Újabb hagyományos 4K tévével jelentkezett a Sharp

A Sharp 4T-C42DH1 sok innovatív extrát nem kínál, viszont cserébe kicsit túlárazottnak tűnik.

A Sharp bejelentette, hogy még karácsony előtt, egészen pontosan október 30-án boltokba küld egy új televíziót. A termék első körben Japánban kerül fel a polcokra 93 500 jenes, tehát mintegy 250 000 forintos ajánlott fogyasztói áron. Ahhoz hozzászokhattunk, hogy a szigetországban az ilyen eszközök jellemzően drágábbak, de még ennek tudatában is túlárazottnak tűnik a termék.

Sharp 4T-C42DH1
Sharp 4T-C42DH1

Ezért a pénzért ugyanis egy 42 hüvelykes, hagyományos, tehát nem kvantumpontos vagy Nanocell technológiára épülő LCD televíziót kap a vásárló, edge LED háttérvilágítítással. A fejlesztés 4K felbontású, és megkapta a cég AQUOS 4K Master Engine képfeldolgozó processzorát, aminek része a felskálázás funkció. A készülék biztosítja a HDR tartalmak megjelenítését, azonban csak a HDR10 és HLG szabványok kezelése megoldott.

Rendelkezik integrált okostévé rendszerrel, aminek révén biztosított a különféle internetes tartalmak közvetlen elérése. Két darab, egyenként 10 wattos hangsugárzó kapott benne helyet, tehát azt sem mondhatjuk, hogy a megszokottnál jobb integrált hangrendszert kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés