Gamer funkciók és mesh egyetlen Netgear kalap alatt

Az amerikai multi újdonsága egyesíti a játékosoknak szánt termékjellemzőket a teljes otthont lefedő Wi-Fi jellel.

A Netgear a játékosokat megcélozva dobja piacra legújabb mesh rendszerét, Nighthawk Pro Gaming Mesh WiFi System (XRM570) néven. A pakk két részből áll: a Nighthawk Mesh EX7700 Triband WiFi extenderből és a Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi routerből, melyek egyből összepárosítva kerülnek elő a dobozból, így rögtön élvezhetjük az egyetlen hálózati név alatt szereplő kapcsolatot a lakás távolabbi szegleteiben is.


[+]

Az XR500-as router agya egy kétmagos, 1,7 GHz-en ketyegő processzor, ami a Geo Filteringet, Hybrid VPN-t, QoS-t és hálózati monitorozást is ismerő NPG DumaOS Gaming Dashboarddal egyetemben remek alternatívát szolgáltat a játékra vagy éppen HD műsorszórásra. A ketyere egyik fő célja, hogy a sávszélesség használatával kapcsolatos prioritások meghatározása után csökkentse pingünket és az esetleges adattorlódást, miközben vonalunkat VPN mögé rejti. Az EX7700-as extendernek dedikált backhaul csatornája van és ismeri a Smart Roaming funkciót, ami intelligens módon csatlakoztatja mobileszközeinket a hálózathoz.


[+]

Az XRM570-es csomagot a Nighthawk applikáció menedzseli és egyebek mellett kompatibilis PC-vel, Xbox-szal, PlayStationnel, illetve Nintendo Switch-csel egyaránt. A termék 320 fontos ár ellenében már hozzáférhető a gyártó weboldalán, valamint a hivatalos viszonteladókon keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés