is váltja át, azért hívják globalnak Edit: specific game settings... És ott bepipálod amit a globalhoz képest máshogy szeretnél használni az adott játékban.
Pl. nekem itt látható, hogy az adott játékban (egyik telepített rFactorom) csak a kormány elfordulását változtattam, a többi értéknél a globalt használja.fagy53: sose volt még ilyen gondom, biztos jól állítottad be a specific settingset?
IreN!CuS: Tapasztalatom nincs vele, de én is így tudom. Én is papír nélküli új DFGT-t vettem itt PH-n.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz paramparya #6304 üzenetére
Köszi az infót, igaz tegnap már hazacipeltem a saját példányomat.
Kissé féltem a drivertől és annak beállításaitól de nem telt több időbe mint anno a Logitech Profiller kiismerése.
Manettinora eddig nem állítottam be semmilyen funkciót szóval a zöld ledet még nem is láttam világítani a gombot.
Kissé talán hangosak a mikro kapcsolók ill. a fékpedál bedurrantja a vádlimat de tényleg kényelmes fogású csak hát még szoknom kell. -
fagy53
nagyúr
-
proof88
addikt
válasz IreN!CuS #6318 üzenetére
tényleg futárral küldik a cseredarabot.. én amikor vkinek garis gondja van logitech kormánynal, egyből azt szokrtam javasolni h a supporttal intézze, emrt ők gyorsak. Viszont ha bolttal intézteted ahol vetted, kemény hetek telnek el mire történik vmi... Loginálolyan is van h elmondod mi a bánatod a billel (pl nem működik az 1ik billentyű, elég elküldened a fényképet arról h elvágtad a kábelét és küldenek másikat). Olyan videó, ahol szétvernek logitech kormányt baltával, az is valszeg azért készült mert a support bizonyítékot kér h nem blöffölsz azzal h szar és csak kérsz még1et ingyen hanem használhatatlanná teszed ha nem működik. Logouton rákeresel h logitech support, találsz cikket. Amúgy a garipapír vagy számla azért lehet h kellene ezt nemtom.
-
IreN!CuS
őstag
válasz proof88 #6324 üzenetére
Na igen ez teljesen rendben van,de ugye itt a probléma a papír hiánya miatt van,ha van papír nincs semmi gond ( ) értelemszerűen.Nem lehet valahogy ezt megtudakolni Logitechtöl okosban?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
JoinR
őstag
Sziasztok!
Van egy Thrustmaster Ferrari GT Experience típusú kormányom, és az a gondom, hogy már kb. 70-80%-os gázhelyzetnél is 100%-os gázhelyzetet mutat, utána pedig egy "felső" holtjáték van.
Viszont ugyanez a kormány a laptop-omra telepítve tökéletesen működik, az utolsó "mm-nél" mutat 100%-ot. Van valami program amivel ezt lehetne kalibrálni? (nincs felrakva hozzá külön driver egyik gépre se, szerintem nem is adtak hozzá cd-t) -
zodo
nagyúr
válasz KaraDani #6322 üzenetére
Köszi köszi.
(#6327) JoinR
Ahogy nézem a support oldalát ugyanazt a drivert ajánlják a GT Experiencehez is mint az F430-hoz.
Ebben viszont nincs lehetőség a pedálok érzékenységét állítani mert szinte csak az FFB beállításairól szól.
Esetleg próbáld meg játékon belül beállítani vagy ha más nem akkor tedd fel a drivert hátha segít.
Ellenben nálam is van pár mm holttér a 100% szint után de szerintem ez mindig így van pl. a Logi EX-nél is így volt, kalibráció ide vagy oda.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát.. először is a levél írója segghülye. Szívómotort turbósítani még belefér, mondjuk egy 350Z-től vagy E46 E30 M3-tól felfelé. Egy sima Calibránál több pénzbe kerül a turbósítás, mint keresni egy 4X4 turbót (vagy venni egy 300ZX-et/3000GT-t), erre még később a gatyesz is rámegy.
-
Vectraboy16
csendes tag
válasz neilszab #6315 üzenetére
Akkor ezek szerint jó márka a Saitek? De akkor miért nincs hozzá egy értelmes driver CD vagy DVD hanem csak egy 40 MB-os kis semmiség, ami (eddigi tapasztalataim szerint) semmire sem jó...
Nem tudtok valami telefonszámot, vagy márkaképviseletet, ahol értenek hozzá és eltudják magyarázni a beüzemelését... (Van haszn. utmutató, de ott mindegyik végére odavan írva, hogy PS2)Gábor
-
zodo
nagyúr
válasz Vectraboy16 #6334 üzenetére
Van aki csak 10 Mb-os semmiséget kap a CD-n.
Start menü / Vezérlőpult / Eszközök / Saitek kormányod / jobb klik / Játékvezérlő beállítások / Tulajdonságok / Kalibrál
vagy játékon belül próbálsz finomítani a beállításokon ha már feltetted a megfelelő drivert
amit a gyártó honlapjáról mindig le tudsz tölteni ha kiválasztod a megfelelő típust, oprendszert, stb.Esetleg vidd vissza gariba és cseréltesd vagy vegyél más típust vagy a honlapon látható Magyarországi partnerüket is zaklathatód.
Business Software Center Kft
HUNGARY, 1133 Budapest,Véső u. 7.
Tel:+36 1 452 4683
http://www.bsc.hu -
KKK-007
tag
Múlt héten megérkezett a T500RS kormányom. Gyűjtök egy kis tapasztalatot, azután pedig megpróbálom szavakba önteni.
[ Szerkesztve ]
-
thedriver
tag
válasz ricshard444 #6339 üzenetére
Egy tesztben azt mondták, hogy a G27 gyerekjátéknak tűnik a T500 rs-hez képest. Szóval óriási lehet a különbség.
The Driver
-
KaraDani
addikt
válasz KKK-007 #6338 üzenetére
Én is kíváncsian várom mi lesz a vélemény róla. Ami nálam eléggé negatívum, hogy ennyi pénzért se egy szeki, se egy H váltó, illetve gondolom nagyon nem lehet hozzá load cell modot találni. Ha majd a DFGT-ről upgradelek akkor biztos, hogy load celles megoldást akarok már.
-
KaraDani
addikt
válasz neilszab #6344 üzenetére
Botváltós szekire gondoltam, nem a pillangóra H váltót lehet külön, de azért írtam, hogy az alapára is elég borsos, beleférhetett volna szerintem. Viszont ha lesz hozzá load cell mod, tényleg nyálcsorgatósnak tűnik, de +H váltóval, load cellel már 900$ körül jár az ember.
-
papadolf
csendes tag
hello kormány vásárlás elött állok és kinéztem 1 LOGITECH MOMO Racing Force Feedback Wheel -sz kormányt a kérdés az lenne ,hogy playstation 2-es hez lehet -e használni és hogy vannak játékok amik nem támogatják esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest