Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz pointer4 #32782 üzenetére

    Közbe úgy néz ki hogy sikerült megoldanom csere nélkül. Legalábbis most hibátlanul működik! Találtam neten egy videót, amibe azt írja a srác hogy érdemes szétszedni a mikrokapcsolót. A szétszedés alatt azt értem hogy a mikrokapcsoló oldalát le lehet pattintani. A rövidebb oldalon 2 kis fül van, azt kell kipattintani, és láthatóvá válik a mikrokapcsoló belseje.
    Majd ezek után a képemen a bekarikázott rész közé érdemes berakni egy kis csiszolópapírt, és megcsiszolni mind a 2 felületet. Nekem volt itthon 360-as vizes papírom, és ezzel frankón meg tudtam csinálni, majd sűrített levegővel kifújattam. És láss csodát, most hibátlan.
    Nem tudom meddig fog így működni, de most hibátlan az tuti!

    A szétszedéshez egy kis segítség. Hátul a G29-nél 6 kis csavart kell kitekerni, 2-2 van a váltófüleknél illetve középen lent a share option playstation jel mögött van 1 csavar, valamint a +- jelek hátulján is van 1 csavar. Ezek után még a L3 valamint R3 kis gombokat is le kell venni.
    Majd elől van 6 imbusz csavar ami fogja az egészet, ezeket is természetesen ki kell tekerni. Ha ez meg van akkor óvatosan le kell venni a kormányt, de ne húzzátok nagyon le mert a kábel nagyon rövid ami a NYÁK-ra csatlakozik. Ha ezt a kábelt lehúzzátok akkor utána a kormányt le lehet venni.

    Illetve itt van egy kép a mikrokapcsolóról.

    Remélem tudtam segíteni aki hasonló gondokkal küzd. :K

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák